icon

Detský kočík Dada Paradiso Carino 3 v 1

bielikova
9. mar 2012

Chcem tento typ kočiara a chcem sa opýtať či má s nim niekdo skúsenosť aký je a podobné veci. A hlavne chcem ho kúpit cez internet či je to spoľahlivé a chceme bielu farbu z ktorej mam obavu. poradte mi ak ma niekdo skusenosť Dakujem

cmelica
29. máj 2012

@mo77 ahoj!!! tak ty si ho videla nazivo??? to je super! tu ho nikde nemaju,takze budeme objednavat ten sedy 🙂
Dufam,ze budeme spokojne a nase ratolesti sa budu komfortne vozit 😉

nikaq
19. jún 2012

@magg ahoj , my by sme chceli tiez kremovy, prosim Ta aka je ta kremova voci obrazkom na nete? tmavsia? diky.

denisa166
20. jún 2012

@bielikova ahoj ja mam tento kocik 7 mesiacov a som s nim velmi spokojna co som najviac odcenila ze vanicka je dost hlboka v porovnani s inymi kocikmi babo sa mi narodilo na zimu takze to bolo jedno plus aspon mi nefukalo 🙂 a dokonca je celkom lahky planujes si ho kupit ??

denisa166
20. jún 2012

@nikaq ahoj my ho mame doma je nadherny v kombinacii s tou ekokozou perfektne ladi .. chces kupovat novy ??

denisa166
20. jún 2012

@paszelkasp ahoj citam ze by si chcela kocik neveim ci hladate s priatelom novy.. lebo ja by osm chcela predat tak ci nahodou nemate zaujem 🙂

paszelkasp
21. jún 2012

@denisa166 ahoj, mohla by si mi poslat foto? pripadne najdem ho v bazari? a samozrejme cenu. s manzelom si nezakladame na vyhradne novom. len sa nam musi obom pacit. cez leto by sme sa chceli ist pozriet do polska, kedze to nebudeme mat daleko a potom sa rozhodneme. do novembra mame relativne dost casu.

jk77
22. jún 2012

Ahojte. My sme ho objednali v Polsku. Vyjde lacnejsie... Mozme si ho vyzdvihnut, kedy chceme. ..

paszelkasp
23. jún 2012

@jk77 prosim ta kolko vysiel v polsku. lebo mne sa velmi paci ten kocik, ale pozdava sa mi aj starsi typ etno. to je ten taky pasikavy a rozhodneme sa asi podla ceny 🙂

jk77
23. jún 2012

@paszelkasp carino vysiel na 300€,zjednali sme na 280€.Etno ani memali, ale mozno, ze sa u nich objednat aj da.To neviem. Nechali sme tam zalohu, manzel chodi do Polska casto, tak pon pojdeme az v priebehu jula. 🙂

magg
28. jún 2012

@nikaq ta farba je pekna, ako biela kava. Ja som s nim velmi spokojna , aj ludia nam ho chvalia🙂Akurat na autosedacke sme reklamovali striesku, tak nam dali docasne bielu a vznikla taka pekna kombinacia, ze mi bude velmi luto, ked nam nasu opravia:(

majuuskaa
3. júl 2012

ahojte .tiez sa mi velmi paci carino bezovy.chcela by som sa opytat ,ktora ho mate doma, da sa sportova cast nakliknut aj v protismere jazdy ,aby som mala male na ociach?dakujem

denisa166
11. júl 2012

@paszelkasp ahoj az teraz som sa sem dostala takze preto pisem az teraz ... ak chces mozem ti poslat nejake fotky na mail ak by si mala este zaujem ... a na cene by sme sa potom dohodli (je to trojkombinacia 🙂)

denisa166
11. júl 2012

@majuuskaa ahoj ja mam doma tento kocik a som s nim velmi spokojna este dokona aj v tej bezovej farbe .. vsetci mam odhovarali ze sa mi bude spinit ale material je tak dobry ze len vlhcenou handrickou zotriem a nic tam nie je 🙂 jasne ze sa da nakliknut v oboch smeroch.. a chcela by si kupovat novy lebo ja by som ten moj chcela predat tak ze ci by nahodou nebol zaujem 🙂 pouzivany je iba 6 mesiacov a sportova cast vobec takze je ako novy 🙂

paszelkasp
12. júl 2012

@denisa166 no jasne že mam ešte záujem.zatiaľ sme stale v štadiu pozerania.mail pastelkasp@gmail.com a ešte sa chcem spýtať odkiaľ si, ak by sme sa chceli prísť pozrieť.

