Easywalker Harvey verzus Jane Crosswalk Silla

zuzkakukucka
21. mar 2021

V lete sa nám narodi bábätko, bývame na dedine. Hľadám kočík vhodný do terénu a takisto, aby sme si aj v zime poradili. Ide mi hlavne o športovú časť. Predtým som mala Jane slalom pro - super kočík do terénu, ovládanie jednoduché, priestranný. Teraz ma oslovil easywalker harvey, nemám vôbec skúsenosť s korytkom. Takisto som hľadala aj medzi značkou Jane, tam ma oslovil Jane crosswalk silla. Nie som si istá, či sa kvôli korone dostanem do obchodu kočíky vyskúšať. Ďakujem za rady a odporúčania.

c_est_la_vie
21. mar 2021

Ja mám harveyho. Pre mňa super, ale ja som si ho kupovala ako mestský kočík. Normálne cesty a chodníky zvláda v pohode, skúšali sme i menšiu turistiku a to už bolo problematickejšie ( tie predné kolecka sú malé a zapadavali). Tiež by aom ho nevolila niekde na Oravu ( keď bolo vážne nasnezene tak sa fakt ťažko tlačil).
Inak som spokojná, ľahký, pevný, dobre sa s ním manipuluje, dokonca pre mňa lepšie ako s cybexom. Len nemá tak priestornu vaničku. Teraz vydali novú sadu easywalker ( charley myslim) s väčšou vanickou, mrkla by som tu 😉

marianarem
21. mar 2021

@zuzkakukucka My mame ten Easywalker, pouzivame uz 15 mesiacov. Co sa tyka terenu, tak to zatial nesklamal, da sa s nim bez problemov hocikam. Dobre sa s nim manipuluje, lahko sa manevruje, otaca. Zvlada odviezt aj tazke nakupy. Vanicka je taka mensia, dieta z nej rychlo vyrastie. Ale nas v nej doteraz spava, nohy vylozene von 🙂 Co sa tyka sportovej casti, tak tam vidim ako nevyhodu, ze sa v nej neda lezat s vystretymi nohami. Da sa sklopit nalezato, ale nohy su vtedy tak trochu vylozene dohora.

c_est_la_vie
21. mar 2021

@zuzkakukucka pardon, rudey je tá nová sada s väčšou vanickou

oslo1
21. mar 2021

Mame jane crosswalk, 2,5 roky. Super kocik