Detský kočík Dada Paradiso Carino 3 v 1
Chcem tento typ kočiara a chcem sa opýtať či má s nim niekdo skúsenosť aký je a podobné veci. A hlavne chcem ho kúpit cez internet či je to spoľahlivé a chceme bielu farbu z ktorej mam obavu. poradte mi ak ma niekdo skusenosť Dakujem
Doriss_po aj ja zvažujem kúpu z tohto shopu ale mne sa viac páči model MAX 500 DPG RACING 2017 je troška drahší ako zvyknú ponúkať iné modely, ale najviac ma očaril a práve ho majú aj skladom.
A čo ten watermelon čo spomínal už niekto vyššie. Momentálne ho majú za skvelú cenu a vyzerá naozaj zaujímavo. Určite sa líši od tých obyčajných šedých a hnedých, ktorých je toľko.
@zuzana0409 Dobrý deň, mám doma taký istý. Chcela by som sa vás opýtať, dá sa aj vajíčko pripnúť na konštrukciu ? Zatial som na to neprišla. ďakujem 🙂
Dobrý deň. Ja mám dada paradiso rocky 2017 purple, myslim, ze už nie je v ponuke ta farba, ale som veľmi spokojná, da sa pripnúť vajíčko na kolieska, čo je super, sú k tomu adaptery. Možno nevyzeráme ako modelky z časopisu, ale do ľahkého terénu, čo máme za domom a na behanie po doktoroch je perfektný. Vanička dosť veľká, dobré péry. Baby-merci.sk môžem odporučiť, poradia, rýchlo vybavia, servis super, menili sme ložisko v kolese. 3- ročná záruka poteší.
Ja mam este starsiu verziu etno paradiso, vytuningova som ho... Kocik ma odpruzenie, lahko sa ovlada jednou rukou, vsetko sa da napichnut na jednu konstrukciu- pri vajci potrebujete adaptery, ale to aj pri drahsich kocikoch tak je... Akukolvek farbu si vyberiete vsetky su krasne a zaujimave... Isto lepsie ako nejaky cierny kociar kupit, to je podla mna cista truhla pre dieta... Prikladam fotku
@lucia406 ano da sa pripnut na take nastavce
@snehovagula1 krásny 🙂
@carmen238 diky mame aj spz vzadu tak sa vsetci usmievaju a na prechode davaju vodici prednost 😀😀😀
@elly11 Ahoj. Vyuzila som vtedy akciu trojkombinacia za 350€. Neviem, ci to bol koncorocny výpredaj, ale objednávala som 30.11. a nejako do 10 dní bol kočík v garáži. Som spokojná. Len sme vlastnou chybou pokazili koleso a teraz uz mesiac cakam na nové. Ale koleso aj kocik funguju, len je tam osmička, tak to mi az tak nevadi. Neozvali sa zatial, ci uz dostali to koleso.

@zuzana0409 cena, stav? Poprosím IP