icon

Cam verzus Nurse

katkosa
23. jan 2013

Ahojte kocky poradte mi prosim ci si mam vybrat kocik CAM Dinamico 2013 alebo Nurse Dakar. Dakujem.

kikaski
•
23. jan 2013

ja som si vybrala CAM dinamico 2013, ale nemám ho ešte odskúšaný, len v obchode...zdal sa mi fajn, ľahký, športová časť sa dá dať obojsmerne, vanička ľahká a priestranná, troška škoda, že nie sú všetky 4 kolesá nafukovacie, ale zase by bol ťažší a ja som chcela ľahký kočík. Je pravda, že keď dieťa začne behať, tak s kočikom budeš behať za ním a je to pohodlnejšie s ľahkým spratným kočíkom ako tereňákom 🙂 a u mňa trojkolky nepripadajú do úvahy, to sme vylúčili ako prvé 🙂

katkosa
autor
•
23. jan 2013

Je to aj moj favorit len sa bojim ci tie predne kolesa nebudu hrkat ked nie su nafukovacie.

kikaski
•
23. jan 2013

no keby som nebola z bytovky, kde budem musieť kočík aj dvíhať a zvládať pár schodov, tak asi by som šla aj ja po nafukovacích...ale kamarátka má CAM Cortinu a je s ním veľmi spokojná, ten je to isté, len má všetky 3 kolesá nafukovacie a tá s ním už pochodila aj kopce a v pohode, všetko funguje 🙂 zmestí ho v pohode do výťahu a tiež nieje ťažký...ak sa ti páčia aj trojkolky, tak ho kukni 🙂

katkosa
autor
•
24. jan 2013

Dakujem za radu.