icon

Britax-Romer B- smart 4. Vaše skúsenosti

mmacko
15. mar 2010

Ahojte, dnes som sa zalubila do kocika B smart 4 od Britaxu. Viem, ze je to novinka roku 2010, ale budem rada, ak sem hodite postupne Vase skusenosti, ak ho mate. Druhe dieta planujem tak o rok a pol, tak snad o nom dostanem za tento cas nejake referencie.

monika15
17. mar 2012

@humlajda
hihih zle som sa vyjadrila... ja mam ten co sa predava v kanade.

romca13
17. mar 2012

@humlajda jinak mám 166 cm azkoušela jsem s ním jezdit a zdál se mi ok

luuk
17. mar 2012

ten model s kanady sa predava aj na slovensku
v kanade sa vola B-Ready a pre europsky trh sa vola B-Dual
len ten ma ine kolieska a nema blatniky v zadu
🙂

luuk
17. mar 2012

Tu je ten B-Dual ak by si chcel niekto pozriet
http://www.britax.co.uk/pushchairs/overview-pus...
s adaptermi sa dá použit aj pre dve babatka
http://www.britax-roemer.cz/kocarky/b-dual-konf...

humlajda
19. mar 2012

@romca13 jojo..mam taky tak nejak...jede se mi skvele😀 ...ty nekryte diry na boku sou male..slunko nam nesviti...za chvili du ven a je skoro jasno..tak budu pozorovat😀

humlajda
19. mar 2012

@monika15 ty kolecka s blatnikama sem videla v babydirektu v brne...taky tam meli fialovej s lesklyma prvkama na boude...ten taky neznam

monika15
19. mar 2012

@luuk
jeeej presne tak uz budem vediet ze ako sa vola hihihi 🙂))))

jaka hlupost inak pomenovat... v kazdom state... vsak to je jedno 🙂)) hihihihih

inak su super @!!!!!

cikudia
19. mar 2012

mne po cca mesacnom pouzivani kocik vobec nedrnca, nehrka, molesa zmekli a kamienky uz sa nelepia, obcas zacnu piskat kolieska, asi ked sa tam dostane neaky sajrajt ked chodim po horsom terene, ale namazanim to uplne prestane.

mabeli
20. mar 2012

@vlnka81 Tak jsme se rozhodli opravu pro B-Smart a zatím jsem ráda, že je doma, vyzkoušeli jsme na něm všechno a líbí se mi to. Uvidíme, jaký bude potom v praxi s miminkem a hlubokou korbičkou. Vyzkoušela jsem do něj malého, do sporťáku, malý má něco okolo 95 cm na výšku a vejde se bez problémů. Ty prodloužení na zvýšení boudičky jsou bezva. A jinak se mi líbí celkově. Jeli jsme s ním po venku jenom kousek a nezdálo se mi, že by nějak moc hrkal, samozřejmě není houpací, to ne. Chystám se vyzkoušet ho s malým trochu v terénu, abych věděla, anebo aby případně kolečka i pružení povolilo než do něj půjde miminko. Sporťák je pěkně vysoko, všechno na něm jde obsluhovat lehko, skládání a rozkládání taky bez problémů. Korbička hluboká, ta normální ke kočárku, ne ta Sleeper ležatá autosedačka, je látková, není to plastová vana, ale má výztuhy, takže hezky drží tvar, i boudička, a korbička se mi zdá tak optimálně velká, není to žádná velká loď, ale ani žádná miniatura, je asi tak velká jako jsme měli na prvního u jiného kočárku a bylo to v pohodě i přes celou zimu. Boudička jde jak u sporťáku, tak u hlubokého polohovat do více poloh. U sporťáku se dají zádíčka dát opravdu do úplného placatého lehu a podnožka pod nožičkama jde taky polohovat do několika poloh, takže bude pohodlná i pro ležení i pro sezení. Jo, my jsme pořídili 4kolku. Takže vzhledově a fuknčně, co jsem mohla okouknout a vyzkoušet, jsem spokojená a taky cenově, je za opravdu bezva cenu, kupovali jsme ho komplet i s hlubokou korbičkou v barvě Neon Black za 7948 Kč. Uvidíme, jaký bude v praxi. Tak trošku román, ale slíbila jsem, že dám vědět 🙂

vlnka81
20. mar 2012

@humlajda dakujem źa info ... stale som v procese vyberu 😒 pozeram ze ty uz mas 4 deticky. To je krasne. ja mam obavy aj z toho jedneho co mi rastie v bruchu 🙂 gratulujem 🙂

vlnka81
20. mar 2012

@mabeli si uzasna, dakujem za roman 😉 dobrodruzno - poucny 🙂 kazdy novy poznatok je vitany 🙂 pozerala som uz aj concordy (fusion nieje otocny k mame a neo zas nema opierku na nohy) ale bola som dost sklamana. Teraz mi nejake baby na fore poradili hartana - vyzera ze ma vsetko co by kociar mala mat, ale....ale predsa len B smart je moja srdcovka. Je taky love-able 🙂 cas sa nam ale krati a asi aj ja budem musiet coskoro nieco poriesit....hlavne zohnat nejaky obchod kde ich budem moct vyskusat. Ak by si sla na prechadzku do parku (nerovnz teren) tak mi daj vediet ako sa ti slo. Budem velmi rada 🙂 vdaka

