icon

Existuje fusak, ktorého spodok sa dá úplne rozopnúť?

hupkachnapka
14. okt 2013

Mala by som záujem o taký, aby som mohla prať spodok fusaku zvlášť. Myslím si ze sa spodok zašpiní asi najčastejšie a preto mi to príde praktické. Zatiaľ som však taký nenašla. Preto prosím o radu vás, milé mamičky. Ďakujem.

erika54
14. okt 2013

ahoj, skus pozriet emitex 🙂

margarita
14. okt 2013

http://www.emitex.cz/cz/menu/41/produkty/vyrobk...

ja mam takyto, ako tam aj pisu:

odepínací nánožník je uvnitř snadno omyvatelný, výhoda při ušpinění dětskými botičkami
zimní fusak je plně rozepínatelný na 3 díly, což umožňuje vyprat jen díl, který je ušpiněný

hupkachnapka
autor
14. okt 2013

super, ďakujem pekne. Presne niečo takéto som hladala 🙂

senta_sofia
14. okt 2013

ja mam tako a tiez ide odopat spodok

katren
14. okt 2013

@hupkachnapka kaiser thermo iglu 😉 na spodu nie je fleece ale akoby zatepleny sustiak

lin123
14. okt 2013

odporucam emitex, je super

nikuska0605
14. okt 2013

Ja som sa tiež napokon rozhodla pre emitex deluxe 🙂 Je super a veľmi sa mi páči aj dizajn

bleee
14. okt 2013

ahoj, ja som kúpila neznačkový, pomerne lacný fusak v kamennom obchode PRE DETI, vnútro fleece, vonkajšok šuštiak. Dá sa pekne odopnúť, syn ho nosil už minulú zimu a teraz bude zas. Nepoteším ťa, ak ti už bábo chodí, zašpinia sa obe časti aj keď jedna spodná trochu viac. Ja som vždy prala obe časti naraz. Bolo to v pohode.

hupkachnapka
autor
14. okt 2013

ďakujem Vám všetkým veľmi krásne za pomoc pri hľadaní 🙂 asi sa aj ja rozhodnem pre emitex, vyzerá dobre 😉

teegreen
Odpoveď bola odstránená
hupkachnapka
autor
15. okt 2013

@teegreen a Kaiser thermio iglu sa dá rozopnúť celý? pretože podľa obrázku sa mi zdalo, že sa nedal rozopnúť celý. Skúsim pozrieť tie návleky, to ma nenapadlo 🙂

livia341
15. okt 2013

Odporucam fusak angel outlast to je ceska vyroba