Hľadám pohodlný športový kočík

ninjah
26. jún 2022

Ahojte, poradte prosim sportovy kocik do 300 eur max (ak by bol naozaj uzasny tak maximalne 400 eur ale to si budem musiet velmi obhajit :D ) popripade dvojkombinaciu so skvelou sportovou castou do 700 eur max, ktory zvladne najma zly teren (dedina, ziadne alebo rozbite chodniky a vysoka potreba dieta "drndat" k spanku). Potrebujem najma sportovu cast momentalne pre 9m syna a aby bola maximalne pohodlna, na vahe kocika mi nezalezi , hlavne aby sa dobre skladal , myslim tym lahko (nemusi byt ultra kompaktny ,kufor mame celkom ok) a aby vydrzal mozno casom aj druhe alebo ak bude priazniva situacia aj tretie dieta , snad nemam sialene naroky. Mam momentalne z druhej ruky zopa mystic black a nie som spokojna, ani s vanickou (mala bola, na leto ok ale zima fusak v ziadnom pripade, bolo to natlacene) a sportova cast sa mi zda labilna, nepohodlna, neprakticke velke zapinanie popruhov , zbytocne vysoky nad hlavou - od najvyssieho nastavenia pasov od ramien je prilis dlhy priestor, dieta bude skor rast telom nez od krku hore a kocik prilis trci do priestoru ak je proti smere a v smere jazdy nemozno zavesit ani tasku na madlo lebo zavadzia vrch kocika). Ak je ale kocik, ktory splna moje poziadavky ale je drahsi nez uvadzam, hodte aj taky tip na kocik, nech mam aspon info a s cim porovnavat. Dakujem krasne vopred

joesvk
26. jún 2022

@ninjah My sme mali Hartan Vip XL. Bol pre mňa perfektný. Spĺňa všetko, čo potrebuješ okrem toho "drndania" k spánku. Bol veľmi dobre ovládateľný, vyzeral po dvoch deťoch častého používania super. Nič sa na ňom nepokazilo.
Jediná podľa mňa nevýhoda, že dole bol len malý odkladací priestor.

ninjah
autor
26. jún 2022

@joesvk ahoj, ak pozeram dobre, uz sa nevyraba ? :(

joesvk
26. jún 2022

@ninjah Nevšimla som si. My sme náš mali pred ôsmimi rokmi. Vydržal bez problémov aj druhé dieťa. A pred rokom som ho darovala.

anonymous87
26. jún 2022

Sportovy odporucam petitte & mars streer+ 👌

lenuska9999
26. jún 2022

@ninjah odporúčam Britax B motion 4 plus. Prejde naozaj každý terén. My sme s ním chodili na prechádzky po lese, kyslikovych cestách, lúkach, na hrad , v zime , v lete proste stále prešiel všetko. Je naozaj priestranný, čiže v úplnej pohode aj 3 rocne dieťa tam môžeš voziť. Super je aj to, že sa k nemu dá dokúpiť všelijaké príslušenstvo. Napr miesto madla kúpiš pultik na hranie, iné kolesa atď.. inak vzadu akoby za strieškou ma také veľké vrecko , tam v pohode vojde malý nákup.

konulka20
11. sep 2022

@ninjah prosim aky ste nakoniec kupili ?🙂tiez mam rovnake poziadavky aj drndanie😁 a strop 300 aj to bude tazko ,aby preslo🧐