icon

Britax-Romer B- smart 4. Vaše skúsenosti

mmacko
15. mar 2010

Ahojte, dnes som sa zalubila do kocika B smart 4 od Britaxu. Viem, ze je to novinka roku 2010, ale budem rada, ak sem hodite postupne Vase skusenosti, ak ho mate. Druhe dieta planujem tak o rok a pol, tak snad o nom dostanem za tento cas nejake referencie.

ninnaricci
5. apr 2010

iris17...supeeer...tak som zvedavá na tvoje dojmy...daj nám všetkým vedieť ako si spokojná...
...a čo prvý dojem???
...na videu som videla, že tá športová časť je taká mäkšia...je to nejaký molitan...alebo je to z pamäťovej peny?

...do babymarketu určite pozrieme...len dúfam, že dôjde jeden Smartík aj do Košíc 🙂

mmacko
autor
6. apr 2010

Iris, to je super cena. Tu na slovensku bude stat asi len sportak okolo 350-400 eur. Posli aj mne prosim do IP, kde si ho kupila.
A taktiez som zvedava na tvoje dojmy.

tono_babymarket
6. apr 2010

ninnaricci
bohužiaľ v KE už predajňa nie je...

mmacko
cena aj na Slovensku je 349 Eur aj s vaničkou 😉

mmacko
autor
6. apr 2010

Tono, fakt??? Tak to je super, prosim ta, hod sem info, ked ho budete mat na predajni.
Myslis s tou pevnou vanickou, alebo takou vloznou do sportovej casti? Ak s vloznou, budete predavat aj s tou pevnou?
A ospravedlnujem sa, zdalo sa mi, ze som ho uz niekde videla za drahsie.
Uz sa tesim, ked ho budete mat na predajni, aby som si ho mohla prist pozriet.

ninnaricci
6. apr 2010

...tak to ma mrzí...že je predajňa zrušené... ☹ ...chcela som ho vidieť naživo...
...teraz budem musieť počkať aké referencie baby popíšu

...prečo sa všetky dobré detské obchody na východe rušia??? ☹

mmacko
autor
6. apr 2010

Nina, ja ho pojdem okuknut, ked ho budu mat v BM v BA a dam ti infosky, ake su dojmy 😉

ninnaricci
6. apr 2010

mmacko...ďakujem...už sa teším na správičky 😵

ninnaricci
7. apr 2010

tono...tak ako je to cenou...práve som pozerala na stránku babymarketu...a cena za športovú časť je 349€
...ja som ho dnes našla na nete na 250libier...to je dosť rozdiel ...aj s cestou vyjde lacnejšie

deina
7. apr 2010

Neviete niektora, aku siroku ma sportovu sedacku?

No a to je teda dost velky cenovy rozdiel... 😒

hviezda22
7. apr 2010

aj mne sa zda cenovy rozdiel velky, tak ako ninnaricci, všimla som si, že cena je uvadzana len za športovu čast

ninnaricci
7. apr 2010

deina...tak to by aj mňa zaujímalo...nikde s táto informácia neuvádza 😒
...už len počkať kedy dorazí do predajní...
hviezda...možno potom objednáme spolu 😀

hajdylca
Odpoveď bola odstránená
ninnaricci
7. apr 2010

...tak to som prehliadla...že je súčasťou tá mäkká vanička
...a bez vaničky sa to nepredáva? ...lebo mne je zbytočná...

hviezda22
7. apr 2010

ja ked si vyggoglim ceny su v UK podobne ako tu, tak neviem ☹ ..........najlacnejšie som ten moj našla za 400 libier v BM stojí 450 čo nie je taky rozdiel, dnes som volala do BM a este im neprišli a ani nevedia kedy to bude, snad čoskoro,
ak by sa to oplatilo zo zahraničia, rada si ninnaricci s tebou objednam 😉 , na druhej strane, ak tam velky rozdiel nebude lepšie je kupit kočík tu na SK koli pripadnej reklamacii

ninnaricci
7. apr 2010

tak ten duo nie je až taký rozdiel 😒

mmacko
autor
7. apr 2010

No som zvedava, co nam Tono napise. Ja by som chcela bud teraz v zime len sportak (ak predam svoj kocik) a potom buduci rok pre druhe dokupit pevnu vanicku. Tak snad budu mat v ponuke aj vanicky.
Inak, ktore farby sa Vam pacia?
Ja som zalubena do tej cervenej, aj ked aj ta zelena je krasna, ale teraz mam zelene pliko, tak musi byt zmena 😉

kratena
9. apr 2010

Iris17 .... konečně někdo, kdo ho vlastní!!! Iris, kdybys byla straaaaašněěě hodná a změřila mi šířku sezení, délku opěrky a celkovou délku lehu? A taky mě zajímá, jak se odepíná madlo před dítětem, zda stačí vypojit na jedné straně, když se dítě vyndává, nebo se musí sundat celé. Holky, dneska ráno na testíku II, tak už musím vybírat kočárek naplno 🙂

mmacko
autor
9. apr 2010

Kratena, gratulujeme 😉. ...a dobra otazka o madle, to je velmi prakticke, ked ho netreba odopnut cele.
Aj ja dufam, ze da Iris sem postrehy z jazdy tymto tatosom 😉
Iris, ty si za tych 350 eur mala aj klasicku vanicku aj vloznu tasku?

