Golfáč pre veľké dieťa s nosnosťou viac ako 15 kg
Baby poradte...hladam golfac, ktory chcem kupit sice az na jar, ale robim si prieskum a zatial som iba zmatena, nic viac :D Maly ma teraz 9 mesiacov a vyse 10 kg, mame sportak Peg-perego GT3, je super (na zimu si ho urcite necham), ale je to tank. Akurát sme na dovolenke a dost tazko sa s nim manevruje po hoteli, aj ked pre malého je pohodlny. Preto hladam na buducu jar - leto nieco lahke, sikovne, skladne, vhodne na dovolenky. Maly bude mat 1,5 roka a predpokladam, ze okolo 13-14kg a bude urcite aj hodne vysoky. Takmer vsetky golface, co som pozerala, maju nosnost len do 15 a ja nechcem kupovat kocik na 2 mesiace. Chcem, aby namvydrzal do 3 rokov, kedy uz bude moje obrica vazit cca 20kg (viem to podla starsej dcerky, su uplne rovnaki). Nepotrebujem velmi polohovanie do lahu, lebo maly mi uz teraz nechce spat v kociku...Paci sa mi Nuna pepp luxx plus 2015 alebo Peg-perego pliko mini. Na Nunu som ale nasla hodnotenia, ze pre velke dieta je mala, aj ked ma nosnost do 18kg a PP ma zasa nosnost len 15kg. Prosim, poradte a dajte kludne aj ine tipy...Vdaka 🙂
@tanija133 zaujima ma hlavne nosnost aka je pravda 15 ci 25 kil... bohuzial si nemozem priplatit
baby jogger city mini akebo city mini gt
My máme Quinny Zapp a som s ním max. spokojná dcéra má 3 roky a 13 kg a úplne v pohode...ale teraz som pozerala že nosnosť ma len do 15 kg ☹
@katarinatibi vyssiu nosnost maju co viem baby jogger city mini a maclareny. Aj quest.
@katarinatibi ja nosim v maclarene syna co ma 20 kg ked spi na dennej baze
@briketa v ktorom type?
@seahorse27 cybex ruby ma nosnost do 22,5kg. Mam odskusane, ked 4 rocna vyhodi mladsiu sestru z kocika a vozi sa + nakup a kocik je v pohode. Navyse je super lahky.
@michadel sak nan nenajde ani eshop... iba ceske :(
@katarinatibi kupovala som pred dvoma rokmi v Brendone v BA za 130€. Uz sa mozno nevyraba ☹
@katarinatibi pozrela som stranku cybexu a asi ho nahradil model Onyx, tam tiez udavaju nosnost 22,5kg a konstrukcia vyzera rovnako.
My mame valco baby snap,je lahucky,veeelmi lahko a rychlo sa da zlozit,ma aj madielko a nosnosy 20kg.Dcerka ma 2 rocky a v pohodke sa v nom aj vydpinka;) aaa daju sa nan dokupit ak gumene kolesa

@katarinatibi mozno nejake xt v dobrom stave z bazarika bu bolo fajn.