brudra
20. mar 2012

@vlnka81 my mame tiež B-smart 2012 a som s ním maximálne spokojná, mám ho asi mesiac nabehali sme s ním už zopár kilometrov po rôznych terénoch ale nevrzgá a ani kolieska nepískuju, kupovala som ho ako mačku vo vreci 🙂 išla som do obchodu s tým že som mala vyhliadnutý úplne iný kočiarik ktorý bol ešte o 150 € drahší a normálne predavačka ma od neho odhovorila a odporúčila mi B-Smart, nikdy predtým som o nom ani nepočula ale teraz som rada že som sa takto rozhodla a dúfam že ma nesklame 🙂 má presne to čo som chcela aby mal 🙂 A že nemá odruženie, predtým som mala kočiarik ktorí ho mal a rozdiel v tom nevidím 🙂

ronikova
21. mar 2012

@mabeli Já mám model 2010 a pořád nějak nechápu ty prodloužení k boudičce :( ... jsem asi fakt natvrdlá.

mabeli
21. mar 2012

@ronikova To já nevím, jestli u modelu 2010 to prodloužení bylo 😒 Já mám 2012 a buď můžu boudičku u sporťáku nasadit rovnou na ty nástavce na konstrukci sporťáku a je nižší anebo na tu konstrukci sporťáku přidám na každou stranu takovou plastovou tyčku, nevím kolik to má, tak 10 cm asi tipuju, a na tu teprve nasadit tu stříšku a tím pádem je stříška výš. Podle obrázků, co jsem prohlížela už kdysi, když jsem měla kočár vyhlídnutý, bych řekla, že ty předchozí modely měly tu boudičku rovnou výš, jako je to teď s tím prodloužením.

vlnka81
21. mar 2012

@brudra dakujem velmi pekne 🙂 ja stale zvazujem...snad sa nam tento vikend podari niekde natrafit na Britax, aby sme mohli odskusat. Prajem dobre, bezproblemove kilometre 🙂

ronikova
22. mar 2012

@mabeli Díky za vysvětlení. No mně se právě zdá na našem kočárku ta boudička krásně vysoká 🙂 ... takže máš asi pravdu, že tam už to bylo asi rovnou výš.

nikahzv
23. mar 2012

Ahojte,mame B-smart uz asi 3 mesiace,ale stale som neprisla na to ako prevliect bezpecnostne pasy cez fusak,alebo podlozku do kocika....Asi som uz blba alebo neviem.Prosim poradte mi niekto,uz zacinam byt zufala.... 🙂

brudra
23. mar 2012

@nikahzv neviem ako ti to vysvetlit, ale to co davas do toho kolecka britax na zapnutie pasu tak stlacis tie packy k sebe a vytiahnes, no asi blbo som to napisala 😀 😀 ked chces tak ti poslem foto

nikahzv
23. mar 2012

@brudra to by bolo super,lebo som fakt zufala

nikahzv
23. mar 2012

@nikahzv lebo ja tam packy nemam.To je jeden spojeny pas od vrchu po bok a je tam len ten plast ktory sa pcha do toho koliecka...

nikahzv
23. mar 2012

@brudra lebo ja tam packy nemam.To je jeden spojeny pas od vrchu po bok a je tam len ten plast ktory sa pcha do toho koliecka...

ronikova
24. mar 2012

@nikahzv Tak na naší starší verzi je to jednoduché, zezadu kočárku rozepneš zip a tam je konec popruhů, který se dá provléci konstrukcí (jen musíš trochu natočit koncovou přesku a protáhnout pevnými zády kočárku popruhy, protáhnout dle potřeby fusakem a zase protáhnout zpátky pevnou konstrukcí.

brudra
28. mar 2012

@nikahzv posielam ti tie fotky prepáč že tak neskoro 🙂

nikahzv
29. mar 2012

@brudra Uz som nad tym zmaturovala,ja mam este ten starsi tym kociarika takze vyzeraju tie popruhy trosku inac,ale dakujem ti krasne 🙂

nikahzv
29. mar 2012

@ronikova Jeeeej,dakujem ti strasne krasne,by som na to asi sama nedosla..... 🙂

mabeli
18. apr 2012

Tak jsem slíbila, že dám vědět, když kočár vyzkoušíme se starším synem a můžu říct, že prošel 🙂 Vyzkoušeli jsme ho na dlažebních kostkách, v parku, na zámkovce i na hladkém asfaltu a samozřejmě, že na kostkách drncal, ale že by to byla nějaká tragédie, to mi nepřišlo. Takže jsem spokojená a teď už zase odpočívá a čeká na miminko 🙂 Co si vzpomínám, tak tak nějak podobně drncal i kočár s nafukovacíma kolama, co jsme měli na prvního.

tehuli
3. máj 2012

holky a ten trojkolák je s nafukovačkama?🙂 díky moc

majka_k
3. máj 2012

@tehuli nie 😝

tehuli
4. máj 2012

@majka_k díky🙂 já zvažuju 4kolák, ale nevím máte dobrou zkušenost🙂?

tehuli
4. máj 2012

@majka_k já mám obavy ze zimy🙂 máme zatím casualplay a tam se krásně vměstná i s fusakem🙂 nemáte zkušenost s ježděním v zimě?děkuji🙂