Detský kočík Dada Paradiso Carino 3 v 1
Chcem tento typ kočiara a chcem sa opýtať či má s nim niekdo skúsenosť aký je a podobné veci. A hlavne chcem ho kúpit cez internet či je to spoľahlivé a chceme bielu farbu z ktorej mam obavu. poradte mi ak ma niekdo skusenosť Dakujem
@paszelkasp ahoj citam ze by si chcela kocik neveim ci hladate s priatelom novy.. lebo ja by osm chcela predat tak ci nahodou nemate zaujem 🙂
@denisa166 ahoj, mohla by si mi poslat foto? pripadne najdem ho v bazari? a samozrejme cenu. s manzelom si nezakladame na vyhradne novom. len sa nam musi obom pacit. cez leto by sme sa chceli ist pozriet do polska, kedze to nebudeme mat daleko a potom sa rozhodneme. do novembra mame relativne dost casu.
Ahojte. My sme ho objednali v Polsku. Vyjde lacnejsie... Mozme si ho vyzdvihnut, kedy chceme. ..
@jk77 prosim ta kolko vysiel v polsku. lebo mne sa velmi paci ten kocik, ale pozdava sa mi aj starsi typ etno. to je ten taky pasikavy a rozhodneme sa asi podla ceny 🙂
@paszelkasp carino vysiel na 300€,zjednali sme na 280€.Etno ani memali, ale mozno, ze sa u nich objednat aj da.To neviem. Nechali sme tam zalohu, manzel chodi do Polska casto, tak pon pojdeme az v priebehu jula. 🙂
ahojte .tiez sa mi velmi paci carino bezovy.chcela by som sa opytat ,ktora ho mate doma, da sa sportova cast nakliknut aj v protismere jazdy ,aby som mala male na ociach?dakujem
@paszelkasp ahoj az teraz som sa sem dostala takze preto pisem az teraz ... ak chces mozem ti poslat nejake fotky na mail ak by si mala este zaujem ... a na cene by sme sa potom dohodli (je to trojkombinacia 🙂)
@majuuskaa ahoj ja mam doma tento kocik a som s nim velmi spokojna este dokona aj v tej bezovej farbe .. vsetci mam odhovarali ze sa mi bude spinit ale material je tak dobry ze len vlhcenou handrickou zotriem a nic tam nie je 🙂 jasne ze sa da nakliknut v oboch smeroch.. a chcela by si kupovat novy lebo ja by som ten moj chcela predat tak ze ci by nahodou nebol zaujem 🙂 pouzivany je iba 6 mesiacov a sportova cast vobec takze je ako novy 🙂
@paszelkasp dobre dnes ti ho nafotim a poslem ti to ale az tak okolo tretej pol stvrtej sa mi bude dat .. tak si to potom kukni 🙂 .. no ja som z LM 🙂
Ahojze žienky. aj ja rozmyslam nad tymto kočíkom, len neviem ci naozaj vyzera ako na obrazku,a hlavne si ho neviem predstavit velkostou, ak by tu bola nejaka zlata osoba, pofotila a poslala mi, bola by som happy.
vopred dakujem,
@wawrita ak si das do google dadaparadiso tak ti vyskoci ich stranka a tam je tak detailne pofoteny, ze podla mna si ani nazivo nevsimnes vsetky veci 🙂
ale uz mi jedna dobrá dusa poslala na mail skutocné foto, hej hej. uz som rozhodnuta preň na 100%.
dufam nebudem lutovat 🙂
@nikaq my ho pouzivame uz 4 mesiace a zatial super, ten kocik ide sam, labilny mi nepripada, ale da sa aj hojdat. Ja som ho kupila v presove na svaboch pozri http://www.kocikyluna.sk/5-kociky-kombinovane
Caute buduce mamicky,
tento kocik som si kupila aj ja. Mam ten kremovy a je naozaj super. Vobec sa nespini a keby aj, tak sa vsetko krasne vyberie a lahko sa perie. Z kocikov, ktore som mala moznost vidiet, to bola ta najlepsia volba. Vyhodou je, ze je velky a zmesti sa Vam do kocika aj vacsie babo. 99 percent mamiciek ma male kociky a tie babatka sa tam nemozu po 3 mesiacoch ani pohnut. A to je leto. Manipuluje sa s nim lahucko, lahko sa sklada.
Kto nema moznost vidiet ho nazivo a objedna si ho z netu, urcite neolutuje, je naozaj krasny, velmi elegantny.
Ja som ho kupila v obchode a stal 300 eur. 🙂
@wawrita Ahoj, urcite nebudes lutovat, lebo ja ho mam a lepsie som si vybrat nemohla.
Moja svagrina si kupila kocik mensi a jej mala je vacsia ako moja. Keby si ju videla , chudatko natlacene, a to je leto. Moja mala sa ma v tom kociku ako princezna. Nevies ako velke bude tvoje babo, kolko bude papat. Nechces predsa kupovat dva kociky, ze?
Teba caka dlha zima, takze mysli aj nato 🙂
@kiakocikovsvet dobry chcem sa opytat,kupila som od vas kocik a teraz,ked sa maly narodil a dali sme ho do kocika som zistila,ze strieska nie je cisto biela a le cast je kremovej farby,je to chyba alebo biely kocik ma kombinovanu striesku?bielokremovu?
aký model kočíka ste kúpila
ahojte .. baby nemali by ste niektora zaujem o kocik carino ja som ho mala 7 mesiacov a bola som s nim nadmieru spokojna ale potrebujem uz iba nieco jednoduche lebo malinka mi zacina chodit tak uz iba nejaku bugynu potrebujem
@kiakocikovsvet carino 3v1 biele
@mo77 máme ho na sklade

@mo77 ahoj!!! tak ty si ho videla nazivo??? to je super! tu ho nikde nemaju,takze budeme objednavat ten sedy 🙂
Dufam,ze budeme spokojne a nase ratolesti sa budu komfortne vozit 😉