icon

Detský kočík Dada Paradiso Carino 3 v 1

bielikova
9. mar 2012

Chcem tento typ kočiara a chcem sa opýtať či má s nim niekdo skúsenosť aký je a podobné veci. A hlavne chcem ho kúpit cez internet či je to spoľahlivé a chceme bielu farbu z ktorej mam obavu. poradte mi ak ma niekdo skusenosť Dakujem

natanell
19. aug 2012

Ahojte ja som ho tiež objednala naslepo ..Carino biely a neviem sa dočkať pondelka🙂,už by mal doraziť kuriérom,,vyšiel ma 275eur...bez vajíčka,lebo to už mám . pozerala som si videjko s týmto kočikom a velmi sa mi páči už od začiatku,tak dúfam že budem spokojná.....

zuzukaa
13. sep 2012

baby ako dam sportovu cast tu latku do tejto podoby?? ked to odzipsujem trči tam sietka, skusali ste??

zuzukaa
18. sep 2012

@katrin20 ahoj, citam ze aj ty maš carino kociar, supla som sem jednu foto ale nikto mi neodpovedal..... Vieš ako sa ta strieska da urobit? dakujem....ja som zatial na to neprišla :D

katrin20
18. sep 2012

Ahoj, ja som to zatial nechala s tou celou latkou. Len pred tyzdnom sme ho vybrali. Doteraz sme mali vanicku. Ale normalne idem skusit 😉 😉

katrin20
18. sep 2012

Skusila som to odzipsovat a ta sietka je jednoducho napevno. To podla mna len tak nafotili, ze ju dali niekde dopredu. Jedine ze si ju nejako zvinies a prichytis alebo odstrihnes. Neporiesili to nejako extra super. Ja nateraz nechavat aj s tou latkou vzadu. Tu dost fuka a aspon bude chranena. Az niekedy na jar to asi dame dole.

zuzukaa
21. sep 2012

@katrin20 dole sa to nechystam ani ja davat dole, lenma zaujimalo, ci tiez niektora mamina s tym bojovala... :D

zuzukaa
21. sep 2012

@lucia2105 ahoj aj teba poprosim o radu vložila som sem foto, kukni či si taku podobu sportaka dokazala urobit :D

lucia2105
21. sep 2012

@zuzukaa ahoj.aj ja som to uz davnejsie pozerala,ale neda sa ta sietka nikde odstranit a ani zrolovat.ja som to v lete riesila tak,ze som tu sietku dala pod podlozku co mam v kociku a bolo,ale to sa da iba ked je v sediacej polohe.ked to das do lahu,tak aj sietka ide dole,co mi nevadilo,lebo to mali chranilo pred hmyzom 🙂

zuzukaa
21. sep 2012

@lucia2105 ahaaa podložku mam aj ja v kočiku....niekedy vyskusam, diky za tip....:D

martina2410
20. okt 2012

Super pokec... tiež rozmyšlam nad týmto kočiarom, nakoľko vanička ma najväčšie rozmery zo všetkých a tiež váha konštrukcie, vaničky a športovej časti je pre mňa rozhodujúca... Zatiaľ to vydím ako najlepšiu voľbu.... a odporúčania na tejto stránke od mamičiek ma len presvedčíli

kiakocikovsvet
20. okt 2012

@martina2410 vanička je dostatočne veľká, je do polovice z plastu, ďalšia časť je z tkaniny

martina2410
21. okt 2012

No problém je ten ze som si nasla 4 stranky kde ho predavaju a kazda uvadza iné rozmery...
Kým jedna uvádza dlzku 84 a širku 37 tak pre istotu druha uvadza dlzku 73 sirku 37 o tretej a stvrtej ani nehovorím

kiakocikovsvet
21. okt 2012

@martina2410 niektoré rozmery sú vnútorné a iné vonkajšie, ta vanička na povrchu z vonku má 84 cm a spodná časť sa zúžuje a ta má 78cm ale je to vonkajší rozmer vnútorný je menší, ak potrebujete presne tak Vám to môžme zmerať

martina2410
21. okt 2012

no to by mi velmi pomohlo ak by ste mi premerali nakolko som mala prve dieta 4,5 kg a to druhe bude rovnake tak nech mame priestor

kiakocikovsvet
23. okt 2012

@martina2410
Dobrý deň, vnútorný rozmer vaničky je:
vrchná časť vaničky - dĺžka je 82 cm a šírka je 37 cm
spodná časť vaničky - dĺžka je 70 cm a šírka je 35 cm

natanell
24. okt 2012

Ahojte,, idem aj ja pochvaliť tento kočík,,som sním uplne spokojná,mám biely je prekrásny...používam ho iba 5 týždnov,vanička je super hlboká,uplne lahučko sa snííím manipuluje,zatial sa vobec nešpiní ale to mi nebude vobec prekážat....každy sa za níím otáča a pýta sa skadial je.....kráááááásnyyyyy

lucikaa
9. nov 2012

Ahojte, tak ja som si dnes naživo bola pozrieť tento kočík. Bohužiaľ ho mali na predajni len v šedej farbe - samozrejme by som chcela bielu a po prečítaní tejto diskusie si stále za ňou stojím. 🙂 Naživo vyzerá super, vanička je pekne hlboká, priestranná, je vysoký, ľahký. Proste super. 😀

kiakocikovsvet
9. nov 2012

@lucikaa biely je z tejto kolekcie najkrajší

wudz
19. jan 2013

Ahojte, máte niekto kočík Dada paradiso romance v bielo-hnedej farbe? Chcela by som vedieť, či sa dá ľahko čistiť, hlavne čo sa týka športiaku, keď už nie je v mojich silách, aby sa nezašpinil.. Tmavomodrá kombinácia sa mi zdá príliš tmavá, hlavne ak by druhé bábo bolo dievčatko.. Ak mi niekto viete poradiť, bola by som veľmi vďačná =)

mojitka333
21. jan 2013

Prosím poraďte mi, kde sa dá tento kočík vidieť na vlasné oči?

