icon

Golfáč pre veľké dieťa s nosnosťou viac ako 15 kg

seahorse27
5. aug 2015

Baby poradte...hladam golfac, ktory chcem kupit sice az na jar, ale robim si prieskum a zatial som iba zmatena, nic viac :D Maly ma teraz 9 mesiacov a vyse 10 kg, mame sportak Peg-perego GT3, je super (na zimu si ho urcite necham), ale je to tank. Akurát sme na dovolenke a dost tazko sa s nim manevruje po hoteli, aj ked pre malého je pohodlny. Preto hladam na buducu jar - leto nieco lahke, sikovne, skladne, vhodne na dovolenky. Maly bude mat 1,5 roka a predpokladam, ze okolo 13-14kg a bude urcite aj hodne vysoky. Takmer vsetky golface, co som pozerala, maju nosnost len do 15 a ja nechcem kupovat kocik na 2 mesiace. Chcem, aby namvydrzal do 3 rokov, kedy uz bude moje obrica vazit cca 20kg (viem to podla starsej dcerky, su uplne rovnaki). Nepotrebujem velmi polohovanie do lahu, lebo maly mi uz teraz nechce spat v kociku...Paci sa mi Nuna pepp luxx plus 2015 alebo Peg-perego pliko mini. Na Nunu som ale nasla hodnotenia, ze pre velke dieta je mala, aj ked ma nosnost do 18kg a PP ma zasa nosnost len 15kg. Prosim, poradte a dajte kludne aj ine tipy...Vdaka 🙂

Strana
z2
tanija133
26. sep 2015

@katarinatibi mozno nejake xt v dobrom stave z bazarika bu bolo fajn.

katarinatibi
26. sep 2015

@tanija133 zaujima ma hlavne nosnost aka je pravda 15 ci 25 kil... bohuzial si nemozem priplatit

mahoda
26. sep 2015

baby jogger city mini akebo city mini gt

jannahanna
26. sep 2015

My máme Quinny Zapp a som s ním max. spokojná dcéra má 3 roky a 13 kg a úplne v pohode...ale teraz som pozerala že nosnosť ma len do 15 kg ☹

tanija133
26. sep 2015

@katarinatibi vyssiu nosnost maju co viem baby jogger city mini a maclareny. Aj quest.

briketa
26. sep 2015

@katarinatibi ja nosim v maclarene syna co ma 20 kg ked spi na dennej baze

katarinatibi
26. sep 2015

@briketa v ktorom type?

michadel
26. sep 2015

@seahorse27 cybex ruby ma nosnost do 22,5kg. Mam odskusane, ked 4 rocna vyhodi mladsiu sestru z kocika a vozi sa + nakup a kocik je v pohode. Navyse je super lahky.

katarinatibi
26. sep 2015

@michadel sak nan nenajde ani eshop... iba ceske :(

michadel
26. sep 2015

@katarinatibi kupovala som pred dvoma rokmi v Brendone v BA za 130€. Uz sa mozno nevyraba ☹

michadel
26. sep 2015

@katarinatibi pozrela som stranku cybexu a asi ho nahradil model Onyx, tam tiez udavaju nosnost 22,5kg a konstrukcia vyzera rovnako.

eliska2923
26. sep 2015

My mame valco baby snap,je lahucky,veeelmi lahko a rychlo sa da zlozit,ma aj madielko a nosnosy 20kg.Dcerka ma 2 rocky a v pohodke sa v nom aj vydpinka;) aaa daju sa nan dokupit ak gumene kolesa

Strana
z2