icon

Budete kupovať Cam Elegant Family 2013 alebo iný Cam?

veve14789
15. apr 2013

Ahojte, prosim o info, budem rada ak trosku popiseme o tejto znacke

jamabe
16. apr 2013

@veve14789 Ja mám Cam, ale starší typ MBX6, ten má len predné kolieska dvojité a pozerám, že tento typ, čo si si vybrala ty má všetky kolieska malé a dvojité. Ak sa ho chystáš používať v zime, tak si to rozmysli. V troche čerstvého snehu som už mala problémy s ním prejsť, sneh sa dostal medzi kolieska, prestali sa otáčať a už som ho len tlačila ako pluh! Inač Cam-y sú perfektné kočíky, ľahké, dajú sa ľahko skladať, vanička je veľká, výborne sa s ním manipuluje aj v teréne (okrem toho snehu 😒 ) ja by som si ho kúpila znovu. Ale vybrala by som si buď Dynamico, Pulsar, prípadne trojkolku...

veve14789
autor
16. apr 2013

@jamabe tak zas na prechádzky v zime to sa hádam sem tam bude dať prejst, ja mám auto takze k lekárovi sa nemusím trepať na zastávku atd.... takze myslis ze to zvladnem takto?

jamabe
16. apr 2013

@veve14789 No ja som kočikovala každý deň, aj vo fujavici a prežila som to. Tak sem-tam tie chodníky aj odhrnuli 😉 a to sa už ide v pohode. A možno nebude ďalšiu zimu vôbec sneh... Prešla som, prejdeš aj ty. Len sa narobíš.

veve14789
autor
17. apr 2013

@jamabe švagriná má peg perégo s takýmito kolieskami a v pohode, raz čo sme boli u lekára tak bolo tak vela snehu ale prešla....