Do akého veku je vhodný Bugaboo Donkey 2?
ahojte, tie ktoré ste mali súrodenecký kočík bugaboo do akého veku dieťaťa ste ho vedeli využiť? Synček už má 3 roky a teraz čakám bábätko. Kočík máme a teraz som si ešte doobjednávala vajíčko, ale odvtedy v tom vkuse chce sediť maly, akoby aj troška už žiarlil na babatko. Chcela som len stupátko ku klasickému lebo inak dosť veľa som chodila aj s ním, a podľa mňa budeme aj teraz. Tak rozmýšľam či by nebolo lepšie kúpiť ten súrodenecký, ale zas neviem či sa vôbec do zoho zmesti ešte.
Kup stupatko so sedatkom na Bugaboo, bude ho to ozaj bavit a ked nebudes pouzivat zmesti sa tak nakribo do kosika pod kocik. Budes ale vela vozit oboch, na to sa priprav 😂
Trojrocnemu by som skutocne kocik nekupovala... budes ho chvalit - aky je sikovny a babatko vie len lezkat, ako vie pekne to ci to si ist pozriet, doniest, pomoct pri nakupe atd, stupatko maximalne, ale to je strasna blbost a otravuje na kazdom obrubniku... zmestit sa ti zmesti pokial nema vyse metra, o to nejde... vyuzijes 5x maximalne a na vylety vie muz zobrat nosic, to ti takmer miesta nezaberie... ja mam taky fakt ze do 5 rokov urcite...
Do Donkey sa nezmestí, moja 2 ročná sa komfortne nezmestila do toho korýtka, bolo jej to plytké na zadok, v zimnom overale katastrofa, v lete by bol asi ešte dobry (mam 16 mesiacov medzi deťmi), už sme ho posunuli ďalej a využívame skejtik so sedadlom😊 to jej vyhovuje velmi, lebo ona neznáša chodiť ani sa odrážať, tak max 15 minut 😃 ale pozor s tym skejtikom sa dosť blbo chodi ale da sa na to zvyknúť
Davat skolkara do kocika je krok vzad. Naco? Stupatko ok. Ci to teraz dostane zanedlho 4 rocny chlapec (ak dobre pocitam, bude mat uz cez tri a pol roka ked sa Ti narodi babo) vsetko co bude mat aj babatko, lebo si popyta a poziarli? Mliecko kazde tri hodiny, prsnik, uspavanie na rukach.... No tak 🙂 trosku sedliackeho rozumu. Maly nech dostane nejake vozitko (ak ho omrzi, supnes pod kocik a ide peso).

väčšiemu daj na prechádzku odrážadlo, stupátko je tiež dobré riešenie, na vozenie sa v kočíku je veľký