Britax-Romer B- smart 4. Vaše skúsenosti
Ahojte, dnes som sa zalubila do kocika B smart 4 od Britaxu. Viem, ze je to novinka roku 2010, ale budem rada, ak sem hodite postupne Vase skusenosti, ak ho mate. Druhe dieta planujem tak o rok a pol, tak snad o nom dostanem za tento cas nejake referencie.
@pablinka
Byla to fakt náhodička, že jsem se v prodejně zastavili 🙂 Protože jsem byli normálně předběžně domluvení na začátek ledna (termín máme v půce března), ale nikdo nepředpokládal, že se ta kolekce 2010 tak hrozně rychle doprodá a zásoby do nové nevyjdou 🙂
No má na prodejnu dorazit tento týden, tak doufám, že vše klapne 😉
@ronikova
Ahojky, mohu mít dotaz, ve které prodejně v Česku je B-smart k "otestování"? Ráda bych jej konečně viděla "naživo", ale zatím jsem na něj v žádné prodejně s kočárky nenarazila a "nepotkala" jsem ho ani nikde na ulici, abych mohla "vyspovídat" jeho majitelku či majitele. Předem díky za tip.
@seki1 Britax B-smart 3 jsem viděla "naživo" v tomto obchodě ve Zlíně: http://www.kocarky-zlin.cz/
@ronikova Tak to už se těším, jak nám budeš v březnu popisovat své praktické zkušenosti a spokojenost či nespokojenost s jízdou v terénu. 😉 Ještě dotaz, poběží ti záruka na kočárek od data porodu nebo od data koupě. U prvního dítěte jsme kupovali kočárek ve Val. Meziříčí a tam nám automaticky napsali na záručák datum porodu, přestože jsme si kočárek kupovali cca 4 měsíce dopředu. Klidně bych si u nich koupila kočárek znovu, přestože je to od nás trochu z ruky, i když Zlín nebo V. Meziřící, vyjde to nastejno, ale oni B-smart nenabízí. Jinak přeji, ať kočárek předčí vaše očekávání. 🙂
@seki1 Tak kočárek už je v autě a o víkendu na něj doma mrkneme a pak ho zase pečlivě schováme 🙂
Záruční doba běží od data koupě (je to tak u všeho co jsme kupovali ... autosedačka, příslušenství - od různých dodavatelů). Nikoho nezajímá datum porodu (to jsem ani nikdy neslyšela).
Na záručáku mám datum dovozce (kdy kočárek poslal do prodejny) a pak datum prodejce (kdy jsem kočárek přebrala a zaplatila ... od tohoto data běží záruka dva roky).
Jinak pak samo písnu dojmy 🙂
Ahojda,
a jak jste kdo spokojený s košíkem na kočárku Britax B-smart 4. Přijde mi, že je prostorný ale není tolik hluboký, že s toho musí vypadávat věci... jinak je naprosto úžasný.
@olinaf my máme sice B-Smart 3, ale košík je podobný. Prostorný, ale ne hluboký. Jde pak jen o to si udělat ve věcech trochu systém. Mám takovou tu látkovou nákupní tašku, do ní dám ten nákup, pak do košíku. Pokud mám jen pár věcí, tak je v košíku prostě hezky vyrovnám, drží tam, nevypadávají. Dobré jsou tam ty 2 kapsičky u košíku - v jedné vozím tu nákupní tašku a ve druhé složenou pláštěnku 🙂
Moc děkuji za infa 😉 ještě se chci zeptat a na eskalátorech (tedy pokud někdo z Vás jezdí MHD) kočárek je stabilní?
ma niekto novu verziu 2011 ? ako je to s tym odpruzenim - chceli by sme to od zaciatku pre mimi....? a nie je vysoko to madlo na sportaku?
Kocky, predavam Britax b-smart 3, ak by ste niektora chcela 😉.
@katkaajurko my sme ho boli vcera pozrieť v obchode a celkom sa nám aj pozdával, takže už je objednaný. Keď to bude aktuálne napíšem vlastnú skúsenosť 😉
@bendy super dik-prave sa chystame ist obzriet ako vyzera nazivo...🙂
@tono_babymarket Dobry den, prosim vas, mate k dispoziicii v babymarkete britax b-mobile? dakujem
@cherryblossomgirl
Áno....
