Golfáč Gesslein Swift

ivetka09
28. dec 2012

Ahoj maminky máte niektorá tento golfáč? Prosím aky je? Poprosim plus aj minus tohto golfaca ... a je dost pristranny aj pre väcsie dietatko? A ma tendenciu prevratenia? Dakujem

sashabb
28. dec 2012

@ivetka09 mala som x-adventure vibe, je to to iste iba pod inou značou a nebola som vôbec spokojná 😒 Otrasna manipulácia, každu nerovnosť na chodniku bolo cítiť + normálne sa mi aj "zasekol" pokiaľ som narazila na nejaku jamku na chodníku alebo tak. Taktiež nachádzanie na chodník bolo niečo strašné 🙄 Zložený je veľmi dlhý a tým pádom je dosť neskladný. Ja som ho mala asi mesiac? ani to nie.
Takže môj celkový dojem z neho - určite nie. Sú ovela lepšie a skladnejšie golfky ako tento

lienockaa
28. dec 2012

@ivetka09 ahoj,ja ho mam,model z r.2009,pouzivali ho obe moje deti,syn do 17mesiacov,ale na rychle presuny sa tak do 2r a 4m vmestil,dcera pouzivala do 22m,obaja patria medzi vacsie deti,kocik sa vyborne soferuje,mali sme ho radi,sikovne sa sklada a roztahuje,prevratil sa iba raz-ked v nom nebolo dieta a na ruckach boli navesane tazsie tasky-jednoducho sa prevazil..bola som s nim velmi spokojna,poruchu nemal..ale nieje to kocik na pravidelne spanie,skor vynimocne,lebo sa mu nepolohuju nozky,ale nam to neprekazalo,deti mi v kociku nespavali..a tiez strecha nie je na zimu stavana,nechrani pred vetrom do tvare dietata-v zime sme pouzili radsej klasicky sportak s riadnou strechou,ale od jari do jesene aj v dazdi je to vyborny kocik..