icon

Hľadám športiak

misuliks
2. máj 2013

Dievcata, aky sportovy kocik by ste mi odporucili? Mala ma 6 mesiacov a hladam lahky sportovy kocik s otocnou sedackou, ktory sa da polohovat do uplneho lahu. Cena cca do 300€. Pozerala som na Nico Bebetto, Cadet Navington a Jane Muum.

magic08
4. máj 2013

@naita tak pokial ma babo reflux, tak je tento kocik idealny lebo ide polohovat len do takeho pololahu, asitak 45 stupnov. kebyze ho aj tak v sportiaku nebudes davat do lahu, ale mu to vzdy nechas trosku vyvysene, tak by som nevahala a kupovala
ja som nadsena z tohto kociarika, len ma mrzi to polohovanie, snad to nebude malemu vadit, lebo inak by som musela riesit iny kocik a to by som nerada. kazdopadne zistim to tak o mesiac, ked planujem uz odlozit vanicku a vytiahnut sportiak.

naita
5. máj 2013

No reflux uz je fuc,na zaciatku sme prisli na pricinu a hned ju sme ju riesili,takze do 10t bolo po probleme,ale lezanie vyvysene sme nechali.
Prosim ta,ked mi budes merat tu dlzku lezadla aj so zdvihnutymi nozickami,posli mi prosim aj foto kocikana
z boku ked je na lezato.
Este raz dakujem za ochotu 😉

naita
5. máj 2013

@magic08 No reflux uz je fuc,na zaciatku sme prisli na pricinu a hned ju sme ju riesili,takze do 10t bolo po probleme,ale lezanie vyvysene sme nechali. Prosim ta,ked mi budes merat tu dlzku lezadla aj so zdvihnutymi nozickami,posli mi prosim aj foto kocikana z boku ked je na lezato. Este raz dakujem za ochotu.

kapokapo
6. máj 2013

@misuliks ahoj, jane muum je vraj dost maly ako sportiak, kratke sedenie....

magic08
7. máj 2013

@naita no takze ked je opierka chrbtova sklopena dole a nozicky dvihnute je dlzka lezania 90 cm, a ked je madlo v najvyssej polohe je vo vyske 73_74 cm od zeme...
idem ti to odfotit a vlozit foto

naita
7. máj 2013

Ahoj magic08 výšku madla myslíš rukovet,alebo to madielko čo ma malý cez seba?bo ja myslela rukovet čo ja tlacim🙂🙂dakujem este raz za ochotu,že mi to pomeras a nafotis😉

magic08
7. máj 2013

nech sa paci, foto z boku v najnizsej polohe... poloha s nozkami je najvyssie, ide polohovat do niekolkych poloh, tiez do vodorovnej

naita
7. máj 2013

@magic08 okis,rozhodnuta😉dakujem za pomoc😉

magic08
7. máj 2013

@naita niet za co, rada som pomohla... verim, ze budes spokojna... ja sa uz tesim, ked vytiahnem sportiacik... 😀

bubka22
9. máj 2013

@magic08 ahoj,kocik na fotkach vyzera super, potrebujem vsak nieco aj do terenu. Je to mestsky kocik,ci zvlada aj teren? Ake ma odpruzenie? dakujem

magic08
9. máj 2013

@bubka22 odpruzenie ma dobre, no skor by som povedala, ze je to mestsky kocik, nenarocny teren zvladne, no zavisi od toho kam by si s nim chcela chodit...na tury by som ho urcite nebrala...

jarka17
19. jún 2013

ahojte,tak dnes som ho videla naživo a úplne som sa zamilovala,nemali purple farbu,tak čakám.....už sa naň teším.... 🙂

dellisa3
22. jún 2013

@magic08 ahooj prosim ta ako je to s nanoznikom na Navingtone ked sa da zimny fusak tak nanoznik v pohode sa zapne ci ani nie, lebo sa mi zda dost na tesno dakujem.

magic08
22. jún 2013

@dellisa3 neviem ako je to s nanoznikom na sportiaku , este sme to nepotrebovali. kočík mám od februára, ale to bol vôbec este v hlbokej korbe. no podľa môjho názoru sa husák pod nanoznik vprace. ja mám lodger a nemyslím že by s tmy mal byť problém. v zime budeme mať rok, no neviem či dovtedy este kočík mať budem, chystám sa ho predať...

dellisa3
23. jún 2013

@magic08 jaaj no skoda, ze to nemas vyskusane a preco ho predavas ak smim vediet? ake ma vyhody a nevyhody by som rada vedela lebo uvazujem o nom🙂 dakujem.

