Bugaboo Fox 3 alebo Cybex Priam 4.0: Ktorý si vybrať?
Ahojte zienky
Veľmi by som potrebovala poradiť.
Stojím pred “ťažkým” životným rozhodnutím (berte s nadhladom) 😃 Chcela by som sa poradiť tie čo ste mali priam aj bugaboo do čoho by ste znova išli? Ja som mala reálne predtým Thule a bol to úžasný kočík ale momentálne naňho nemáme v novom dome miesto.
Nejak má v okoli presviedčajú kamošky (take ktoré priam nemali) aby som skúsila priam. Mne sa dlhšiu dobu páči bugaboo, našli sme bazarovi fox 3 (fox 5 je kvôli cene nereálny maximálne možno fox cub). Ale momentálne som neistá do čoho ísť. Priam je nádherný, fakt dizajnovka ale neviem či to tam nekončí.
Neskusala som ani jeden. Bývame pri meste, taký klasicky teren skôr dedinkovsky. Ja s mužom sme nižší. (160 - 175) Auto mame väčšie čiže tam priestor je. Syna mame staršieho čiže nepotrebujeme ani stupadka ani nič podobne.
Chcem mat len pocit praktického a ľahkého kociarika v rukách ktorý keď chytím budem sa cítiť že sa mi s ním ide dobre ľahko a vydrží mi dlhšie ako 1,5 roka.
Ďakujem veľmi pekne ❤️

Za mňa skôr bugaboo, než priam. Mala som priam a bol viac v servise ako doma. Bugaboo je ľahučký, krásny, letná strieška na nezaplatenie 🙏