icon

Hľadám golfový kočík do 140 € pre 16-mesačné dieťa

diablito01
9. feb 2020

Prosím poraďte golfovy kočík tak do 140€ pre 16mesacne dieta. Potrebujem aby malo dostatočne vysoku opierku, 45cm min., velku striesku, nejaky schopny dizajn, aby to nebola uplna hrkalka, samozrejmosťou je polohovanie do lahu, aby nezaberal v aute vela miesta. Mame sportovy, ale ten uz nechceme. . Pozerala som na Joie Brisk LX, Eurocart Ezzo, Easy Go Nitro. Ďakujem vopred

jvlo
•
9. feb 2020

Mam easy go Niro, je to vyborny kocik, nam posluzil, budem ho posuvat dalej. Myslim, že s ním budeš spokojná, ostatné z tvojho výberu nepoznám

diablito01
autor
•
10. feb 2020

@jvlo ďakujem, boli ste s nim spokojni? Kolieska nieco vydrzali? A aku farbu mate? Je latka na kociku kvalitna? A vojde sa tam aj vyssie dieta? Maly ma teraz cca 90cm.

jvlo
•
10. feb 2020

@diablito01 vojde sa tam väčšie dieťa úplne v pohode. Kupovali sme ho dcére na dovolenku keď mala skoro 2 roky, lebo sme sa mali problem pobalit 😂 nakoniec som ho pouzivala radsej ako normalny kocik. Strieska je velmi dlha, kolieska su kvalitne.. Máme neonovo ruzovy.

diablito01
autor
•
10. feb 2020

@jvlo ďakujem za info, tak uz len aby mi ho čo najskôr doručili, nikde ho nemaju skladom

zdencaaaa
•
10. feb 2020

@diablito01 Joie ma velmi kratku opierku ten nie. Ja som bola s golfovym kocikom spokojna s Eurocart Mori a posledny sme mali minuly rok na dovolenke (dcerka mala 3,5 roka) Zopa Micra. Tieto dva viem ze maju vysoku chrbtovu opierku

diablito01
autor
•
10. feb 2020

Ďakujem, objednala som nakoniec Eurocart Crossline Adriatic. Tak dufajme ze bude drobcovi pohodlne 😉

diablito01
autor
•
20. feb 2020

@zdencaaaa so Zopa Micra ste boli spokojni? Na obcasne vozenie staci? Ten Eurocart som nakoniec zrusila. Drobec uz chce hlavne chodit sam. Chcela by som nejaký lahky a spratny kocik

zdencaaaa
•
20. feb 2020

@diablito01 ano boli sme spokojni, bol to nas posledny kocik, dcerka je uz velka ma 4 roky ale minuly rok nam posluzil na dovolenke takze aj 3 rocne dietatko sa v nom v pohode odviezlo i ked to uz bolo tazke tlacit :D