icon

Detský kočík Dada Paradiso Carino 3 v 1

bielikova
9. mar 2012

Chcem tento typ kočiara a chcem sa opýtať či má s nim niekdo skúsenosť aký je a podobné veci. A hlavne chcem ho kúpit cez internet či je to spoľahlivé a chceme bielu farbu z ktorej mam obavu. poradte mi ak ma niekdo skusenosť Dakujem

Strana
z6
carmen238
6. mar 2017

@zuzana0409 cena, stav? Poprosím IP

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
zabka788
18. máj 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Doriss_po aj ja zvažujem kúpu z tohto shopu ale mne sa viac páči model MAX 500 DPG RACING 2017 je troška drahší ako zvyknú ponúkať iné modely, ale najviac ma očaril a práve ho majú aj skladom.

julinka29
15. jún 2017
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

A čo ten watermelon čo spomínal už niekto vyššie. Momentálne ho majú za skvelú cenu a vyzerá naozaj zaujímavo. Určite sa líši od tých obyčajných šedých a hnedých, ktorých je toľko.

lucia406
21. jún 2017

@zuzana0409 Dobrý deň, mám doma taký istý. Chcela by som sa vás opýtať, dá sa aj vajíčko pripnúť na konštrukciu ? Zatial som na to neprišla. ďakujem 🙂

lusyc
22. jún 2017

Dobrý deň. Ja mám dada paradiso rocky 2017 purple, myslim, ze už nie je v ponuke ta farba, ale som veľmi spokojná, da sa pripnúť vajíčko na kolieska, čo je super, sú k tomu adaptery. Možno nevyzeráme ako modelky z časopisu, ale do ľahkého terénu, čo máme za domom a na behanie po doktoroch je perfektný. Vanička dosť veľká, dobré péry. Baby-merci.sk môžem odporučiť, poradia, rýchlo vybavia, servis super, menili sme ložisko v kolese. 3- ročná záruka poteší.

snehovagula1
22. jún 2017

Ja mam este starsiu verziu etno paradiso, vytuningova som ho... Kocik ma odpruzenie, lahko sa ovlada jednou rukou, vsetko sa da napichnut na jednu konstrukciu- pri vajci potrebujete adaptery, ale to aj pri drahsich kocikoch tak je... Akukolvek farbu si vyberiete vsetky su krasne a zaujimave... Isto lepsie ako nejaky cierny kociar kupit, to je podla mna cista truhla pre dieta... Prikladam fotku

zuzana0409
22. jún 2017

@lucia406 ano da sa pripnut na take nastavce

carmen238
22. jún 2017

@snehovagula1 krásny 🙂

snehovagula1
22. jún 2017

@carmen238 diky mame aj spz vzadu tak sa vsetci usmievaju a na prechode davaju vodici prednost 😀😀😀

elly11
15. okt 2017

@lusyc Ahoj. ako rýchlo vám vybavili objednávku? A ako rýchlo Vas niekto kontaktoval? Ďakujem 🙂

lusyc
16. okt 2017

@elly11 Ahoj. Vyuzila som vtedy akciu trojkombinacia za 350€. Neviem, ci to bol koncorocny výpredaj, ale objednávala som 30.11. a nejako do 10 dní bol kočík v garáži. Som spokojná. Len sme vlastnou chybou pokazili koleso a teraz uz mesiac cakam na nové. Ale koleso aj kocik funguju, len je tam osmička, tak to mi az tak nevadi. Neozvali sa zatial, ci uz dostali to koleso.

Strana
z6