Cybex Priam, recenzie - vysokí rodičia

smejulinko
19. sep 2021

Ahojte mamičky, chcela by som poradiť ohľadom Cybex Priam 3.
Som vysoka mamička ako aj manžel a nevieme sa rozhodnúť ohľadom tejto značky. Mame 180cm, odporúčate nám tento kočiar pre vysokých rodičov….
Žiaľ na trhu neni bohvie čo na vyber a každí mi hovorí že si ho berú sj vysokí rodičia.
Ešte som rozmýšľala nad Stokke Traiz len žiaľ sa už nepredáva a zase je dosť mohutný a ťažký 🤷🏾‍♀️ Takze u mna veľká dilema ale čo sa týka Cybex Priam tak veľmi sa dobre kočíkovať.
Za každú radu budem vďačná
Ďakujem

klejkaez
19. sep 2021

@smejulinko no mne nevyhovoval v predajni. Mam skoro rovnakú vysku ako ty. Partner 190cm.
A jedine rucka je vysoko, ale pride mi to trosku komické ta vanička. Ked sme ho skúšali.
Ale 100 ludi 100 chuti 😊

lelluska
19. sep 2021

@smejulinko Ahojcek, mám Priam. Meriam 180 a manzel 190. Som spokojna, nemam pocit že by mi bol skrz výšky nepohodlný. Idealne je si ho ist niekam pozrieť nazivo, aby si videla ako sa Ti s nim bude manipulovať. V každom prípade je to super volba.

natalala
19. sep 2021

@smejulinko ja mam iba 172 🙂 ale manzel 190 a v podohe kocikoval aj s hlbokou vanickou aj so sportovou castou. Mala ma vyse roka a pol a este stale sa v nom vozi. Podvozok je ako novy. Ja urcite odporucam 👍🏼 A este za mna velke plus je vanicka, kde sa daju stiahnut potahy a ostane spodok pri hlavicke aj strieska iba so sietkou, malu som tak vozila na brusku, ked uz nechcela lezat na chrbte a pekne videla von.

smejulinko
autor
19. sep 2021

@lelluska manipuluje sa s ním úplne úžasne, ľahučký, priestranný proste nemám mu čo vytknúť. Jedine je nižšia vanička ale pri sportaku to tak vôbec necítim. Samozrejme Stokke je p dosť vyšší len sa mi nepáči že je ťažký.
Kľudne môžete mi pomôcť aj s fotkami budem za každý názor vďačná lebo sa stále rozhodujeme predsa to neni lacný kočiar

dietatko2020
20. sep 2021

@smejulinko kamoska je tiez vysoka, nad 180 cm a pri oboch detoch mala mima xari a len chvali

nikavuk
20. sep 2021

@smejulinko ja som bola v obchode a mne prišiel malý že budem kolenami kopať do vane.

smejulinko
autor
20. sep 2021

@nikavuk maly neni práveže vanička je dostatočne veľká a uz sme sa rozhodli mame ho doma neľutujem. Záleží sj Od toho či sa žena zamera na niečo a potom jej to začne vadiť ale zatiaľ som spokojná. Keď som som sa pozrela do zrkadla tak je to v pohode.
Jedine vysoké vaničky boli poľské a to u nehrozí

nikavuk
20. sep 2021

@smejulinko ah ja som nemyslela vaničku ale výšku kočíka zle som sa vyjadrila. Mne prišiel nízky a že sa budem musieť moc zohybat. Ale každý je iný 🙂 mne vyhovovala salsa 4 od ABC design je nemecký ale tiež sa vyrába v poľsku (alebo v Číne? ) Tam sa robia aj tak skoro vsetky

sonnenshein
20. sep 2021

My sme tiez vysoki, a mame Easywalker Harvey2, dokupili sme za par euro vyskovy adapter na sportovu cast, a max spokojnost.
PS. Mala som Stokke, po 2 mesiacoch som sa ho zbavila prave preto, ze je brutalne tazky a zle sa s nim manipuluje; a Priam pre mna je prilis vsade, osobne to nemam rada. Kamaratka si ho zaobstarala a je zufala, ze ma velmi zle tazisko, ale zase co clovek, to nazor.

smejulinko
autor
20. sep 2021

@sonnenshein veď práve každému rodičovi niečo iné vyhovuje niekomu vadí tenké položená ta vanička nižšie tiež má trápilo ale pri tom športom to tak necítim neviem prečo a bohužiaľ moju výšku nezmením som raz vysoka.
Ten Stokke nad ním som tiež fakt rozmýšľala ale ten sa uz nevyrába. Potrebujem hlavne ľahučký kočiar. Kamarátka si ho nemôže vynachváliť.
U nás je výhoda že sme malé mesto a malo kto ho má lebo lebo je dosť drahý

smejulinko
autor
20. sep 2021

@nikavuk tým poľským sa úplne vyhýbam čo sa týka vyrobí lebo sú ťažké ale možno po pól roku zmením názor a kúpim si nejaký lacný

nikavuk
20. sep 2021

@smejulinko no veď ten ABC design je nemecký, nie poľský. Ale Cybex je asi lepši tak nech sa vám dobre kocikuje 🙂

smejulinko
autor
20. sep 2021

@nikavuk veď uvidíme keď bude zlý a nevyhovujúcu kúpime nový kocik

oblecenie99
20. sep 2021

Akurát dnes som odparkovala náš Greentom vedľa Cybexu priam v kocikarni a kukala som naň, že ho musia mať veľmi vysoký ľudia 😀 nás pri nom fakt vyzeral ako mini pidi kočík s nízkym maslom

sonnenshein
21. sep 2021

@smejulinko Tak ked sa Ti paci a chces ho, kup si ho.

smejulinko
autor
21. sep 2021

@oblecenie99 tam sa nadstavuje madlo do takej výšky aby to vyhovovalo vysokým rodičom lebo ho mám doma. Samozrejme beriem že je dosť drahý