kiakocikovsvet
21. jan 2013

@mojitka333 v akom meste žiješ ?

mojitka333
21. jan 2013

ahoj, bývam vo Zvolene

miciluci
25. jan 2013

@katrin20 Ahoj, rada by som sa opytala ako hodnotis kocik po niekolkych mesiacoch uzivania? uvazujem prave nad touto znackou,velmi sa mi paci Carino.dakujem za odpoved 🙂

kiakocikovsvet
25. jan 2013

@mojitka333 predajňa Drobček vo Zvolene pani Dobrodenková

katrin20
25. jan 2013

K hlbokemu nemam ziadne vyhrady. Bola som maximalne spokojna. Aj vyzera super. Co sa sportoveho tyka tak jednak je tu ho diskusia ohladom sietky. Na obrazkoch ju nie je vidiet ale v skutocnosti sa neda dat dole. A este mi vadi nanoznik - konkretne na carino. Ten vrch ktory sa upina o strechu je taky priesvitny (ako kedisi boli okna na kociaroch) a nie z latky a to sa mi nepaci. Vtedy som si to vobec neuvedomila lebo som sa upriamila na hlboky kociar. Ale to je len esteticky moment ale nepaci sa mi ani upevnenie toho nanoznika. Je upevneny o strechu kociara a ked mala sedi tak jej prekaza lebo je to vysoko a ked ho odopnem tak pri neustalom vrteni mojej zabky stale spaduje. Na inych kociaroch co som pozerala su cvocky aj na strechce aj na boku kociara. Neviem ci chapete ako to myslim ale dufam ze ano. Ja som pred tym take nieco vobec nesledovala ale teraz z praktickej stranky ma to dost hneva. Ine vyhrady nemam. Kolesa ma super. Teraz som u nasich a tu je veeeeela snehu a kocikovanie nie je aj tak ziaden problem. Poradi si z akymkolvek terenom. A aj cisti sa lahko. Staci vlhka handricka.

denisa166
29. jan 2013

ahojte kocky ak by ste mali zaujem mam na predaj tento kocik je skoro ako novy ak by ste mali zaujem tak piste

shia
2. mar 2013

Ahojte, ja mám tento kočiarik v krémovej farbe, malinká má už pol roka a stáále ho používame (vozím- uspávam ju v ňom aj cez deň + dennodenné rechádzky). veľmi ho chválim, je super priestranný, my máme verziu s nafukovacími kolesami čo si neviem vynachváliť najmä do snehu - keď neprešli iné kočiariky, ja som prešla vždy 🙂 Autosedačku tež často používame, dokonca v nej malinkú aj kŕmim (miesto "lehátka"). Špotovú časť sme zatiaľ nepoužili, keďže malinká nám ešte úplne sama nesedí. S jeho údržbou nie je vôbec žiadne problém, aj keď somsa toho obávala, ale vôbec na nešpní (a to ho stááále používame!), iba jediný krát sa mi od niečoho umazal a jeden ťah handričkou vlhkou a bolo to 🙂 Vnútro hlbokého kočiarika sa dá vyťahovať a oprať. eho funckie nebudem opisovať, veď sú všade na nete 🙂 Vyhovuje mi,že sa dá aj hlboká časť polohovať, lebo keď teraz ideme von a malinká je zvedavá, polohujem ju a pozerá, a len čo zahajká, ju dám do ľahu a je to 🙂 Tiež veľmi oceňujem, že výška/sklon rukoväte má viacero polôh, ako aj to, že koleská sa môžu aj táčať (používam vonku) aj zaistiť (využívam vnútri). ľahko sa dá premeniť na konštrukciu autosedačka. Len na športovom sa mi trošku zatiaľ nepáči to, že tam chýba priehradka medzi nôžkami, aby sa mi nezošmykla malinká dole, no uvidíme, keď ho začneme používať. My sme ho "náhodne" kúpili v PL po dohode za 250e aj s autosedačkou a návlekmi /fusakmi či ako to nazvať). Takže zatiaľ ho len veľmi chválim a určite odporúčam 🙂

shia
2. mar 2013

a ešte musím pochváliť jednu vec - dá sa hojdať (ale dá sa zároveň nastaviť aj tuhosť, aby nehojdal moc) a to bolo pre mňa rozhodujúce 🙂

soroda
31. mar 2013

ahojte, mne sa tiež páči carino biely alebo carino limited béžový bodkový a chcela by som sa opýtať, ako sa upevňuje autosedačka do auta, pretože pri dcére sme mali kočík peg perego a vajíčko malo taký podstavec, ktorý bol upevnený stále v aute a sedačka sa doňho len naklikávala a pri tomto kočíku som zatiaľ ten podstavec nevidela, to znamená, že táto autosedačka ten podstavec nemá sa zaklikne priamo na sedačku v aute? Neviem, dúfam, že som to zrozumiteľne vysvetlila :o)
Ďakujem

kiakocikovsvet
1. apr 2013

@soroda autosedačku v auto si upevníte pomocou bezpečnostných pásov, nemá žiadnu základňu ako má peg perego