Britax Smile 3 - skúsenosti, recenzie
Ahoj ja rodím až v decembri, takže odskúšaný vonku ešte nemám 🙂 ale vyzerá kvalitne uz doma a dúfam, že malej sa v ňom bude páčiť ..
@jamurkova ja v januaaari😊 tak uz tiez nacase kupit, 3x som si ho bola pozriet, ale stale sa potrebujem uistit :D
@bambuslienka Ahoj ja ho mam na predaj ak by si mala zaujem v sedej s hnedym madlom kupovany v auguste.Pouzila som ho 5x aj to iba na dvore.Som z Ba.Cena 700 eur 3kombinacia
@nefertariska dobrý deň, viete mi prosím poradiť či sa dá autosedačka pripevniť na ISOFIX? Lebo nikde som sa o tom nedočítala poriadne, či to teda ide alebo nie. Dakujem Vám za odpoved ☺️
@simonad7 neviem odpovedat na otazku, pretoze vyuzivame iba pasy. Autosedacku s isofixom sme kupili Joie ale stale vyuzivame este vajicko, kym z neho nevyrastie
@bambuslienka ahoj, mam otestovanu uz aj sportovu cast zhruba 4 mesiace. Skus pozriet moju recenziu na kocik tu na konovi. Myslim, ze som tam spomenula vsetko 😊
@nefertariska dakujeem, pozrela som 🙂 tesim sa, vyzera to slubne. Kocik sme kupili, caka nas prva prechadzka o tyzden, tak som zvedava 😊
@bambuslienka super, tak si to uzite a budem sa tesit na nejaku fotku 😊
ahojte dievčatá, nejaké nové skúsenosti s kočíkom nepribudli? Celkom sa mi pozdáva, ale neviem kedy bude reálna možnosť si ho ísť obzrieť (rodím síce na konci mája, ale nechcem nechať kočík na poslednú chvíľu, nech malého nevezieme domov vo fúriku :D )
osobne h+adám kočík do horšieho terénu, ale taký, ktorý zvládnem vyniesť po schodoch, do MHD a podobne
@kikulienka94 my ho mame doma, rodim tiež až v máji, ale mne sa najviac páčil. Má veľké terénne kolesa čo sa mi hrozné páčilo, zmestim ho aj do výťahu čo bolo pre mna veľmi podstate keďže bývame na 5/7. Skvela športová časť, ktorá je na kočíkoch dôležitá nakoľko tam najviac bude dieťa (najmä u nás keďže v bruchu je zvedavé až až...). Ja kočík hodnotím super, zatiaľ sme ho síce vonku ešte nevyvetrali, ale už sa naň veľmi teším! 🙂)) my sme sa rozhodovali medzi britaxom a cybexom, ale úprimne keď som si vyskúšala oba, viac sa mi zapáčil Britax, mne ten cybex príde hrozné tvrdý a nepáčila sa mi športová časť.
@kikulienka94 ak mozem poradit, tak aj Britax go....je fantasticky odpruzeny.
Samozrejme, asi aj smile je dobry...
Skus napisat Eli do kocikovej poradne...
Len jej treba dobre vyspecifikovat tvoje preferencie aj cenu...
@andrea_ff a dizajnovo je ten Smile trochu krajší predsa len :D
@kikulienka94 ano, ma taky specificky dizajn, ale po mojich 4 kocikoch je tento 5 naj 😀
Ale smile bude tiez dobry, aj pruzenie by mali byt v poriadku.
Ja mam combi kufor, tak som neriesila.
Paradoxne, mne viac vyhovuje skladanie, ze pekne stoji na kolesach a neuspini sa vsetko tak, ako na petite mars street
Kočky, dnes som práve priviezla nový kočík Britax Smile III pre nášho chlapčeka,ktorý sa narodí v máji. Potrebujem poradiť. Tašku na kočík sme originál samozrejme vzhľadom k cene nekupovali..akú ste kupovali vy?? Pasuje hociktorá? Každý tip aj foto na kočíku poteší. Ďakujem!!!
@stella92 podla mna bude sediet každá čo má ten popruh na bokoch, a dá sa pripnúť .. treba asi odskúšať..
ja plánujem zatiaľ využívať Fjalraven batoh a nejako ho pripnuť na rúčku :D
Ahojte, máte Britax smile 3 a letné bábätko? Ja mám termín na konci júna a neviem, či je vanička dostatočne veľká, aby tam vošlo cca 5-6 mesačné dieťa v novembri-decembri. Kedy ste prechádzali na športovú časť?
@adnez ja mam termín na konci mája, a počítam s tým, že koncom decembra už budem musieť prejsť do športovej časti, lebo sa do vaničky už dieťa zrejme nezmestí.
@stella92 my sme takuto, viac sa mi pacila ako original 😊
@stella92 ja mam doplnky ako tasku, rukavice a nanoznik zn.Pinkie. Co sa tyka tasky, chcela som taku crossbody aby ss nesmykala z pleca, ked bude maly na rukach ale konkretne tato od pinkie ma velmi male putka na haciky, tak som to vymyslela tak, ze na tie male putka som dala kruzky na kluce a mam po probleme 🙂
@adnez zalezi ake velke babatenko bude. Ja mam julovca a veru uz v novembri sme boli v sportovom. Vanicka je z tych mensich ponukanych na trhu.
Ale nevidela som v tom problem. Sportovy sa da dat pekne do lahu, nozna cast pekne prisposobit a maly ma uz takmer 9m a stale ho v sportovom neputam ale pekne polohujem aj na boky. Spinkava tam rad.
@stella92 ahoj, ak ti to pomoze, ja som si kupovala tuto tasku : https://www.mall.sk/tasky-prebalovacie/babyono-... ....su aj ine farby...
@nefertariska ahoj, ako si ho prosim mala v tom novembri v tej sportovej, vypodlozila si mu kocik nejakou perinkou alebo dekou,nebol tam strateny? Ja som kupila kocik tento tyzden, cakam julove babatko🙂 ratam ze max v decembri ak nie skor pojdeme do sportoveho. Pouzivala si fusak aj nanoznik takto v zime? Inak co sa tyka typickej vlastnosti tohto kocika, ze ma vôlu v spojoch a trochu sa akoby hojda, nevadi vam to baby? Mne to trosku vadi asi ako jedina vec na kociku no kupila som ho lebo vsetko ostatne sa mi pacilo len ma zaujima ci dieta nie je moc "vytrasene" v tom kociku napr pri ceste po mestskych dlazobnych kockach resp. horsom terene atd🙂 vdaka🙂
Ahojte
My ho veur mame, syncek sa nám narodil na konci januára, teraz ma 3,5 mesiaca a hlboká vaňa nám je uz ltt. S fusakom by sa veru už nezmestil. Rátala som s tým. Pre letné babo by som ho kvôli tej malej vani asi nechcela. Ale to nevadi, ved ten sportak je super a dá sa pekne so ľahu a zmesti sa tam aspoň poriadny fusak a deka ak tak lebo mne do tejto vaničky v januári - februári ledva fusak a dečka vošla 😂
Inak jazdné vlastnosti výborne.. Dizajn pekný tiež podľa mňa... Mala som aj britax go pri prvom a musím povedať, že ten bol co sa jazdenia týka lepší ale zase nemal také Vychytavocky, ako tento... 🥰

ahojte. ako s odstupom casu hodnotite kocik? velmi by som ho chcela a duufam, ze sa osvedcil 🙂