Britax B-Motion 4 2018 verzus Britax B-Motion 4 Plus 2018
Ahojte maminky.
Tie, ktoré máte skúsenosti, vedeli by ste mi hodiť recenziu na jeden z týchto kočíkov?
PLUS je o čosi väčší (rada by som vedela o koľko, nakoľko to nikde neudávajú), ale nemá nafukovacie kolieska (tie sa mne pozdávajú viac popravde)...
Ďakujem!
@ellaafi
@veronnica080
Ahaaa, tak to som netušila, že veľkostný rozdiel je len v tomto 😀 Ďakujem za ozrejmenie.
A aké máte kolieska? Mne sa viac pozdávajú tie nafukovacie. Aj na 3-kombi ich máme a prejdem s nimi naozaj každý terén...
Ja mam Plus, ale neviem ci je 2018, ako to zistim? Kupovany bol oktober 2017.S nafukovacimi koliekami.Vy si ho chcete kupit ako sportiak alebo komplet?
@vikinko204 Len ako športový. Tento: https://www.4mama.sk/sportove-kociky/britax-b-m... A nemá klasické nafukovacie.
@vikinko204 špeciálne komôrkové kolesá - majú vlastnosti nafukovacích, ale nedostanú nikdy defekt. Neviem celkom, čo si mam v realite pod tým predstaviť... či sú ozaj ako nafukovacie.
@lina117 ano, su lepsie ako plastove.Su tichsie.ja som mala pri hlbokom klasicke nafukovacie, mala som retro kocik.Som s nimi spokojna.plastove by som nikdy nechcela.
@lina117 tiež som ho veľmi chcela,dcéra je takisto sloník ☺mali sme Camarelo Elf,len sa prácne skladal a pchal do auta tak som chcela vymeniť za niečo skladnejsie a zároveň rovnako priestranne..no naživo Motion ešte väčší resp.dlhsi a zdal sa mi tazsi ako ten polsky,takže som kúpila Agile a som spokojná,lôžko je mega a do auta na placku za 5min aj s kolesami.
@kubkovamama A aký je medzi nimi rozdiel prosím?
Ja som si ten Plus aj sama zložila a celkom v poriadku mi prišiel aj po tejto stránke.
@lina117 na stranke www.brendon.sk je popis tychto kociarikov, aj roymery, vaha a vsetko co potrebujes
https://www.brendon.sk/kociky/sportove_kociky/?...
@lina117 skladanie B.Motion o.k,myslím v porovnaní s tým poľským.😀 Ale do auta som nezmestila.
Maminky, mam na vas prosbu.nezmerala by mi niektora z vas co uz mate b motion 4 doma podlozku??(co presne specifikujem).znama sije potahy a podlozky na kociky a potrebovala by usit podla originalu.dakujem velmi pekne za ochotu.
@dominika57 ahoj zistila si? Akurát zhanam podložku suuurne, nemáš mi nejaku dohodit? Dakujem !
@zuzik307 ahoj, je to síce starwi príspevok ale mame tiež ten obyčajný britax kde je ta sieťka sieťka strieske vedela by si mi prosím poradiť kde kúpiť tu clonu? 🙂

Nemáme síce 2018, ale rozdiel bude podľa mňa v tom že na Plus sa dá dať opierka nôh do vodorovnej polohy a vtedy sa zväčší dĺžka kočíka.... aspoň v tých minuloročných bol v tomto rozdiel