Fusak Lodger Bunker. Aký je?
ahojte. mate skusenost? nesmyka sa zo sportaku? velmi zvazujeme vyzera hrozne pohodlne http://www.bambini.sk/index.php?main_page=index... nie je ale najlacnejsi, tak sa chcem poradit... diky
@romisami
V ponuke sú aj jednofarebné, potom vynikne pekne farba kočíka 😉, možno béžový...
https://www.modrykonik.sk/shops/my-shop/kociky/...
Ahojte, prosim vas je bunker vhodny pre dieta aj na uplnu zimu? Lebo ked tak nan pozeram tak mi to pride len ako dieta v deke a ci to staci ked fuci a je tuha zima.
@jana2223 aj mne to tak pripada, ale neskusala som tak neviem. Ja som objednala z ovcieho runa womar, je to dost objemne ale mne sa to tak paci. Prirodny material, ziadnen umely flis. Ved uvidime, co napisu ostatne baby 🙂
@jana2223 ahoj, my sme ho minuly rok vyzivali celu zimu a to dokonca bez tej hunatej vlozky (rychlo mi nenapadne ako sa vola 😅 ) a bola som nadmieru spokojna.nikdy sa nestalo ze by bol maly studeny. Za mna mozem len odporucat. Vyzera sice ako deka ale je ovela hrubsi a hlavne je prijemny na dotyk. Maly sa donjo zachumlal a spal 😉
@jana2223 Elianka sice nebola extra kocikove dieta ale prezila v nom dve zimy (aj tu minulu jemnu, aj tu predtym, ktora bola na BA dost studena a snehova).
Co sa tyka umeleho materialu - dieta vo fusaku nie je nahe, ale oblecene a flis je minimalne rovnako priedusny ako ten polyester ktory pokryva prakticky kazdy fusak z ovcieho runa 🙂 ale neobhajujem, je mi jedno, co kto ma. Ja mam lodger na odporucanie a mam s nim len dobre skusenosti. U svokrovcov zas mame lacny chicco fusak a na to Eliankino spanie v kociari tiez stacil (v tuhej zime ale s dalsou hrubou dekou) 🙂
Kocky, vcera som mala vecer drobca na prechadzke vo fusaku Lodger a pod tym mal hruby overal, taky ten chlpaty a pod tym iba pancusky, body a mikinu. Na kocik som este prehodila nanoznik. Po prechadzke som maleho skontrolovala a mal studene ruky a trochu aj nozky, co ma dost zarazilo... Vonku mohlo byt okolo 0 stupnov. Prosim poradte matke zaciatocnicke, ako obliekat dieta 😀 Este dodam, ze vnutornu teplu vlozku som zatial nepouzila.
@maciatko82 moja mala ma 10mesiacov teraz ju.obliekam presne ako si napisala ma pancusky ale davam ests aj leginky, bodynko s dl rukavom a sveter alebo mikinu a ten overal ale v lodgeri mam uz aj tu vlozku a mala nebola nikdy studena a to spinka vonku aj 3hodiny ;)
takze lodger len odporucam a skus dat tu vlozku a uvidis ;)
žienky lodger využívate celý rok? teda okrem leta.. ja mám na zimu elodie details ale potrebujem niečo na jar/jeseň...
@jankar. ano ceky rok okrem leta, ale ak aj v lete je chladno, tak aj v lete na niektore dni..
baby obnovujem tému, kedže moje dieťa bude septembrove, musím uvažovať aj o fusaku, bola som na 100% rozhodnutá pre Lodger ale po zhliadnutí ho na živo v obchode a primeraní do hlbokej vaničky mi prišiel mega dlhý. Ja budem mat vaničku navetta Xl od peg perega. Mali ste ho niektorá aj v hlbokej vaničke? Alebo ste ho mali už iba v športiaku?
@hermiona368 ahoj, mozem sa opytat ten womar z ovcieho runa, da sa okolo hlavicky stiahnut ? Ci je len taky vystrety ako na obrazkoch na nete? A ak sa neda stiahnut okolo hlavicky, vadilo ti to, ci ako si riesila teplotny komfort dietatka ohladom jeho hlavicky ? Moc dakujem za poradenie

Ahojte maminky, prosím poraďte mi, aký Bunker by sa hodil k nášmu kočíku?