Fusak pre ročné dieťa

marguay
25. aug 2018

Ahojte som prvorodicka, dcerka bude mat v dec 15 mesiacov a bude sa vozit v sportovom kociku. Moja otazka je - mam kupit fusak? Ci nanoznik? Ak fusak aky? Asi uz bude chodit, tak musi mat tu spodnu cast odopinatelnu ci to nie je nutne? Paci sa mi elodie details ale nebude prilis teply? U nas byvaju slabsie zimy. Poradte mi prosim zo skusenosti

galioska
25. aug 2018

@marguay myslis ze sa ti to oplati kupovat? moje deti mali overal a minimalne v kociku... predstav si ze ti nebude chciet sediet, pobeha si a potom ho v zime vyzujes a das do fusaku?

fkata
25. aug 2018

Ahoj, fusak je dobrá vec, teda my sme ho hodne využili a aj budeme ešte využívať.
S odopínateľnou časťou je fajn, kvôli nožičkám a zvlášť ak je umývateľný. My máme taký od spol. Emitex, ale zase som využila aj hrubší a ten zase je od JJ Cole.

lacibo
25. aug 2018

@marguay ja by som zvolila určite teplý fusak a nato ešte nánožník..rozopínateľný nemusí byť, my sme dali návleky na topánky, aby sa nešpinil fusak.. ale my sme v zime veľmi nekombinovali vozenie s chôdzou - buď sme sa vozili alebo potom sme išli len na pešo bez kočíka😉 a ja ruksak na chrbte..

lacibo
25. aug 2018

@lacibo a ešte doplním, naša začala ešte len v 15 m. prvé kroky, takže to je individuálne..myslím, že 15 mesačné dieťa si ešte dosť posedí v tom kočíku a bez fusaku by asi zamrzlo..😒

karajazviny
25. aug 2018

@marguay elodie sú krásne/dobré, ale z môjho pohľadu vhodné pre deti do roka...pre 15 mesačné je úplne v pohode tiež kopu kvalitných kombinovaných fusakov - s odopínateľnou poprípade pogumovanou spodnou časťou...

margareta52
25. aug 2018

elodie je pre babatko ... lodger je fajn

meluela
25. aug 2018

@marguay ja som kupila lodger a je super pre vacsie babo co uz aj obcas vybehne z kocika a neni tak teply (da sa vybrat vlozka)

romiada
26. aug 2018

@marguay ja som vyuzila Altabebe s odopinatelnymi nozickami. Je dost dlhy takze pouzijem miesto deky v zime. .maly bude matt v dec.2roky. Zmesti sa mi donho aj v zimnom overali.

marguay
autor
26. aug 2018

Ok tak ED fusak nie? Myslim hlavne aky je vraj teply a teda je bez spodnejo dielu pre chodcov. Preco potom robia velkosti do 3 rokov? Zaujima ma, pre koho by bol vhodny.
Uvazujem teda nad Lodger lebo sa da pouzit aj v jeseni aj v zime ale zas nepremokne? Ci na to sa dava nanoznik? Som z toho jelen

alexmar
30. aug 2018

nanoznik v prilis velkej zime podla mna nie je moc vhodny. ja mam super tepucky fusak Womar, ktory je z ovcieho runa:
https://www.pilulka.sk/fusak-womar-s-ovcim-runo...
Kupovala som ho s akciovym kuponom a som s nim velmi spokojna:
https://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/

mirka9121
8. okt 2021

@alexmar môžem sa len opýtať, do akého veku dietatka ste využili vas fusak? Môže byt aj do športového kocika?