Dá sa niekde zohnať strieška na Concord?
maminky nepredavate prosim striesku na concord fusion ta nasa je vytahana od slnka alebo pasuje tam aj ina alebo kde zozeniem?dakujem
Samozrejme, že sa dá zohnať. Treba zavolať do predajne, nie do eshopu ale do predajne predeti.sk a tam Vám ich objednaju. Ja som tam kupovala pre neo, ale maju len vo farbách aktuálnej kolekcie.
ano, ja mam concord fusion po starsom synovi a jednoznacne som s nim spokojna. Jedine, co mi vadilo, ked sme presli do sportovej casti, ze som si ho nemohla otocit tvarou k sebe.
@oksu
Da sa... minuly rok stala 50 Eur v obchode www.predeti.sk, ale to som volala priamo do predajne a objednala si 🙂
@oksu mne vadilo to hrkotanie kolies takze som potom presla na bumbleride Indie s nafukovacimi kolesami a max. spokojnost 🙂
@oksu velka spokojnost okrem striesky, tu som musela pozapinat vselijako aby drzala ako som chcela, ale ked vidim ostatne maminy s mini sportakmi bez normalneho polohovania som vdacna za moj obrovsky, lahucky concord. S vanickou taktoez max spokojnost. Jedine ked prechadzala do sportiaku ma trapilo ze nejde otocit ku mne, ale uz to vobecneriesim 🙂
Ahojte. Neviete mi nahodou poradiť kde by mi vedeli prešiť poťah a striešku na concord fusion? Nasla som jednu maminu v cechach, ale tam sa mi to posielat nechce, tak ci neviete o niekom tu u nas. Dakujem
Nasla som ju tu na MK a volá sa adelein. Skúste ju pohľadať, má aj svoj bazarik. Potah aj strieska sa mi ešte šiju, ale o nejaké 2-3 dni by to malo byť hotové. Má toho veľa. Tak potom dam vedieť ak počkáte.

@bibi16 chcem sa spytat ci ste uz tu striesku zohnala? Lebo aj ja by som potrebovala novu a zatial som nezistila kde by sa dala kupit. Dakujem