hajdylca
9. apr 2010

odpisala iris niekomu do IP kde ten kocik kupila ?

hviezda22
9. apr 2010

ja čakam uz par dni, neodpisala, trošku začínam pochybovat, či ho vobec kupila 😕

mmacko
autor
9. apr 2010

Ani mne neodpisala ☹

hajdylca
9. apr 2010

mne neodp. na IP ☹ 😕

kratena
13. apr 2010

Tak co, děvčata, neco nového? Už bych brala nějaké uživatelské recenze. A děkuji za gratulace ... teď jen aby vše dobře dopadlo a k tomu jsem vybrala ten nejlepšííí kočárek! Zatím bojuje britax smart 3 a casualplay S4 reverse ... no zatím vede britax - ale co se týká kočárků, jsem pěkně do větru 🙂 takže se to ještě může 100x změnit

mmacko
autor
14. apr 2010

Kratena, CP by som nechcela len z 1 dovodu - velmi nizka opierka chrbta. Co som v nom videla ani nie rocne babo, tak mu uz hlava trcala nad opierku. Mne sa inak tiez CP dizajnovo velmi pacia, ale toto je podla mna nedomyslene. A aj ako som pozerala tuto novu kolekciu, ktora ma sice nadherne farby, ale opierka je stale nizka ☹
V piatok ide kamoska do babymarketu, tak som ju poprosila, nech zisti situaciu, ci uz ho maju a ak hej, nech ho popozera, ona je odbornicka na kociky, takze urcite info od nej budu velmi uzitocne 😉

kratena
14. apr 2010

mmacko... já jsem měla casualplay na první dítě. S tou opěrkou je to pravda, ale do těch dvou let jsem jí v tom vozila a dalo se to. Mě vadilo, že nemá otočnou sedačku, což už teď v nové kolekci je. Ale zas mi vadí, že když je dítko otočeno k mamince, tak tam není žádná podpěrka pod nohy. Takže kdyby nebyl tak strašně moc nádhernej, tak už bych ho z adeptů vyředila. proto taky teď u mě vede britax - no joo, ale žádné recenze zatím nemám, tak uvidíme.

mmacko
autor
14. apr 2010

Kratena, ved mas este cas, urcite pridu nejake recenzie. Vsak kedy mas TP? Ako to ratam, tak niekedy koncom roka.
No ten CP je fakt pekny, ale mne by asi vadila ta nizka opierka. Ja som zvyknuta na tu u Plika a ta je dooost vysoko. Ale je super, ze ho spravili otocny, skoda len, ze toto nedoriesili. Tie nozicky ako myslis, ze nema podperu, mne sa na foto zdalo, ze ma taku ako ma Pliko, ci nie?
A navyse je o dost drahsi ako Britax (na ceskych strankach stoji 20 tis czk) a tento britax vyjde lacnejsie. Aj ked na CP si vies kupit vajicko aj vanicku z druhej ruky, na tento Britax asi tak lahko nie.

berenika39
14. apr 2010

kratena, já jsem koupila britax ted před sedmi měsící jako sporták, ale dali mi k tomu i korbičku, za stejnou cenu jako sporták🙂)), nechápu, ale mám ji doma v krabici nedotčenou,zabalenou. to nacvakávání je asi stejný, tak jestli chceš, prodám ji, za málo 😉 😉 😉 . je černá, uvnitř bílá, moc krásná. kdyžtak to ip, nejsme v bazáááru 😉 😉 .

maktor
15. apr 2010

Ahoj, tak my už máme týden doma B mobile. Zatím jsem s ním byla venku jen párkrát. Mám ho totiž zatím jen jako podvozek pod autosedačku.Je lehký, jednoduše se skládá a ve složeném stavu zabere málo místa. Do terénu moc není, ale do města, do obchodu, k doktorovi je super. Nemá výškově nastavitelnou rukojeť, ale mě to nevadí. Takhle mi vyhovuje. Manžel má 196 cm a taky se k němu nehrbí.

mmacko
autor
15. apr 2010

Maktor, nema polohovatelne rukovate? Lebo ten B smart ma, aspon to tak pisu v BM.
A co sa tyka odpruzenia, aspon trosku peruje?

maktor
15. apr 2010

B mobile jsou spíš golfky, takže nejsou polohovatelný. Odpružený taky moc není, řekla bych tak nastejno jako Jané slalom.
(s tím můžu porovnat). Kolečka jsou malá. Ale jako 2. kočár a potom golfáč si myslím, že je super. Lehce se skládá, má velký košík. Polohování až do lehu. Hezky se s ním jezdí, mám tu 4 kolku.