Dá sa na kočík Hello nurse kúpiť väčšia vanička?
ahojte maminy!
Potrebujem pomoct s kocikom ..mame krasny Nurse hello - ruzovo zeleny, ale dcerka je fakt dost velka, takze s fusakom to zacina byt obtiazne, uz sa donho skratka nezmesti.neviete mi poradit ci si viem dokupit len vanicku k tomuto typu? a hlavne vacsiu? alebo ktory kocik ma najsirsiu vanicku? mne sa zdaju vsetky male..pridavam aj fotku 🙂
dakujem
@adelam skus sa opytat aj tu
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/mate-skusenosti-s-kocikmi-nurse/
dakujem 🙂
bola som s nim velmi spokojna, akurat sa nam pokazilo skladanie, ale my sme ho mali uz po jednom babatku..ak by si mala zaujem o trojkombinaciu za 50 eur ( s tym, ze do auta sa zlozit neda, cize jedine osobny odber) tak by som ti ho posunula. Je velmi zachovany ( vanicka, autosedacka, sportak )
po snehu sa to dalo, nanoznik vsak bohuzial nema...no a nakoniec ten ktory mame teraz ma aj prakticku tacku vpredu a odkladanie na poharik, ten tomu tiez chybal...ale inak bol fajn.kolko stoji samotny sportak?
podla mna budes spokojna a sto eur je dobra suma. mozno jedna mala nevyhodicka je este maly spodny ulozny priestor...my mame teraz babywalker a ten ma vacsi + aj tu tacocku a odkladanie na ten poharik a tiez to ma aj pri rukovati...ale nurse hello ma krasnu farebnu kombinaciu a je fakt dobry po vsetkych ostatnych strankach

neviem preco sa fotka nezobrazila ale pridam ju do albumu 😒