icon

DorJan Danny Sport Prestige Butterfly 2012

janulap
5. júl 2012

Ahojte mamicky.Rozmyslame nad tymto kocikom,budem rada,ak mi napisete svoje skusenosti,ci ste s nim spokojne alebo by ste nakoniec vybrali nieco ine?Zaujima ma ako pruzi , ta eko-koza,ci po case nepraska a aka je po case konstrukcia kocika-ci sa rozhega alebo nie. 🙂

Strana
z2
ljenka
24. okt 2012

@kiakocikovsvet dobry den chcem sa opytat na farbu kocika dorjan DSP-butterfly 2012, paci sa nam hnedo bezova kombincia, ale ked sme pozerali nejake instrukt. video, tak sa tam dost trblietal, co ma prekvapilo, pretoze nazivo sme videli iba zeleno sivu kombinaciu a ta bola normalna, tak som dost zaskocena...

kiakocikovsvet
25. okt 2012

@ljenka je to najpredávanejšia farba, tkanina je použitá presne tá čo aj pri BF 13, má v sebe jemnú lesklosť ale keď ste to nevidela na BF 13 tak to neuvidíte ani na BF 11, na fotke to trochu skresľuje svetlo

ljenka
25. okt 2012

@kiakocikovsvet dakujem, to ste ma potesili 🙂

siskaca
30. okt 2012

@lenyy ahoj no ja ho mam skoro tri mesiace a defekt som na nom teda nemala,ale preistotu by som sa vyhybala hlavne ostrym kamenom a strku,ja teda chodim na nom opatrne radsej a predsa sa mi na prechadzke rozpadlo koleso,ale sme to dotiahli a je to v pohode🙂

siskaca
30. okt 2012

@ljenka ja mam tu hnedo bezovu a je fakt krasny a trblieta sa len na slnku,inak nie

jogina1
21. mar 2014

ja by som chcela objednat kočíarik dorjan butterfly, videla som ho aj naživo je super jedine čo ma odrádza je ekokože hlavne teraz na leto aby nepopraskala, aké s tým máte skúsenosti? mali ste niektorá po dlhšom používaní nejaký problém s tou ekokožou? Dakujem za info

kiakocikovsvet
24. mar 2014

@jogina1 na kožu sme zatiaľ žiadne reklamácie nemali, správa sa v zime a v lete rovnako

nuklia
24. mar 2014

@kiakocikovsvet mozem sa opytat, kde by sa v Bratislave dalo ist pozriet na tento kociar? Mame vyhliadnutu verziu evo one city, ale radi by sme ho videli na zivo... Dakujem 🙂

mirusssska
21. máj 2015

baby ja som si ho kupila teraz dorjan butterfly a neviem ako dat do vanicky ten potah co bol k tomu pribaleny..mne to pripada nejake vysoke ako je vanicka a tie uchytky s gumickami neviem kam patria..ak by ste mi vedeli niekto poslat foto alebo tak 🙂 by ste mi moc pomohli..dakujeeem 🙂

Strana
z2