icon

Concord neo

onestar
2. jan 2012

Mamicky mate niektora skusenosti s kociarom concord neo 2011?

Strana
z3
annulikb
27. máj 2014

@blondi2 ja som tie dosky vybrala a tak som to čúchala vo vani 🙂

blondi2
27. máj 2014

@annulikb prala si to vo vani? v pracke si neskusala?

onestar
autor
27. máj 2014

@blondi2 netusim,ja len kefou som cistila na kociari

blondi2
27. máj 2014

@annulikb
@onestar uz som pustila pracku, uvidime, co to spravi.

blondi2
27. máj 2014

tak do buducna baby, ked niekto bude chciet oprat concord neo sportak v pracke, tak sa to v pohode da. prave som ho vybrala z pracky a nic sa mu nestalo 🙂

silviakrkoskova
16. júl 2014

Baby mám na predaj concord neo 2010 za minimum ceny kuknite kto by mal zaujem.
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/z2n6/co...

mimi321
18. aug 2014

@cherryblossomgirl Ahoj, nasla som, ze si zhanala slider na neo... chcem sa spytat ze ako sa s tym chodilo... ja mam sice fusion, ale idem kupovat skejt pre starsieho, len si neviem predstavit ako sa s tym manipuluje a hlavne z obrubnika a na obrubnik... ak mas skusenost podel sa prosim 😉 dakujem 🙂

cherryblossomgirl
18. aug 2014

@mimi321 mala som fantasticku skusenost! Fungovali sme takto asi pol roka, kym dcerka nevladala prejst nase vzdialenosti sama. Kazdemu odporucam

mimi321
18. aug 2014

@cherryblossomgirl takze v pohode sa to ovlada? nevies ako v zime? a nezavadzalo ti to?

cherryblossomgirl
18. aug 2014

@mimi321 tak trvalo nam asi jednu prechadzku, kym sme si nasli system, potom to bolo uz ok. Pre mna narocnejsie na tlacenie, na druhej strane, velmi sikovne sme sa vedeli presunut kdekolvek a obrubniky bez problemov, to som si vzdy pridrzala nohou. A sneh sme zvladali tiez vramci moznosti. Ja som mala slider na kociku stale, upevnila som si ho takym popruhom ku konstrukcii a davala ho dole podla potreby

mimi321
18. aug 2014

@cherryblossomgirl tak dakujem krasne za info zaobstarame si 🙂

jongopongo
28. sep 2014

My sme mali doma Concord neo a boli sme spokojný. Dokázala som s ním manévrovať aj v ťažšom teréne a samozrejme svojim zovnajškom veľmi lahodí oku 🙂

janett2222
1. nov 2014

@drobcek24 cena kocika

mariana1
20. nov 2014

do kolkych mesiacov ste pouzivali concord neo? mam doma concord fusion. Syncek ma 17 mesiacov, chcem vymenit fusion za neo. Mam obavy, ci mi tam drobec vojde este . Dakujem za radu 🙂

silviakrkoskova
23. nov 2014

Baby mám na predaj concord neo, kuk na moj bazar alebo https://www.modrykonik.sk/market/kociky/z2n6/co...

silviakrkoskova
7. jan 2015

@manila421 Ja mam na predaj concord neo ak by si chcela a predam aj len sportovu cast ak by si chcela 🙂

rebeca0911
27. sep 2015

@asimon ahoj,prosím ťa, ja uvažujem nad concord neo,nakoľko malú čakáme V januári, obávam sa či sa mi tam zmestí aj S fusakom ,keď sú tie vaničky také úzke.dakujem

christi
8. jan 2018

Ahojte baby, prosim poradte mi aky fusak do Nea sportiaku ? Dakujem.

Strana
z3