icon

Britax Römer Smile 5Z: Zvládne terénne cesty?

Dnes o 07:25

Dobrý deň, uvažujeme nad kúpou kočíka Britax Römer Smile 5Z (trojkombinácia). Bývame na dedine, kde sú cesty nič moc a občas chceme ísť aj na poľnú cestu. Zvládnu to tie kolieska, alebo je to skôr kočík do nákupného centra? Bojím sa, či to nebude hrozne hrkotať na každom kamienku. Máte ho niekto doma aspoň pol roka? Nerozhegala sa vám konštrukcia?

anonym_4836c6
Dnes o 08:16

Ahoj, ja som kupovala Smile 4 pred 2 rokmi. Smile 5Z akurat vtedy vysiel a rozmyslala som, ci teda kupit 4 alebo uz 5Z. Nakoniec sme kupili Smile 4, lebo nam nan dali super zlavu + vajicko zdarma. Ale co mi vysvetlovala predavacka v obchode, tak podvozok maju oba kociky rovnaky, aj som si ich oba vyskusala a nenasla som nejaky zasadny rozdiel v podvozku a kolesach. A teda s nasim kocikom chodim aj po polnych a lesnych cestach, aj po kamienkoch a dlazbe a zatial drzi. Pouzivam ho denne uz rok takmer dva roky.

anonym_49d54f
Dnes o 09:04

@anonym_autor ahoj, ja mám ten novší 5z a používam ho denne vyše roka. Tiež bývam na dedine kde chodíme po totálne rozbitej poľnej ceste a zvládol to ako nič. Neni vôbec rozheganý a ja som s ním velmi spokojná. Dokonca je na ňom predĺžená strieška na športovej časti takže keď bolo ešte dieťa malé nesvietilo vôbec slnko do kočíka.

anonym_a7c206
Dnes o 11:19

Ja som ho chcela ale teraz ma v obchode odradila pani predavacka - vraj k nim maju kopu reklamacii a aj mi ukazovala vystaveny kus ktoremu realne hrkali kolesa a to chodi len po predajni ten kociar. Tak som ho zavrhla :(