Golfový kočík Nuna Peep a Nuna Luxx
dievcata, ktora mate tieto kkociky,,poradte,,,,,,golfač NUNA PEPP A NUNA LUXX???...neviem sa rozhodnut, ,,,,a tiez nejake chyby???na nich,,vdaka
@hokejka111
@zu_zi ja mám pepp a da sa povedať že sme spokojní. ked nepočítam to, že v snehu to s ním nie je žiadna sranda, kedže predné kolieska sa nedaju zaaretovať - kočík je viac menej nepojazdný 😝 v lete je to super, hlavne ak nie su porozbijane chodniky a je super skladna a na dovolenky či cestu lietadlom je uplne najlepšia, lebo sa da sklopiť na polovicu a je spratná. snad som aspon trošku pomohla. ak nie, pytajte sa ešte 😉
@gabrielka94 dakujem krasne 🙂 uz sme viac menej rozhodnuti, asi pojdem do tej najlacnejsej, lebo drobec bude mat v maji dva roky, v kociku uz aj tak nespinka, tak polohovanie noziciek asi nevyuzijeme a na sucasnom kociku nepouzivame ani aretaciu koliesok, takze aj to bude zbytocne - v zime uz mozno kocik pouzivat nebudeme vobec a ak nahodou, tak mame Peg Perego gt 3, to je traktor, ktory prejde cez vsetko ;) . Len povodne som chcela kupit pouzitu, ale manzel ma spracuva na novu... ten cenovy rozdiel nie je fakt velmi velky...
@zu_zi ...ahoj Zuzka,,,my teraz ideme kupovat nunu luxx,,,maju ju za super cenu 199€ ak by si chcela,,,,,,je to super cena - 50€,,,,,,a tie nunu pepp mozno tiez maju lacnejsie,,,,,,kociky,sk...pekny den
ahojte.tak nam dnes prisiel.nuna pepp luxx 2014. farba bisque. je prekrasny,isto sa bude spinit,ale to aj tmave.
kupovali sme za super cenu v aladdin v hlohovci! supdmr cena,extra rychle dodanie. odporucam!
@cicamicacicamicacicamica my mame teraz peg perego gt3 vo farbe ivory a da sa krasne vyprat, spina je zakerna v tom, ze na tmavom je svetla a na svetlom tmava 😉 Dnes sme objednali nunu z aladina, tiez super cena aj komunikacia, ak budem mat stastie, zajtra ju mame doma, uz sa neviem dockat. Vybrali sme si ciernu napokon, ale ta bisque bola v uzkom vybere 😵 Ako dlho trvalo, kym to prislo?
je to novinka,uz 2mesiace som sa nemohla dockat, ale hned ako zacali naskladnovat tak mam ju objednali a rezervovali. v piatok mal prist tovar novy,a keby nenastal omyl,mame ju uz v piatok.ale tak hlavne ze ju mame. t.j.v pondelok vecer.
aj my mame peg perego book vo farbe chocolate a je to tmavo hneda.a tiez je vidiet spinu tak je to uplne jedno kci tmavy alebo bledy 🙂 presne ako pisete. ja len na to leto som uz chcela bleducky.bo uz 2kociky pred tym tmave som mala.
tak otestovane. nuna je skvela! velmi lahko sa s nou manipuluje,je to ako keby sla sama.krpcekovi sa paci.spal v nej takmer3hodinky. max. spokojnost aj po obruvnikoch to nie je problem
@cicamicacicamicacicamica ahoj, nechyba vam madlo? Ja som si ho tiez objednala z aladdinu a buduci tyzden mi pride. Neviem sa dockaaaat. Takze si spokojna???
Sme.aj manzel si ho nevie vynachvalit.je skladny aj do auta.a to mame trojdverak
Mne dnes prisiel domov bisque z aladdina a som sa tej bledej farby normalne zlakla....ako vyzera ten vas gabrielka94 po par dnoch pouzivania?normalne mam tik ho vymenit za raspberry... ☹
No ja nakoniec ten nuna pepp luxx 2014 bisque predavam za 195 e novy nepouzity so zarukou ak by ste mali zaujem ...kuk moj album
Baby prisiel mi v piatok nuna pepp luxx a moja dcera co ma 2,3 roka vytrca normalne z neho, operadlo je nejake male na nu nechapem neda sa zvysit operadlo???
Kočky predám za výbornú cenu čokolvek od Nuna. Nepoužuité samozrejme v záruke. Píšte do RP
Ahojte kocky, ak mate kocik nuna a cakate babatko, ponukam adaptery na vajicko maxicosi. Je to super spratne riesenie do auta.

aj mna by presne toto zaujimalo... halooo! nikto? 😉