ahojte. mate skusenost? nesmyka sa zo sportaku? velmi zvazujeme vyzera hrozne pohodlne http://www.bambini.sk/index.php?main_page=index... nie je ale najlacnejsi, tak sa chcem poradit... diky
@kilian ten ruzovy je ak by si chcela,ten folklor to je ten s vysitymi kvetinami?ten mam,este s vysackami novy.... 😉
@manila421 ahoj 🙂 no my sme sa s muzom do chilli zamilovali na prvy pohlad. Tato farba je z kolekcie 2010 - je to cervena smrncnuta do bordova. V kolekcii 2011 sa vola cerveny Pepper a to je uz naozajstna cervena ale ten sa mi uz nepaci. Teraz neviem 2012 co nove vymysleli, ale hadam by sa dal este objednat niekde z kolekcie 2010 chilli 🙂
@manila421 ak ta ten graphite casom omrzi rada vymenim potahy ja mam chilli 😉
@tanija133 ahoj,ultramarine mam,je novy ale ten je za 75eur,ak mas zaujem ozvi sa mi cim skor. 🙂
baby, jak tam balite tie deti??? 😕 ako sa snazim, tak sa snazim, nikdy nie je zakryta takto pekne az pod krk..mame to tak do pol hrudnicka..zeby sme uz boli dlhy na lodger??? 😕
@nikuska2404 si s nunou spokojna? lebo ja uvazujem nad jej kupou
@mici111 my mame drobca 80 cm... ale tak lodger je do 3 rokov 😖
@michaela80
@marion diky kocky, moja ma 84 cm, no musim to skusit tak ako hovorite..
@marion kraasne ti tam sedi ten zeleny booster 😉 mne sa to s tym ruzovym az tak nepaci, ale uz kaslat na to..je to take nevyrazne, fadne..ten zeleny bol lepsi 😒
@mici111 ty mas tiez aubergriu fialovy? ja som ho mala minuly rok... 😀
@michaela80 xi si sa pomylila, toto malo patrit asi @marion , ja mam ruzovy bunker 🙂 a sme si vymenili boostre s marion, cize ona ma zeleny ja mam ruzovy.. 😉
@mici111 aha.. a teraz ti to nesedi s tym ruzovym?
@michaela80 ale sedi 🙂 je to pekne, ale je to take fadne na moj vkus..s tym zelenym lodgerom to bolo zivsie..to mam za to, ze vymyslam..ale uz tuto zimu dokopeme a buducu zimu uz fusak ani kocik nepotrebujeme..
este ak by niekto zhanal mam tento ruzovy lodger bunker na predaj a je aj v aukcii od 60,-eur,novy
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=4386419
Ahojte, nieje mi jasné, ako vo výrobca myslí, že Lodger je do 3 rokov? môj malý má 1 rok a je mu tak akurát, ledva ho doňho napracem... to si neviem predstaviť, ako ho tam napracem na budúci zimu? či to už myslia tak, že bude len od pol pása dolu vo fusaku?
@chovancova27 ja som mala aj iné fusaky a lodger je najdlhší 😅 , potom ževraj úplne najväčší je keiser, ale inak moja malá má 20 mesiacov a 86cm-patrí medzi vyššie a zmestí sa v pohode, aj pod briadkou ju zapnem, dnes sa sama zapla 😀
ahojte, aj my mame kupeny lodger a chcem sa vas spytat na prve pranie. v obchode mi povedali, ze ho mam najprv namocit do studenej vody, nechat uschnut a potom oprat bez avivaze na 40ke. aj vy ste to tak robili?
@katuska26 ten fialovy je prekrasny...ja mam sedy pre chlapca kupeny