magic08
24. jún 2013

@dellisa3 ako, mozem tam napchat fusak a vyskusat ten nanoznik, no synator je este malinky a dcerka uz zas moc velika. Ma sice 3 roky, no vazi dost, tak sa bojim aby mi kocik pod nou nepraskol... 😝 😝 😝
vyhod ma kocik vela, nevyhod menej, aj to je len uhol pohladu, komu co vyhovuje a co nie. z mojho pohladu je kocik super, je malinky, spratny, lahko sa sklada, lahunko ovladatelny, vyzera imidžovo, tak elegantne... za nevyhodu moze niekto pokladat to ze nepolohuje do uplneho lahu, nam to nevadi, a ze je skor taky tvrdsi, nie ze by nepruzil, to nie, casom to povoli, ale oproti inym kocikom je z tych tvrdsich... no tiez to neprekaza...
tak narychlo co mi napadlo teraz... no kludne sa pytaj, co potrebujes vediet

dellisa3
24. jún 2013

@magic08 dakujem za info ako velmi sa mi paci len sa bojim , ze co a ako bude v zime.....a preco ho predavas ?

tkostal
7. aug 2013

@magic08 Ahoj vidim že máš kočík ktorý si chcem kupit aj ja 🙂 Chcem sa opýtat ci je vhodný pre mensie detičky alebo aj vacsie. Dcerka bude mat 10 mesiacov tak že či pre nu nebude malý. Dakujem pekne za odpoved

magic08
7. aug 2013

@tkostal Ahoj, no moj maly mal 7 mesiacov a ma v pohode dost miesta, takze myslim, ze kocik je pre vacsie dieta urcite vhodny, do tych 2 rokov sa podla mna zmesti aj s fusakom, sirka sedenia je ako u vacsiny kocikov. Drviva vacsina deti uz po 2 rokoch v kociku sediet nechce, aj ked sa tam zmesti... no nemam kocik odskusany vacsim dietatom, dcerka ma 3 roky, no 23 kg, takze nemam odvahu ju tam posadit, aby mi pod nou kocik nepraskol.. xixixixix 😀 😀 😀 😀 😀

tkostal
7. aug 2013

@magic08 Ok a ešte sa chcem opýtat či má nejake minusy. Teda s čím si ty nebola spokojná

magic08
7. aug 2013

minusy, tazko sa mi hladaju, nie je ich vela.... skor uhol pohladu, co inemu vyhovuje, dalsiemu nemusi... no mne vadi skor ta podlozka, co je v kociku, je, podla mojho nazoru, z nie velmi vhodneho materialu, malo saje, ale za to je prijemna na dotyk, taka, akoby z pamatovej peny..., konstrukcia je trosku tvrdsia, kocik neperuje ako som zvyknuta... mam totiz este Jane Rider a ten je zas ako koliska... takze preto mam pocit, ze je skor tvrdsi, no pouzivanim povoli trosku aj na Cadete to odpruzenie...
no inak ma uzasne vela plusov, je lahky, dobre sa sklada, je malinky, nie je to ten velky robustny poslky sporiak, je to velmi pekny a elegantny kocik, ma perfektnu striesku, no ta je super, len ked je dieta v sede, alebo v pololahu, v lahu moc toho nezakryje... ale tak pouzivame dazdnik...
nenapada mi uz nic, skus sa pytat, co teba zaujima

magic08
7. aug 2013

@tkostal este mi napadlo, konstrukcia vrzga... ale tak vacsina kocikov vrzga... to ma na tom kociku rozculuje najviac 😝 😝 😝

fidka79
Odpoveď bola odstránená
tkostal
7. aug 2013

@magic08 ako vrzga? a to hned od novoty co až potom?

magic08
7. aug 2013

@tkostal nepamatam si... mam pocit ze zacal vrzgat az neskor, pouzivanim... no mam Rider a ten tiez vrzga, aj predtym kociky co som mala, tak kazdy jeden bolo pocut... vzrzgaju tie casti na konstrukcii kde su plasty, tie ked tru o seba, tak je to pocut, ked to muzicek natrel, tak to bolo lepsie.

janamatejkova
18. aug 2013

@rasterka ahoj aky je kočík Graco Evo? Máš foto?

rasterka
19. aug 2013

@janamatejkova ahoj. kocik je super, teda mne vyhovuje. vyhoda je, ze sedacka sa da otacat v smere aj v protismere jazdy. a je naozaj super lahky co bolo mojou prioritou. fotku asi nemam, ale mozem ti ho odfotit ked pojdem s malou vonku. nevyhodou su asi len kolesa, ze nie su nafukovacie, takze neviem ako sa s nim bude jazdit v zime, ale tak aspon nedostanem defekt 😉

janamatejkova
19. aug 2013

@rasterka mohla by si odfotiť. A zadné má vraj nafukovacie a predné nie. Či? A dá sa hojdať?

rasterka
19. aug 2013

@janamatejkova prepac, dnes som sa uz nedostala von s kocikom, ale zajtra urcite odfotim! nie, ani zadne nie su nafukovacie. ale je to uplne v pohode. ja ho vacsinou pouzivam v meste, takze tu problem nemam, ale uz som s nim isla aj po luke a zvladol to. hojdat? to asi nie, nema odpruzenu konstrukciu.

rasterka
20. aug 2013

@janamatejkova tak tu je foto. tu vlozku vo vnutri mam z ineho kocika, originalna sa momentalne perie 😉