Defekt na kočíku

terezkazv
27. dec 2012

ahojte holky, potřebovala bych poradit. KOupila jsem tu na MK kočík coletto austin S3 na nafukovacích kolieskách a stav se mi defekt. Manžel tvrdí, že tam dube duša, no já nevím. Nevíte kde by mi to někdo opravit nebo sehnala náhradní díly, popř. neprodáváte některá za normální peníz dušu ? Bez kočíku se nehneme tak to celkem ponáhlá. Děkuji za radu jsem BB.

dadka232
27. dec 2012

Ahoj, ja som mala tiež kočík coletto austin s nafukovacími kolieskami a ani neviem spočítať kolkokrát som mala na nom defekt. Stále som s tým mala problémy. Ked sa to spravilo prvýkrát, tak sme to zalepili doma, ale po čase bol defekt znova, raz na jednom, raz na druhom kolese. Potom som to zvykla nosiť aj do pneuservisu, tam ti to tiež zalepia, majú s tým skúsenosti. A ked už bolo koleso tak vydraté, že som potrebovala nové, tak som nevedela zohnať original koleso nato, tak som zašla do obchodu s bicyklami a kúpila tam plášť aj s dušou a tam mi to aj nasadili nato koleso od kočíku, ale stálo ma to 15eur za jedno koleso. Momentálne ten kočík už nevyužívam, zase je na nom defekt 😖 Po tejto skúsenosti by som už kočík s nafukovacími kolesami nechcela. Neviem či to robia všetky, alebo len táto značka, ale ja mám s týmto velmi zlé skúsenosti.

sashabb
27. dec 2012

@terezkazv
@dadka232
Ja som mala tiež nafukovačky a za celé 3 roky som mala defekt 2x a aj to keď som šla cestami-necestami 😀 inak nikdy. Opravili mi to napočkanie v cykle za cca 3€

terezkazv
autor
27. dec 2012

@dadka232 děkuji moc za radu, já jsem z toho tak naštvaná, zrovna zítra mi přijede rodina z ČR a máme jít na procházku a kočík je k.o. No máme ho 7 měsícu a stalo je to poprvé, tak snad to nebude každodenní problém 😀 Takže
má dušu , jo ? a čím jste to lepili, normálně tou lepící sadou na kolesa ?

maca_p
27. dec 2012

skus opravovnu bicyklov. som tam dostala aj novu dusu a to som stresovala, ci bude pasovat, lebo kocik je australskej vyroby.

dadka232
27. dec 2012

@terezkazv áno má dušu a lepili sme to normálne najskôr doma tou sadou na kolesa, ked nepomôže zájdi do obchodu s bicyklami alebo pneuservis. 😉

katy1979
27. dec 2012

@terezkazv obchody su otvorene do siestej. takze treba vyhodit manzelika do cykloshopu kupit novu dusu. vacsinou tam sedi 12 palcova. popr. nech vyberie staru dusu a zoberie si ju so sebou.

terezkazv
autor
27. dec 2012

@katy1979
@dadka232
@maca_p
@sashabb
Moc vám děkuji za radu 🙂

swab
29. jún 2013

defekt sme dávali opravovať viackrát, a jediné čo pomohlo bola opravná SLIME sada na dušové pneumatiky ktorá sa vstriekne do duše a ostáva tam tekutá viac ako 2 roky. Pokiaľ defekt už je, tak ho opraví, pokiaľ nie, tak len "čaká v pohotovosti" a v prípade defektu automaticky opraví (zalepí). Poradí si to s defektom do 3mm a vyšlo nás to cca 10€ na všetky kolieska kočíka a odvtedy máme pokoj.
Dala som si to už aj do bicykla 😅