Concord neo
Mamicky mate niektora skusenosti s kociarom concord neo 2011?
tak do buducna baby, ked niekto bude chciet oprat concord neo sportak v pracke, tak sa to v pohode da. prave som ho vybrala z pracky a nic sa mu nestalo 🙂
Baby mám na predaj concord neo 2010 za minimum ceny kuknite kto by mal zaujem.
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/z2n6/co...
@cherryblossomgirl Ahoj, nasla som, ze si zhanala slider na neo... chcem sa spytat ze ako sa s tym chodilo... ja mam sice fusion, ale idem kupovat skejt pre starsieho, len si neviem predstavit ako sa s tym manipuluje a hlavne z obrubnika a na obrubnik... ak mas skusenost podel sa prosim 😉 dakujem 🙂
@mimi321 mala som fantasticku skusenost! Fungovali sme takto asi pol roka, kym dcerka nevladala prejst nase vzdialenosti sama. Kazdemu odporucam
@cherryblossomgirl takze v pohode sa to ovlada? nevies ako v zime? a nezavadzalo ti to?
@mimi321 tak trvalo nam asi jednu prechadzku, kym sme si nasli system, potom to bolo uz ok. Pre mna narocnejsie na tlacenie, na druhej strane, velmi sikovne sme sa vedeli presunut kdekolvek a obrubniky bez problemov, to som si vzdy pridrzala nohou. A sneh sme zvladali tiez vramci moznosti. Ja som mala slider na kociku stale, upevnila som si ho takym popruhom ku konstrukcii a davala ho dole podla potreby
@cherryblossomgirl tak dakujem krasne za info zaobstarame si 🙂
My sme mali doma Concord neo a boli sme spokojný. Dokázala som s ním manévrovať aj v ťažšom teréne a samozrejme svojim zovnajškom veľmi lahodí oku 🙂
@drobcek24 cena kocika
do kolkych mesiacov ste pouzivali concord neo? mam doma concord fusion. Syncek ma 17 mesiacov, chcem vymenit fusion za neo. Mam obavy, ci mi tam drobec vojde este . Dakujem za radu 🙂
Baby mám na predaj concord neo, kuk na moj bazar alebo https://www.modrykonik.sk/market/kociky/z2n6/co...
@manila421 Ja mam na predaj concord neo ak by si chcela a predam aj len sportovu cast ak by si chcela 🙂
@asimon ahoj,prosím ťa, ja uvažujem nad concord neo,nakoľko malú čakáme V januári, obávam sa či sa mi tam zmestí aj S fusakom ,keď sú tie vaničky také úzke.dakujem
Ahojte baby, prosim poradte mi aky fusak do Nea sportiaku ? Dakujem.

@blondi2 ja som tie dosky vybrala a tak som to čúchala vo vani 🙂