Britax Smile 3 - skúsenosti, recenzie
Ahojte, mate prosim niekto kocik Britax smile 3 v bezovej farbe? aka je ta farba v skutocnosti prosim, nie je moc bleda, nespini sa? Dakujem 🙂
@1katyka1 ahoj, pouzivala som fusak cottonmose a nanoznik pinkie a maleho som neputala iba si tam lezkal a aby som mu zmensila priestor som davala este hore opierku na nozky. Nemozem si stazovat, maly bol spokojny a pekne som ho polohovala aj na bok. Co sa tyka jazdnych vlastnosti nemam co vytknut. Uz mozem porovnat s bugaboo buffalo a veru Smile 3 je lahsie ovladatelny a krasne mi zvladol rozne tereny pri prechadzkach a maly si v nom vzdy dobre pospinkal. Buff je tank 😄 co sa tyka vole v rodicovskom madle mala som k tomu vyhrady ale bola som na predajni a maju to aj ine znacky.
@sisa252 ahoj, mame ho v bezovej, pouzivame od februara. Nebol vobec problem, vyzera krasne elegantne, ani raz som ho este nemusela nejako cistit, ci bol sneh alebo dazd. Kupili sme aj original navleky proti dazdu aj moskytieru, a velmi si to pochvalujem, je to super aj ked teraz takto velmi fukalo🙂
Inak je kocik fajn, len my mame asi vacsie babo, takze uz teraz jej zostava len asi 5cm a to ma v nedelu 4 mesiace. no hadam trosku pomalsie uz porastie a estev lete v nom polezi trosku :D
vela mamiciek riesi ovladatelnost jednou rukou, tak az take jednoduche to u Smile-u neni, ale neviem ci niektory kocik je taky super ovladatelny. Je ale super, ze sa fakt vsade zmesti, uzka konstrukcia je pomoc, a tiez ma v 3kombinacii super autosedacku. Co mne osobne este teraz vadi je ten nanoznik na magnet, predajcovia nadseni, ze jednoduche, ale mne to mala stale vykopava a nic ine nerobim celu cestu len to drzim :D ale to je malickost
@sisa252 ja mam a veru nie je na nom ani fliacik
@bambuslienka ja som zvedava na tu vanicku moc mi nesedi fakt ze akurat na zimu z nej vyrastie ale inak kocik vyzera fajn🙂
@nefertariska skoda ze som nevidela skor aj by som kupila pouzity ale uz mame novy, je to dost drahy kocik kedze vsetko treba dokupovat
@1katyka1 no, ponukam ho zhruba 2 tyzdne. Uz mame druhy kocik 🙂
@nefertariska Dobry den. Prosim za aku cenu kocik predavate? Da sa niekde pozriet. Dakujem
@baboa_ dobry den, zatial mam kocik rezervovany ale cena aj s prislusenstvom za 3 kombinaciu je 600€. Pozriet sa samozrejme da, tu na MK mam aj inzerat po pripade nie je problem aj osobne v Nitrianskom Pravne okr. Prievidza.
@nefertariska ahoj prosim ta mohla by si mi odfotit adaptery sportovej casti a co su na konstrukcii?chcela by som si kupit z obchodu len sedacku no neviem ci mi bude pasovat.Prosim ak budes tak dobra budem moc vdacna za foto❤️
@alja20 mile rada by som pomohla ale kocik ma uz novu majitelku.
Pri smile 3 som ale nemala ziadne adaptery. Kupovala som 3 kombi a vsetko sa naklikavalo priamo na podvozok bez adapterov.
Dievčatá, neviete kde zohnat cestovny obal na kocik, najme na športovú časť? Myslim taku pevnejsiu do lietadla
Ahojte, prosím vás, tie čo máte Britax Römer Smile III, aj vám tak strašne vŕzga pri každom pohybe celý podvozok vrátane madla? Kočík používam od marca, len v meste, na dedine, žiadny terén, ale teda to vŕzganie je katastrofa, tak či to robí aj niekomu inému alebo môže ísť o vadný kus.
@lusinkaj85 podvozok kolieska treba naolejovat... Ale madlo praskalo aj mne a bola som zz toho na nervy 🤔 to tie plasty akoby
@zuzulik75 ďakujem, tak nie som sama 😀 ale teda je to otras.🤦♀️Ako kočík v pohode, ale keby viem toto dopredu tak ho nekúpim.
@lusinkaj85 ja som ho skrz toho vymenila, pretože cele mesto vedelo, že idem s kočiarom 😂 neskutočne niečo a pritom ten kočík nebol najlacnejší, ale keď sme ho predávali poradili nám streknut silikónovy olej do toho madla, tam kde sa polohuje rucka. A pomohlo 🙂
@simonad7 haha presne, ja sa s ním hanbím chodiť. 😂 No budem musieť ešte chvíľku vydržať, kým ho vymením, lebo by ma muž pretrhol, keby chcem tak skoro nový. 😀 Ďakujem za tip, vyskúšam. 🙂
@lusinkaj85 toto istw som sa aj ja bala a nakoniec som to vyriesila tak, ze som ho postavila pred hotovu vec kociar predala a kúpila si druhý 👌ale inak fajn bol len mu vadilo aj mala vanicka ze bola a maly sa mi do nej nezmestil uz ako 4,5 mesacny 🤦🏼♀️
@lusinkaj85 ako vraví pani vyššie, tiež som ho postavila pred hotovú vec. Nás maly … maly má 3m a 70cm skoro. Takze som isla rovno do priam-u, pretože má veľkú a širokú vaničku… Britax predala a v zapäti kúpila cybex, prišla domov a ešte má pochválil že ako dobre som spravila, nakoľko 3m do sportiaku, no way! 😅 takze nebojte sa zmeny, muž to pochopí ak sa zbavíte starého 😆
Baby co mate nánožník, možno som blbá ale neviem ako ho upevniť aby držal, sú tam také gumičky ale neviem kam ich zahaknut, viete poradiť? 🤦♀️😂
@nunicek88 ja ho zahakujem ako keby medzi ram a striesku dole, kde je klb striesky, ale neviem ci to tak ma byť 😄 a aky mas fusak? Lebo mne moj nesedi a nanoznik sa mi konci tam kde je to madlo😄
@kikulienka94 no aj ja som to tam skúšala ale veľmi to nedrží 😂 fusak mam značky eko ale v tom nebude problém, či si myslela nánožník? Ten mam originál ku kočíku, ale madlo som zatiaľ nedala keďže malý ešte leží ale tiež je tak po to madlo
@nunicek88 no to musíš tým háčikom ísť medzi ten klb a látku striešky a zaháknuť do tej druhej šnúrky, neviem ako by som ti to tak nejako lepšie opísala :D .. britax má aj nejaké orignál svoje fusaky?? :O
@snickerska92
Dobrý deň, aké máte skúsenosti,keď ste ho používali? My sme si ho kúpili,ale predné kolieska na vaničku a vaničke sú otrasné,nestabilné a robia osmičky tak že sa nedá ísť...má s tým niekto skúsenosť? Poprípade viete poradiť ako si pomôcť aby to nerobilo? Ďakujem....tento kočík by som teda neodporúčala a nekúpila viac.

@zuzulik75 ahoj, mam mat julove babo a kupila som ho napriek vahaniu s tou vanickou. Myslis ze take 4mesacne sa tiez da dat do sportovej casti s tym ze bude november/december ? Zeby sa tam dalo do fusaku s nanoznikom..nebude tam stratene?