Dokedy je vhodné používať kočík pre dieťa?
Ahojte, dokedy ste používali kočík ? Ja som dnes dostala prednášku od susedy že už nemám. Mám čerstvo 2r dcéru, boli sme doobeda na odrážadle, prešla ozaj veľa, poobede sme boli na prechádzke, prešla 3km potom sme.sa ešte hrali na ihrisku. Išli sme potom domov po kočík, lebo som chcela vybehnúť ešte po nejakú čerstvú zeleninu k večeri a videla som, že už mala má dosť pohybu a ja už som to tiež chcela rýchlo vybaviť, tak sme z ihriska išli zobrať kočík. Cestou sme stretli susedu a začala malej rozprávať že či je lenivucka že sa jej nechce cupkat a že taká veľká už dávno nemá čo používať kočík ale pekne kráčať. Kočík nepoužívame často, väčšinou naozaj chodí na pešo. Použijeme ho ak chcem rýchlo niečo vybaviť ako teraz napr ten obchod alebo ak ideme niekam na celodenný výlet, že si v ňom pospi. Taktiež napríklad sme nedávno boli v banke, radšej som ju dala do kočíka a dala jej chrumky do ruky, kým som rýchlo vybavila, ako ju tam naháňať alebo dokola napomínať. Ale teda vraj robím zle, mám ju učiť že proste musí kráčať
Pri synovi +- do 3 rokoch, nikdy nechodil za ruky ani tam kde sme potrebovali on bol neriadená strela a všade šiel len behom tak ak sme chceli ísť na výlet alebo som potrebovala s ním niekde ísť musel byť v kočíku 😊
Suseda nech sa stara o seba. Toto by hovorila aj dietatu so specialnymi potrebami,ze je lenive?
Začínam byť alergická na takéto múdre tetky čo všetko vedia a všade boli. Rob podľa seba, používaj dokedy vám vyhovuje. Ja som nepoužívala vôbec lebo ho dcéra netolerovala, mňa zas komentovali ako bio eko matku, blbu matku a matku ktorá chce pokaziť dieťaťu život (nosič)
My nemáme auto a cestujeme busom, dlhšie cesty popri ceste peso, musíme byť niekde načas atď, plus ako by som asi niesla nákup, čiže kocik minimálne do 3 rokov používať budem. Suseda by mi mohla vyliezt na hrb keby moc chcela 😅
Sama si odpovedáš...kočík používaš skôr výnimočne...môj malý má 2r a 4 mesiace a tiež keď sa ponáhľam alebo ideme niekam, kde ho nemôžem stále naháňať berem kočík, aby obsedel... Je mi jasné, že podaktorí ľudia si o tom myslia svoje, ale je mi to jedno. Robím ako to mne vyhovuje...A na premúdrelú susedu sa vykašli. Mala si jej povedať, že malá oddychuje po 3km prechádzke...😉
Neter keď mala rok, ešte nechodila resp len začínala a suseda tiež že "joj moja, vonku z kočíka treba behať a nie voziť sa" 🫣.
Mala sa vozila do 4 rokov lebo máme obchod ďaleko a nosiť tašky sa nám nechcelo, raz aj do škôlky sme šli pre ňu s kočíkom lebo pršalo 🤣🤣🤣
@oblecenie99 naša suseda rada riešila plienky 🤣 to bola že ich Vilko už v roku nemal plienku atď tak som jej povedala že plienky kupujeme my, a nie ona 🤣🤣🤣 ďalšia riešila to,mala je júlová takže bolo horúco tak mala šaty a plienku bolo vidno tak mi hovorí že prečo kupujeme Pampers premium keď ona kupovala v drogérii len obyčajné 🤣🤣🤣
@vyrovnanaosoba ja pouzivam estw aj teraz,maly bude mat 6,dcera 8,pouzivame na vyletoch,kde stale chodime a maly sa normalne vozil aj na dlhsich prechadzkach a vobec nic zle na tom nevidim a pre mna je to tiez ovela pohodlnejsie,hlavne na tych dovolenkach,ked chcem vela vidiet,deti nepistia,su spokojne a my tiez
Asi do 3 rokov...hlavne na spanie, na výlety ako dobrý nosič. Kašli na susedu, ona nebude nosiť malú na rukách aj s taškami keď ti bude zaspávať.
Moja má 3r3m a stále sa rada odvezie keď ideme dlhšie trasy alebo nákupy a mne to celkom vyhovuje že nemusím nosiť tašky a dieťa na rukách 🤪