Čím vyčistiť kočík od krému na opaľovanie?
Skúšala som lanzu a nič ešte furt tam vidím fľak...rozmýšľam nad tým čo je na gauč .
Ahoj,toto som neriešila,ale keď mám niečo mastné,či už šaty,bundy ai. vždy to najprv preperiem ručne saponatom na riad-jar a pod.no proste riadny odmastovac a ešte sa mi nestalo,ze by to mastnota prežila... ale ak máš také zazltnute škvrny, tak to neviem,na to som nič nevymyslela.
v DM maju "frosch - wie gallseife" - ako zlcove mydlo, ale v spreji. tiez som mala biele flaky od opalovaku a vyprala som to s tym v rukach.
skus kupit žlčove mydlo dr backmann..v dm v tesku atd..maju..odstrany olej len nechaj kus namydlene predtym ako to zacnes cistit..
Vyskúšam ...vyprať to neviem lebo to je na tej časti kde sa to nedá dat dole . :/ snad sa mi to podarí odstrániť.
Skusila som to s tym žĺčovym mydlom ,a pomohlo akurat mam pocit ze nejak stmavla farba na tej časti kočíka ako je na opačnej strane ,či sa mi len zdá ? :D

@erikavasilova ked.na to.prídeš napíš ja mám.vyteceny olej na opaľovanie ..skusala som.uz všetko ..idem.este kupit do farby laky odstranovac.oleja.tak.som.zvedavá