Ja som mala Britax a po dvoch tyzdnoch sa mi zasekavalo kolecko a ked som ho kuipila chybal mu tam suchy zips cely sa triasol ked som s nim isla po malych kamienkoch...vobec som s nim nebola spokojna...kupili sme si STOKKE a to sa neda vobec porovnat...preto by som ho velmi neodporucala 🙂)
Tak my mame tento kocik. Dlho som sa rozhodovala medzi tymto a Jane, pretoze sme potrebovali aj auto - vanicku a len tieto dva (teda aspon podla mojich info maju autorizaciu). Nakoniec vyhral Britax a to preto, ze ma otocnu sportovu cast a ta velka strieska. Pouzivame ho od Septembra, s autovanickou a teraz uz je maly v sportovej casti.
Som spokojna, i ked vyhrady mam ale myslim, ze by som nebola so ziadnym sportovym kocikom spokojna a 3 podmienky, ktore som mala splna - otocna sportova cast, velka strieska a polohovanie noziciek.
Skoda, ze nieje odpruzeny, to mi chyba, ale maly nema nic proti natriasaniu 😉 . No a kosik, to bola moja prva otazka, ze je niejak divno robeny, ale pravda je ze aj ked tamdam veci len tak bez tasky a pekne ich ulozim mi nevypadnu.
@zuzikkaa
Nie je to kočík vhodný do terénu, skôr mestský...
Ahojte, predavam sportiak Britax B-smart 4 s vanickou, fusakom, prenosnou taskou. Zeleno-ciernej farby, kupovany minuly rok. ak mate niekto zaujem, dajte mi vediet. Boli sme s nim velmi spokojni, ale maly uz chodi, tak chcem kupit len nejaku bugginu.
@zuzikkaa no podla mna nieje .. ale hovorim o verzii 2010. Ono je to fakt mestsky kocik a musim povedat, ze ked sme ho pouzivali cez tuto zimu tak som s nim az tak spokojna nebola. Nastastie to bolo len sem tam, lebosme mali normalny hlboky kocik, a do sportaku maly isiel az ked uz bolo po snehu. No a preto aj rozmyslam ze ci na zimu nezaobstaram nieco ine ak bude treba.
Ale inac je fajn ... ja som s nim teraz cez toto obdobie uplne spokojna.
@jana preco si nebola spokojna??
@tonko_babymarket to je jasne ze nie do terenu,,on ani tak nevyzera zeby som sa snim vybrala na nejaku polnu cesticku.ale velmi sa mi paci 😉
@zuzikkaa neviem preco to pisu, mozno ta nova verzia je, ale 2010 rohodne nebola (a o nej to tiez vsade pisali), ani len ciastocne, este ani tie kolesa neboli nejake take ze by mohli "tlmit" ... no v kazdom pripade si ho skus ist pozriet nazivo, hlavne v nom drobca vyskusat povozit, i ked po predajni je to uplne nieco ine... ale napr. co ja som skusala tak vigour (http://babyales.sk/?547,britax-vigour-4-) ten je odpruzeny- ale zase ten ma sportovu cast taku ze sa len "naklapa"....
@jana
@tonko_babymarket no myslim,ze do mesta nieje az taky zly 😒 ved golface tiez niesu odpruzene...
paci sa mi hlavne preto ze nema to predne koleso take predlzene,,mam teraz quinny freestyle-inak perfektny kocik,,ale rada by som vyskusala tento.no neviem ci nakoniec nebudem lutovat,,hm?? 😖 😖 😖
@zuzikkaa já s ním jsem opravdu spokojená, jezdím převážně po městě, ale zvládl i lesní cestu... 😉 Malému se v něm nic netřese, naopak mi v něm začal i usínat, v předchozím kočárku už moc nespal. Kočárek je prostorný, a přitom třeba v buse nebo ve výtahu nezabere moc místa. Pro mě je to prostě rozumný kompromis do města - pěkně vypadá, není těžký, dítě v něm má hodně prostoru, co se týče zádové části na šířku, tak je to délka až nadstandardní, sedací část je dobře řešená, dítě nesklouzává dolů, sedačka je dostatečně vysoko, tudíž nehrozí, že budu mít třeba vyčnívající fusak nebo nánožník od bahna, sněhu apod. Jedinou nevýhodu vidím v tom nízko položeném košíku, do kterého každý z kolemjdoucích vidí.

@ronikova tak to jste měli taky štěstí! A to jsi psala, že budete kočárek kupovat začátkem ledna... My měli teda s dovozem taky trochu problém. Kočárek pořád nešel, i když bylo psáno, že je skladem a dojde do 3 dnů, pak jsem se dozvěděla, že jim ho dovozce ve zboží neposlal..., pak ještě PPLka ho nedodala hned následující den, ale až po víkendu, ve finále jsme na něj tedy čekali 14 dní místo 3. Ale stále jsem tedy max. spokojena. Co víc, malý mi teď začal i v kočárku na procházce spát, to dřív nedělal... asi mu je v tom kočárku fakt dobře 🙂