Golfový kočík EasyGo Nitro
@siobhan269 nepouzivam teraz ziadnu ale mala som ciernu podlozku z pamatovej peny a bola dobra...pozeram ju na nate a neviem najst. Kupovala som v babymarkete vedla avionu minuly rok a ten obchod je myslim ze v auparku teraz. Ta cierna farba mi tam pasovala najviac a nebolo ju ani vidno. Akej farby mas kocik? Podla mna ti tam bude pasovat hocijaka podlozka ale treba skusit pre istotu
@siobhan269 tak nasla som ju 🙂
@momoqui taky isty ako mas Ty, tyrkys...ten sa nam najviac pacil. Ta podlozka vyzera super. Tiez hladam s bocnicami, lebo mala ked zaspi, kladie hlavku na bok.
@katrin21 hmmm nemaju ho asi nikde ... ono zas ta sietka nie je zla lebo ked je teplo ide tadial nejaky vzduch ale zas aj slnko 🤔 no chcem este vidiet a skusit cybex novinku a yoyo babyzen ale tam tie striesky su len take provizorne sa mi zda podla fotiek... inak ten Volt ked zlozis stoji aj sam? Poskulujem teraz po tom sivom alebo bezovom 😀
aký je rozdiel medzi golfovým kočikom a športovým?
@anulienkalenka golfovy kocik alebo “palice” im niektori vravia, zlozis to tzv.dazdnika, a zaberie minimum miesta. Sportovy je vacsi.
@siobhan269 ako ktory.. mne sa zda, ze niektore golfky zaberaju pomaly viac miesta ako mensi sportak.. napr. Moj valco je malicky po zlozeni, aj lahky..rovnako tak Oyster Zero a su to plnohodnotne sportaky.. rozdiel je skor v zabrani miesta na sirku, alebo na dlzku.
@momoqui neskusala som, ale asi stoji aj sam..
@anulienkalenka inak ono rozdiel je napr.velky aj v kolieskach skor... golface ,okrem inej rucky naju aj ine kolieska a horsie zvladaju teren

@momoqui dakujem...uz som kupila Nitro. A ty mas aku podlozku do neho? Mozes mi poslat fotku? A aka je to znacka? Diki