Gesslein S2
Ahojte, máte niektorá golfový kočík Gesslein S2? Aký je, ako ste spokojné?
@celasapremenim
Dakujem za spravicku🙂
Ahojte, mne sa ten kocik velmi pacil, ked som ho videla u kamaratky a tak som ho aj ja kupila. Syn mal vtedy v lete 7,5mesiaca a lezat uz vobec nechcel. V tomto kociku mal dobre oprety chrbatik, opierka sa da dat takmer do uplneho lahu. Ma lahke manevrovanie, kolieska sa vraj odpruzene, aj skladanie je celkom lahke. Paci sa mi vacsia strieska, len mi tam chybalo trosku okienko, ale nevadilo to moc. Skor mi vadilo, ze ked som predlzila striesku, tak hore je len sietka, takze v lete moze svietit slnko zhora ☹ Plusom je, ze ked sa vychadza na obrubnik alebo schodik, staci sa zapriet trochu do rucok, netreba pri naklanani pouzivat nohu tam dole pri konstrukcii (chapete nie?). Inac kocik mi zacal takmer hned vrzgat, nie extremne, no pri manipulacii je to tak doteraz. Vyhodou su aj bocnice, takze ked dieta zaspi, nekrivi si zbytocne chrbat, a moze si pekne nabok opriet aj hlavku. Ale pozor - ak je dieta vacsie a treba aj zimny fusak, tak uz sa nezmesti. Ja som mala na zimu sportak Concord Fusion a potom som hned od marca 2015 cely rok pouzivala len tento GS2. Tuto zimu mal maly 2 roky, ale uz sa vozi len obcas a pripadne mu dam hrubsiu deku, takze sa este zmesti. No a pri mojej vyske 166cm som nikdy nezakopavala o kolieska, lebo aj rucky su akoby posunute dozadu (ale rucky sa nedaju predlzit, len natocit tu vrchnu uchytovu cast ako vam vyhovuje). Takze u nas velka spokojnost. Snad som vycerpala moje referencie... 🙂
ja uz ho nemam, mne sa nepacilo, ze ma velmi uzku opierku, maly spal s plecami dopredu stlacenymi, maju inak pisany rozmer v technickom popise, ako je v skutocnosti
ostatne mi vyhovovalo, nam ani nevrzgal
Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.
@celasapremenim Ahoj. nasla som prispevok, ze si kupila na golf. kocik Gesslein S2 nanoznik emitex. Prosim mozes mi napisat, ci sedel?
@2nellynka sedel, je dobry, pocuj a ktory myslis, lebo mam dva, sedeli oba, a jeden predavam
Dakujem za info. Uz je to bezpredmetne, lebo kocik bol v zlom stave.

@alala30 pardon, ze odpovedam aj ja, ale ja som mala pri dvoch detoch pp a teraz mam s2, som velmi spokojna, nie je mohutny