Čo si treba všímať pri výbere golfového kočíka?

andelok
27. mar 2013

Ahojte, chystame sa kupovat golfac, a preto by som rada vedela, ktore kriteria su dolezite pri vybere. Je mi jasne, ze to zalezi od toho, co od neho ockavam, ale pomohlo by mi, keby ste mi vy, ktore uz golfac mate, povedali, co bolo pre vas pri vybere dolezite. Prip. ake veci sa vam pacia na vasom kociku a co vam na nom chyba. Uvediem priklad z diskusii o typoch golfovych kocikov: dvojite kolieska, velka strieska, polohovatelna opierka atd. Dakujem za vsetky rady maminky 🙂

bubinovci
27. mar 2013

my máme Cybex Callisto, chcela som spojenú rúčku, polohovanie chrbátika, dostatočné dlhú opierku chrbta, veľkú striešku, madlo, obyčajné kolieska, aby to nebola hrkálka, aby sa tam malý zmestil aj keď bude väčší, aby si hlavu neopieral o striešku, to všetko tento kočík splnil, strieška sa dá výškovo nastaviť, takže sa tam zmestí aj o rok. dokonca boky sa dajú odopnúť, to som využila na dovolenke, malý spal v kočíku, strieška mu pekne tienila ale zároveň mal čerstvý vzduch keď som tie boky odopla. jediná vec, ktorú by som doplnila je okienko pre kontrolu.

iv01
27. mar 2013

Aby sa ti vmestil do vytahu, auta ale zase nebol ako pre babiky. Vacsie kolieska ak by si natrafila na nerovny teren. Velke lozko, aby sa drobcovi dobre oddychovalo. Otocne kolieska, aby sa s nim dobre vozilo. A aby nemal nic z tej priesvitnej folie, lebo ta v mrazoch zamrzne a potom sa popraska (napr. Okienko na strieske), lepsia je sietka.

kiakocikovsvet
27. mar 2013

pri výbere golfového kočíka si treba všímať veľkosť kočíka, typ kolies a polohovanie nožičiek a chrbátika

andelok
autor
27. mar 2013

@bubinovci Dakujem za radu...to o spojenej rucke som uz zaregistrovala v niektorych prispevkoch...preco je to lepsie? A ake kolieska by si odporucila?

andelok
autor
27. mar 2013

@kiakocikovsvet Dakujem...a ake kolesa by ste odporucili?

bubinovci
27. mar 2013

@andelok rúčka závisí od Teba aká ti vyhovuje, ale kočík so spojenou rúčkou sa určite ľahšie tlačí jednou rukou ako golfáč s dvoma rúčkami keď druhou rukou držíš dieťa. my máme jednoduché kolieska, nie zdvojené, sú z takej tvrdej gumy, nie plastové, takže nehrkocú.

awalancha3
27. mar 2013

..ja som si potrpela na to, aby mal aj golfac predne madlo, lebo sa mi nechcelo dieta uz vacsie upinat do popruhov a zase bez nejakej zabrany sa mi to zdalo nebezpecne; preto mam madlo s pasom, ktory vedie pomedzi nozicky.....na to madlo sa dieta moze aj opriet ked je unavene, alebo sa ho drzat........

kiakocikovsvet
28. mar 2013

@andelok nafukovacie a s hlinikovým diskom

matozazzo
28. mar 2013

U nas kriteria: pevne kolieska,lahko skladatelny a nie tazky,kedze casto chodim autom,priestranny,manzel je vysoky,obe deti su po nom,tak aby bol pre nich pohodlny,strieska-je tam aj okienko,na jednej strane super,vidis tam,ale v lete na dovci som musela zakryvat,lebo cez neho svietilo slnko akurat do tvare... Rucka spojena,mas stale jednu ruku volnu ci uz otvorenie dveri,auta,vyberanie klucov,taska...material,ak sa uspini,aby sa lahko ocistil. Opierka na nohy,madlo vpredu,dcerka sa rada drzi ruckami a tiez je to lepsie,aby nevypadla a potom kosik dole na ulozenie veci a kapsicka vzadu na drobnosti je len vyhodou..a brzda. Nas ma spojenu,niekedy to pri chodzi zavadzalo,tak manzel z toho spravil na obe kolieska samostatne. Este mi napadlo boky,niektore ubez,my mame,a tak si kludne ako mensia aj spala na brusku a tocila sa,nevypadla.

andelok
autor
28. mar 2013

@matozazzo A mozem sa spytat, aky ste na zaklade tychto kriterii vybrali? To so spojenou ruckou radi viac ludi, ale nejako som vela takych nenasla. Dakujem!

matozazzo
28. mar 2013

Je to baby design.

kaja15
29. mar 2013

@awalancha3 presne, s tym pasom hladam aj ja, len je ich malo.. Aky mas kocik?

awalancha3
29. mar 2013

@kaja15 colleto aghio