Bugaboo Butterfly vs Joolz Aer: Ktorý kočík je lepší?
Ahojte neviem sa rozhodnut medzi tymito dvomi cestovnymi kocikmi. Mal prosim niekto oba?. Na predajni som si uz skusala. Ale ake su v beznom pouzivani?
Uplny lah nemam ako podmienku. Super sa mi drzal aer ale zase butterfly ma kvalitne kolieska.
Jazdime s bgb fox 3 a ten je teda uzasny len potrebujem nieco aj skladnejsie do auta
Mala som aj butterfly1 teraz mam butterfly2, ten ma vacsie kolesa a vacsinu strechu. Pri prvom synovi som mala joolz ear a mne butterfly vyhovuje viac. Nevyhodu vidim v ciernom rame ktory je hned doskriabany. Ja som ho oblepila takymi nalepkami co su urcene na bicykel aby obchranili ram. Mam do vyse pol roka, syn v nom rad spava.
A suhlasim s nazorom vyssie, ten prvy model mal fakt male kolieska a mala som pocit ze tlacim traktor 😅
Určite . Mala som oba. ma extra malé kolieska, zasekli sa v každej jame a mala som pocit, ze tlačím kočík bez koliesok. Hneď šiel aj prec. Nový Joolz aer2 ma dokonca väčšie kolieska ako starší model (ale aj tie boli väčšie ako Butterfly), čiže za mňa určite Joolz. Ten používam doteraz.
@anonym_28d74c a do oboch sa prosim zmesti dieta aspon do 3 rokov alebo max 4 ? 🙂

Určite Joolz aer. Mala som oba. Bugaboo Butterfly ma extra malé kolieska, zasekli sa v každej jame a mala som pocit, ze tlačím kočík bez koliesok. Hneď šiel aj prec. Nový Joolz aer2 ma dokonca väčšie kolieska ako starší model (ale aj tie boli väčšie ako Butterfly), čiže za mňa určite Joolz. Ten používam doteraz.