icon

Golfový kočík EasyGo Nitro

fresa
17. apr 2015

Ahojte mamicky, mate niekto tento golfovy kocik, ako ste spokojne? vdaka

Golfový kočík EasyGo Nitro
Strana
z4
siobhan269
20. aug 2017

@momoqui dakujem...uz som kupila Nitro. A ty mas aku podlozku do neho? Mozes mi poslat fotku? A aka je to znacka? Diki

momoqui
20. aug 2017

@siobhan269 nepouzivam teraz ziadnu ale mala som ciernu podlozku z pamatovej peny a bola dobra...pozeram ju na nate a neviem najst. Kupovala som v babymarkete vedla avionu minuly rok a ten obchod je myslim ze v auparku teraz. Ta cierna farba mi tam pasovala najviac a nebolo ju ani vidno. Akej farby mas kocik? Podla mna ti tam bude pasovat hocijaka podlozka ale treba skusit pre istotu

siobhan269
20. aug 2017

@momoqui taky isty ako mas Ty, tyrkys...ten sa nam najviac pacil. Ta podlozka vyzera super. Tiez hladam s bocnicami, lebo mala ked zaspi, kladie hlavku na bok.

momoqui
20. aug 2017

@siobhan269 presne kvoli tomuto som tam tu podlozku najprv mala 🙂

momoqui
27. jún 2018

Baby mam na predaj easGo Nitro tyrkisovy, mam chut na nieco cukrikove na leto 🙈

momoqui
27. jún 2018

@katrin21 prosim ta videla si nazivo ten Volt vo farbe purple? Ze ci je taky bordovy alebo skor fialovy?? Chcela by som daco na leto nieco ruzove alebo fialove a obzeram uz vsetko mozne aj babyzen ale tieto polske maju lepsie striesky 🙂

katrin21
28. jún 2018

@momoqui hm...podla mna je to taka skor bordova do fialova..mne pride taka smutna

momoqui
28. jún 2018

@katrin21 aj mne tak z fotiek ... rozmyslam este nas bezovou alebo sivou ale chcem skusit ste novy cybex a yoyo ... ty mas ktoru farby Voltu?

katrin21
29. jún 2018

@momoqui tu bledu bezovu.. ta je fajn.. vsetky ostatne su take smutne...
inak , pozri si este kocik MIO, (ale nie Adbor, ale iny).. je to ta ista konstrukcia aj styl ,len iny vyrobka a je lepsi ze ma plnu striesku bez sietku.. a maju taku peknu sedu farbu

katrin21
29. jún 2018

tento to je Quatro MIO

momoqui
29. jún 2018

@katrin21 mne ho aladdin nevie najst 🤭

katrin21
29. jún 2018

@momoqui skusaj inde.. toto je stara fotka

momoqui
30. jún 2018

@katrin21 hmmm nemaju ho asi nikde ... ono zas ta sietka nie je zla lebo ked je teplo ide tadial nejaky vzduch ale zas aj slnko 🤔 no chcem este vidiet a skusit cybex novinku a yoyo babyzen ale tam tie striesky su len take provizorne sa mi zda podla fotiek... inak ten Volt ked zlozis stoji aj sam? Poskulujem teraz po tom sivom alebo bezovom 😀

anulienkalenka
28. sep 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

aký je rozdiel medzi golfovým kočikom a športovým?

siobhan269
28. sep 2018

@anulienkalenka golfovy kocik alebo “palice” im niektori vravia, zlozis to tzv.dazdnika, a zaberie minimum miesta. Sportovy je vacsi.

katrin21
28. sep 2018

@siobhan269 ako ktory.. mne sa zda, ze niektore golfky zaberaju pomaly viac miesta ako mensi sportak.. napr. Moj valco je malicky po zlozeni, aj lahky..rovnako tak Oyster Zero a su to plnohodnotne sportaky.. rozdiel je skor v zabrani miesta na sirku, alebo na dlzku.

katrin21
28. sep 2018

@momoqui neskusala som, ale asi stoji aj sam..
@anulienkalenka inak ono rozdiel je napr.velky aj v kolieskach skor... golface ,okrem inej rucky naju aj ine kolieska a horsie zvladaju teren

momoqui
28. sep 2018

@katrin21 diik no my sme v lete kupili yoyo 🙂

Strana
z4