denisa166
12. júl 2012

@paszelkasp dobre dnes ti ho nafotim a poslem ti to ale az tak okolo tretej pol stvrtej sa mi bude dat .. tak si to potom kukni 🙂 .. no ja som z LM 🙂

wawrita
13. júl 2012

Ahojze žienky. aj ja rozmyslam nad tymto kočíkom, len neviem ci naozaj vyzera ako na obrazku,a hlavne si ho neviem predstavit velkostou, ak by tu bola nejaka zlata osoba, pofotila a poslala mi, bola by som happy.
vopred dakujem,

paszelkasp
14. júl 2012

@wawrita ak si das do google dadaparadiso tak ti vyskoci ich stranka a tam je tak detailne pofoteny, ze podla mna si ani nazivo nevsimnes vsetky veci 🙂

wawrita
14. júl 2012

ale uz mi jedna dobrá dusa poslala na mail skutocné foto, hej hej. uz som rozhodnuta preň na 100%.
dufam nebudem lutovat 🙂

nikaq
16. júl 2012

@magg dik za info. Tazko sa to kupuje,ked to clovek nevidi na zivo.A co sa tyka konstrukcie nie je labilna? Kde si ho objednavala? dik.

nikaq
16. júl 2012

@denisa166 ahoj, ano chcela by som novy.A preco predavas?

denisa166
16. júl 2012

@nikaq ahoj... z prakticke hladiska potrebujem uz iba nieco spratnejsie a mensie lebo byvame v bytovke bez vytahu a musim ho vlacit az na 4 poschodie co mi je dost taze tak chcem iba nejaku malinku bugynu aby mi vosla do pivnice

magg
23. júl 2012

@nikaq my ho pouzivame uz 4 mesiace a zatial super, ten kocik ide sam, labilny mi nepripada, ale da sa aj hojdat. Ja som ho kupila v presove na svaboch pozri http://www.kocikyluna.sk/5-kociky-kombinovane

alena1983
2. aug 2012

Caute buduce mamicky,
tento kocik som si kupila aj ja. Mam ten kremovy a je naozaj super. Vobec sa nespini a keby aj, tak sa vsetko krasne vyberie a lahko sa perie. Z kocikov, ktore som mala moznost vidiet, to bola ta najlepsia volba. Vyhodou je, ze je velky a zmesti sa Vam do kocika aj vacsie babo. 99 percent mamiciek ma male kociky a tie babatka sa tam nemozu po 3 mesiacoch ani pohnut. A to je leto. Manipuluje sa s nim lahucko, lahko sa sklada.
Kto nema moznost vidiet ho nazivo a objedna si ho z netu, urcite neolutuje, je naozaj krasny, velmi elegantny.
Ja som ho kupila v obchode a stal 300 eur. 🙂

alena1983
2. aug 2012

@wawrita Ahoj, urcite nebudes lutovat, lebo ja ho mam a lepsie som si vybrat nemohla.
Moja svagrina si kupila kocik mensi a jej mala je vacsia ako moja. Keby si ju videla , chudatko natlacene, a to je leto. Moja mala sa ma v tom kociku ako princezna. Nevies ako velke bude tvoje babo, kolko bude papat. Nechces predsa kupovat dva kociky, ze?
Teba caka dlha zima, takze mysli aj nato 🙂

mo77
16. aug 2012

@kiakocikovsvet dobry chcem sa opytat,kupila som od vas kocik a teraz,ked sa maly narodil a dali sme ho do kocika som zistila,ze strieska nie je cisto biela a le cast je kremovej farby,je to chyba alebo biely kocik ma kombinovanu striesku?bielokremovu?

kiakocikovsvet
17. aug 2012

aký model kočíka ste kúpila

denisa166
17. aug 2012

ahojte .. baby nemali by ste niektora zaujem o kocik carino ja som ho mala 7 mesiacov a bola som s nim nadmieru spokojna ale potrebujem uz iba nieco jednoduche lebo malinka mi zacina chodit tak uz iba nejaku bugynu potrebujem

mo77
17. aug 2012

@kiakocikovsvet carino 3v1 biele

kiakocikovsvet
19. aug 2012

@mo77 máme ho na sklade

kinna
Odpoveď bola odstránená