Dobrý deň. Viem, že ide o novinku, ale nemá niekto skúsenosti s kočíkmi Carrello bravo lite a Carrello bravo carbon?
Ďakujem ☺️
@sasankast Ja tiež Carello Bravo Plus a tiež nedám na neho dopustiť 👌
@gastanka123 ja ho taham hore dole uz druhu zimu 🙂 a nesklamal
@taktotedanie Napodobne :D U nás ide plynulo z jedného dieťaťa na druhé, ešte sa tam aj teraz striedajú podľa okolností:D Je medzi nimi 16 m. Kamoška mi ho poradila a som rada. Perfektne sa ovláda jednou rukou, čo je pri malom rozdiele super. Hocikto ho chytí, tak sa čuduje ako ľahko ide :D Ved vieš;)
@gastanka123 tak tak , toto pocuvam casto 🙂
Ja som ho kupovala este za taku trapnu cenu, ze az 😂
Topkovy kociar to je
@taktotedanie :D Takže odporúčame 👌👍 aj keď teda ostatne varianty nepoznám, ale značka super.
@taktotedanie a neprekáža vám, že sedenie je len v smere jazdy?
@gejb absolutne nie preco by malo? Nepotrebujem mat dieta otocene na seba, naco..ak potrebujem zastavim nahnem sa kuknem na dieta alebo mu nieco podam a idem dalej.. otocne som mala z dvojkombinacie a uprimne dieta mi tak sedelo asi len 2-3mesiace , nasledne som kupovala cisto sportovy kociar a a ni ma nenepadlo kupovat obojsmerny , nech sa pozera pred seba a vidi vsetko
@gejb carrello ultra, len je troska užší od tých co su jedno smerne, kvoli tomu ze tam maju ten otáčací mechanizmus
Dobrý deň ja sa chcem opýtať nemáte niekto carello bravo M/Lite vo farbe club Beige? Poprosila by som reálnu fotku ďakujem 🙂
Carbon mas len iny podvozok - materialovo lahsi sa minzda a odolnejsi
Druhy- pre vyssich rodicov, vytahuje sa tam madlo, napr pri careleo bravo plus len vertikalne neda sa predlzit
Ja som kupovala careelo bravo plus hned ako prisiel na trh medzi prvymi dokonca z eshopu som ho brala ako prva, ktorej to predali a nedam dopustit! Perfektny