Bývajú zľavy na kočíky Cybex a Joolz?
Ahojte, byvaju niekedy "vypredaje" (vyraznejsie zlavy) na kociky Cybex alebo Joolz? Kedy cca?
Kedy ste kupovali kocik pre svojho drobca?
Pekny den☀️
@anonym_autor cybex ma momentálne “výrazne” zľavy . Inak zľavy nebývajú .
@simona1998 ale ano este black friday na niektore modely. Zavisi, kedy to potrebuje.
@simona1998 ale ano este black friday na niektore modely. Zavisi, kedy to potrebuje.
@anjelicek26 maaaaaalokedy čo sa týka cybexu . 🙂 ale viem , že na predajni sa dá vždy dohodnut😁😁
@anonym_autor ide o model
Cybex Gold teda Balios, Talos atd mavaju zlavy Valentin, den matiek, den deti, black friday
Cybex Platinum jedine registračné zlavy tu ide o priam
Aktualne ale sa ocakava vydanie asi update na model priam 5.0 lebo konštrukcie k 4.0 isli teraz cenivo dole a najvyhodnejsie
Vanicky k priam a podobne veru v zlave moc nenajdes jedine z druhej ruky
@anonym_autor my sme takto kupovali Cybex Balios 3 kombináciu s vajíčkom a isofixom za 650 minulý rok v auguste, hoci som bola len v 4 mesiaci. Kamarátka kupovala o 3 mesiace po mne v tej istej predajni bez zlavy a predali jej novší model, takže si myslím že my sme dostali zľavu práve kvôli tomu že mali naskladnene staršie verzie a potrebovali sa ich zbaviť.
@anonym_autor my sme takto kupovali Cybex Balios 3 kombináciu s vajíčkom a isofixom za 650 minulý rok v auguste, hoci som bola len v 4 mesiaci. Kamarátka kupovala o 3 mesiace po mne v tej istej predajni bez zlavy a predali jej novší model, takže si myslím že my sme dostali zľavu práve kvôli tomu že mali naskladnene staršie verzie a potrebovali sa ich zbaviť.
@barju Ahoj , prosim ako si spokojná s kočíkom Cybex Balios? Hladam kocik aj do mesta aj na dedinu, budeme mat zimne babo , ci ma dostatocne velku vanicku a zvladne aj sneh. Dakujem moc za info
@barju Ahoj , prosim ako si spokojná s kočíkom Cybex Balios? Hladam kocik aj do mesta aj na dedinu, budeme mat zimne babo , ci ma dostatocne velku vanicku a zvladne aj sneh. Dakujem moc za info
@simca401 čo má veľkú vaničku je relatívne voči iným kočíkom a veľkosti dieťaťa. Z tých značiek čo som pozerala mal najdlhšiu vaničku, ale narodilo sa nám veľké dieťa 54/3960 a v štyroch mesiacoch sa už plazil a nebol vo vanicke spokojný ani na brušku, lebo vanička nemala vetracie otvory. Takže veľmi skoro sme prešli na športovú časť, ktorá sa dá dať do ľahu, takže to som ako problém nevidela. Zároveň mal na športovej časti zo všetkých najdlhšiu striešku. Zároveň oceňujem že do podvozku sa zmestí celá krabica babylove jumbo balenia plienok, ale to som zistila až používaním že niektoré iné kočíky majú tam takú tyčku ktorá by v tom bránila. Sneh som s ním nezažila, ale keď zvládol blato, tak predpokladám že aj sneh, pokiaľ to nie je práve metrový závej.

@anonym_autor cybex ma momentálne “výrazne” zľavy . Inak zľavy nebývajú .