icon

Carrello Alfa 2023

17. feb 2023

baby ma niektora kociarik Carrello Alfa? alebo nejaky starsi aj ked, len chcem vediet ci je kvalitny, neje z neho hned hrkalka😂 zvazujem kupit sportovy tak chcem vediet, dakujem ☺️

mimisk
•
19. feb 2023

Uz radsej bravo to je odpruzenejsi

katka3000
•
3. mar 2023

Dobry den, kupili ste ho nakoniec? Mate nejake skusenosti? Ja ho chcem kupit ako druhy sportovy.

autor
•
3. mar 2023

@katka3000 dnes ho budem mat doma, dam vam vediet

autor
•
4. mar 2023

kociar je super taky sikovny,nieje taky robustny velky, akurat co mi chyba tak taska na rukovat, tu si budem musiet dokupit lebo nieje sucastou a este ze nieje taky odpruzeny ale to mi tak nevadi, hlavne ze sa da otocit babatkom ku vam aj chrbtom, za mna super cenou aj kvalitou

katka3000
•
5. mar 2023

Dakujem krasne za spatnu vazbu. Mozem sa spytat mate 2022 ci 2023? Su tam male rozdiely a mozem vas poprosit zmerali by ste mi zlozeny kocik? Lebo som nasla rozne rozmery a neviem co je pravda. Dakujem. Nech vam posluzi 🙂

autor
•
5. mar 2023

@katka3000 2023 lebo ja som chcela aby sa dala konstrukcia otocit, 2022 sa neda ale tam su zase krajsie farby😅 zmeram vam ale az koncom tyzdna lebo akurat som ho zlozila a odlozila my ho budeme pouzivat az o take 2mesiace, inak aj je super ze strieska kocika sa da posuvat hore aj dole podla vysky babatka

bnik
•
16. júl 2023

Dobry deň, už používate kočík? akurát hľadám športové kočíky, iba tento carello alfa 2023 som našla taký, že sa dá otočiť do oboch smeroch. Ste s ním spokojná? Ďakujem

autor
•
17. júl 2023

@bnik som spokojna ano pouzivam ho, no cena zodpoveda aj kvalite😅 tym chcem povedat ze som nasla neskor aj nejake nedostatky ale tak snad vydrzi co najdlhsie

bnik
•
18. júl 2023

aké nedostatky ak sa môžem opýtať? akurat zajtra sa chystám do obchodu kúpiť 😊 Ďakujem pekne

autor
•
18. júl 2023

@bnik tak napriklad mi troska vadi ze nieje odpruzeny, a taky mi niekedy pride nie taky ,,pevny,, v porovnani s tym co som mala predtym no ale to je asi nezvyk, ale inak som spokojna vyzera pekne a je sikovny maly aj ten kosik je fajn dole...uvidim ako to pojde po zimnych chodnikoch😅 zatial pouzivam len od maja

lklucinka22
•
4. sep 2023

Dobrý deň, aj ja si ho chcem kúpiť, ak sa môžem opýtať mate tu dvojkombinaciu? A akú farbu? 🙂

simca555
•
17. máj 2024

Dobrý den prosim vas da sa dat opierka do úplného sedu?

mimisk
•
17. máj 2024

@simca555 da sa , ale musim upozornit, je troska uzsi

simca555
•
18. máj 2024

@mimisk a este prosim,vsimla som si ze twn nákupný kosik je dost nizko.neprekaza to v zime ked je sneh?

mimisk
•
18. máj 2024

@simca555 to neviem lebo ja kociky predávam takže nemám skúsenosť. Aké zákazníčky nič nespomenuli.
Inak lepší je ultra model

simca555
•
18. máj 2024

@mimisk v com je lepsi?

simca555
•
18. máj 2024

@mimisk mne pani co má predajnu povedala ze len v dizajne je rozdiel

lklucinka22
•
19. máj 2024

@simca555 ja som si ho kúpila a v ten deň aj vrátila. Totalne nestabilný kočík, tam keby som dala dieťa tak by sa hneď vykydalo na zem na prvom hrbole. Za mňa veľmi nestabilný kočík.

mimisk
•
19. máj 2024

@simca555 tak potom nevie co predáva ultra mauplne inú konštrukciu. Je pevnejšie

nattys
•
21. okt 2024

Ahojte baby ja pozerám ten carrello ultra ,máte ho niektorá či sa oplatí ho kúpiť či je pevný dakujem

mimisk
•
21. okt 2024

@nattys chcete len športový alebo kombináciu

nattys
•
22. okt 2024

@mimisk aj kombináciu

mimisk
•
22. okt 2024

@nattys tak by som radšej išla do omegy alebo do toho nového vector, sú tam hrubšie trubky na konštrukcii a zdá sa mi pevnejší a väčšie športove časti