Bugaboo Bee3 verzus Bugaboo Bee + vs. M&P Sola2 Mtx

evaci
3. jan 2015

Dobrý večer,
som tu nová a chcela by som vás poprosiť, či máte osobné skúsenosti s týmito kočíkmi. Mám 4ročného synčeka a zo zdravotných dôvodov potrebujeme ešte používať kočík. Momentálne máme Baby Jogger City Elite, ale na nôžky je nám už krátky. Prezrela som si veľa recenzií, diskusií a videí, no osobne som ani jeden z nich nevidela a rozhodujem sa medzi nimi.
Mohli by ste mi prosím poradiť?

Ďakujem, evicka 🙂

zahrah
4. jan 2015

Bee 3 je velmi nizky, nemyslim ze by bol vhodny lebo dieta tam sedi velmi nizko pri zemi, takze ti to tiez moze byt kratke.
Inak Bee je na chodenie po rovnych chodnikoch, pricom Sola MTX je skor do terenu.

canama
4. jan 2015

Bee je nizke, ale ja v tom problem nevidim, vacsie dieta si moze lahko samo nasadnut ked chce. Bee ma skvelu manevrovatelnost, je lahucke a zmesti sa do kazdeho auta. Kolieska su male, urcite to nie je kocik na chodenie po vymoloch, ale zvladne aj lesnu cesticku pokial je relativne rovna alebo udupany sneh. Potahy sa bez problemov vyperu...je to skvely kocik, len teda dolezite je vediet aky je tvoj syncek vysoky a kolko vazi...myslim ze Bee je len do 15 kg, tak, ako drviva vacsina kocikov.

evaci
autor
4. jan 2015

Ďakujem pekne,aj ja mám obavu,či v Bee mu nožičky nebudú visieť až po zem, alebo skôr, či nebude mať kolená vysoko. No inak je to favorit, chrbtovú opierku má nastaviteľnú do 59 cm a aj sedacia časť je nastaviteľná, no nikde som nezistila rozmer od konca sedacej časti po opierku na nohy. Teoreticky po otočení
sedačky by mu mohli visieť nôžky,len mám skúsenosť,že sa dosť horšie manévruje a vychádza na obrubníky.
Sola 2 MTX je vyššia, asi viac do terénu, chrbtovú opierku má 51 cm no priestor na nôžky je len 26 cm (to mi napísali z obchodu ) a nejako mi to nesedí. Mali sme viacero kočíkov, momentálne BJ CITY ELITE ešte v záruke a je fakt výborný,no opierka na nohy je dosť vysoko, čo by nebol problém, keby sme mali zdravého drobca, no on nechápe, že musí mať nôžky opreté a strká ich bokom do koliesok. Má 4,5 roka je 110 cm vysoký a má 17 kg ( Bee je do 17 kg ). Ak máte prosím niektorá Bee3 , či PLUS , prosím potrebovala by som niektoré rozmery, prípadne skúsenosti. Ďakujem.

evaci
autor
4. jan 2015

Práve mi volali z predajne info o rozmeroch BEE 3 a som v šoku, absolútne nesedia. Dĺžka chrbtovej opierky je od 43 cm po roztiahnutí 50 cm a vzdialenosť od konca sedacej časti po opierku na nohy len 19 cm. Vo všetkých videách to bolo oveľa viac. Ak by to bola pravda tak mi ostáva Mamas&Papas SOLA 2 MTX , tak ak máte niektorá tento kočiarik, prosím vás pekne o info. Ďakujem pekne.