Hodí sa tento kočík pre dievčatko?

A prečo nie? Kočík vyberáš sama pre seba. Dieťaťu je fuk aj keby si ho vozila na fúriku. Nikde nieje napísané,že dievčatko musí mať ružový kočík.A aj keby hneď malo,vždy sa nájde niekto,kto sa opýta či máš vo vnútri ,,fakt" dievča.🤣
@dusankomoj tak chcela som vedieť názor iných keďže kamoska mi tvrdí že sa vôbec nehodí pre dievčatko lebo tá farba ide do modra 😕 a ďakujem za názor a odpoved 😊
Tisíc ľudí,tisíc chutí! Keď bude vyberať kočík kamoška,nech si vyberie aký chce. Toto je iba o TVOJOM vkuse. Či sa ti hodí k spôsobu,ako sa obliekaš,kam s kočíkom budeš chodiť(mesto či príroda),koľko plánuješ do neho investovať...a babatku na farbe naozaj nezáleží. Kašli na ostatných a vyber si čo sa páči tebe.
Velmi pekny. Kludne kup pre dievcatko.
Kamoška ma asi vygumovanu hlavu z marketingu a jej určenými farbami na určite pohlavie. Modrá je krasna farba ako každá iná z tých tisíc farieb co existujú. Kludne kocik kup 😊
Tak je tmavy a clovel by povedal,ze v nom bude lezat chlaprc,hlavne ak je to prve dieta. ;) Inak je to jedno. Je to tvoja vec. :D Ja som mala cerveny a bordovy a mam chlapca a dievca... Na chlapca mi povedali,ze pekne dievcatko a na dievca,ze ma chlapec pekne oci. :D
Ruzova bola volakedy farba pre chlapcekov a modra pre dievcatka.
Muzi ako silnejsie pohlavie mali pridelenu silnu cervenu farbu a malym chlapcekom to zjemnili na ruzovu. Nezne zeny mali zase pridelenu neznu belasu farbu... panna Maria ma skoro na kazdom obraze belasy plast. Az neskor tie farby zamenili. Takze kocit do modra je uplne v pohode re dievcatko aj pre sexisticku kamosku.
Mala som za jeden rok tri kociky (prve dva z bazaru) a dva z nich boli modre, jeden sivy... Teda upresnim slo o denim, riflovina... Pre mna to je unisex farba... Ale stretla som ludi, ktori si mysleli, ze mame chlapca, lebo "modry kocik" hoci mala bola oblecena v ruzovom 🤷🤦
Podľa mna určite áno krásny viem si predstaviť nejaký ružový doplnok, dečku alebo hrkalku na kočík v ružovom a je ako stvorený pre dievčatko 😍
uprimne, co na hocijakych veciach rozhoduje, ci sa hodia pre chlapcov alebo dievcata?
Aj keby bol hned cely ruzovy... hlavne ze funguje... a ked sa Ti dievcatko bude chciet hrat s traktorom, tak mu zakazes, lebo to je chlapcenska hracka???
Pre info, ja mam chlapca a nosic bol krasny ruzovy 🙂
a ked uz sme pri tom, vies kolkokrat bol moj maly obleceny v krasncyh modrych vecickach, s velkym traktorom alebo autickami a ludia sa rozplyvali, ze ake krasne dievcatko? 🙈
Neber to zle, ale zacni kaslat na sexisticke hlasky a ludi, ktori posudzuju... inak sa zblaznis
Hodí, je krásny a mne tá farba príde viac menej UNI. 🙂 počúvaj seba nie ľudí
Určite áno ja, som mala, pri dcérke taky do modra ako riflovina a, potom druhy bol chlapček... Podľa mňa uni
Urcite sa hodi, podla mna je uni. Ja som mala pre chlapcov cerveno-cierny
Urcite ano , mam tmavomodry a ak bude druhe aj dievcatko, tak tu farbu nemenim. Je velmi pekna a elegantna.

Jasné ;)