I'coo Pluto verzus Peg Perego Si Completo
Ahojte;
Rozhodujeme sa ktory golfovy kociarik kupit. Vela cestujeme aj s nasim drobcom (9 mes.) a preto si chceme kupit aj golfovy kociarik kvoli skladatelnosti a manipulacii.
Momentalne mam 2 favoritov (i'coo - Pluto alebo Peg Perego - Si Completo) a preto som chcela vediet aj vase nazory, hlavne ak uz mate aj osobne skusenosti s tymito kociarikmi. Je pre nas dolezite aby sa dal lahko zlozit, aby bol lahky, pohodlny na lezanie ( a teda sklapatelna chrbtova opierka)....
Dakujem za nazory.
@lenulice - z obchodu nam tu napisali, ze SI je o triedu vyssie nez I'coo. Co si ty o tom myslis? A tiez, ako je to so sedenim dietatka v tom i'coo? Je pravda, ze nesedi nikdy rovno a vadi to?
V nasom meste zial nema nikto I'coo na predajni a preto si ho nemozem osobne vyskusat. Pozerala som si SI-cko aj osobne a zdalo sa mi fajn, aj ked trosku "rozheganejsie" ale to aj preto, ze sme zvyknuti na pevny a stabilny kociarik.
@estherka73 no tak to budu podobny drobcovia, aj ked neviem kedy my budeme mat 12kg 😀
@ikula2
My sme vo Vašo veku nemali ani 11, najlepšie papaníčko pre nášho Mathea doposiaľ MM ale už sa to s tým jedlom zlepšuje, neboj bude to lepšie, všetko chce čas🙂
@tinka648 No je mozny, ze je o tridu vys, ja jsem si myslela opak, fakt Pluto je daleko pevnejsi podle me 🙂 A nezda se mi, ze by v Plute sedeli deticky krive, teda aspon ne ti nasi obri. Pravda, Pluto je fakt prostorny, to se neda s PP porovnat. V PP mi maly sedaval vzdy s raminkama k sobe, az mi ho lito bylo, hlavne kdyz jsem ho navlikla, tak tam byl jen tak tak. Ale mas pravdu, vsechny golfky co jsem zkousela jsou hrkatka, neda se to rovnat s klasickyma sportakama.
@estherka73 prosim ta v akej farbe mate PP? Pozerala som niektore a vyzeraju ako leskle, co to je za material, vsak to nie je leskle?
Baby, jinak kdybych ja premyslela nad kocarem, libi se mi aj Icoo Phoenix, nekukali jste ho?
@babymarket_sk A aky mate nazor na CHICCO Liteway v porovnani s tymito kociarikmi? Taktiez, v com je Peg Perego o triedu vyssi od I'coo?
Dakujem pekne.
@tinka648 No tinka ja som tu uz davno davala otazky, ale asi odpovede sa nedockas od babymarketu. Ale ja som tiez najprv zvazovala liteway 🙂 je lahucky a skladny ale patri medzi mensie golface, aspon co sa tyka sedacej casti, nie je odpruzeny a konstrukcia myslim uz na pohlad je menej kvalitnejsia oproti tym dvom. A preco je peg perego o triedu vyssi na to som ani ja este neprisla 😀 , ale isto ma lepsiu vybavu od icoo pluto.
@ikula2
- ak treba rýchlu odpoveď treba mailikom, bohužiaľ nie je v našich silách každý deň sledovať fórum 😉
- odpružené sú zadné...
@tinka648
- nuž áno, nemecká výroba je vždy lepšia, ale musí to byť aj vyrobené v Nemecku...
- pred každou kúpou je lepšie kočík vidieť a odskúšať si...aspoň v skratke, čo má PP SI lepšie oproti spomenutým dvom - kolieska, sedaciu časť - pohodlie, skladanie, výbavu - nánožník, pláštenka, držiak na pohárik...
@babymarket_sk dakujeme za odpoved 🙂
@babymarket_sk DAKUJEME.
Este by ma zaujimalo aky mate nazor na kociarik INGLESINA TRIP a ZIPPY (v porovnani s PP a I'Coo pripadne).
Vopred dakujem za odpoved
@tinka648 Tinka tak my sme kupili pp si dnes nam prisiel. Nuz vonku som s nim nebola, ale icoo mi prislo pevnejsi. Rozmer kocika ale isto nie je uplne taky ako tu bolo spomenute, ja mam novy model 2012 a zda sa mi uzky teda max 30cm sedacia cast, ale na dlzku chrbatika je uplne super vysoky. Je lahky, skladny, dobre sa s nim manevruje aspon v byte 🙂 a strieska je riadne velka a zakryje dietatko. Maly v nom aj pekne sedel. Uvidime ked odskusame vonku.
@babymarket_sk
@lenulice
@estherka73
Prosim vas mam taku otazku na polohovanie PP Si. Rozumiem ako sa daju vsetky 3 polohy, ale nie je tam ziadne zabezpecenie aby v tej polohe dieta aj zostalo? Maleho som dala do pololahu a mal zapnute pasy a on sa natiahol a tym ze bol priputany vlastne posunul celu cast do predu na sedenie 😒 . On uz v kociku nechce lezat a hneva sa ked mu menim polohy, ale takto si to zmeni vlastne sam ☹ , to je teda nedomyslene.
@mici111 ja mam ten najnovsi model 2012, no zacvaknute ... ja mam pocit ze s tymi uchytkami sa to len uvolnuje a vlastne ked to uvolnim tak rukou posunie chrbatik od lahu az posed, nezostane v jednej polohe a potom zasa uvolnit do druhej polohy. Ono to vlastne funguje iba od polohy lezmo hore, zo sedu sa samozrejme nemoze dostat do lezma.
@tinka648 uz si sa rozhodla pre aky kocik? ja som uplne na tom ako ty, uplne bezmocna, ja som mala vybraty gesslein swift, nunu, britax b-agile, tiez pp si a dnes som videla icco 2012 a sa mi zda dost dobry a kvalitny, pevny, ziadna hrkalka, prietranny. dcera ma 18 mesiacov, dala som ju do pp si a tiez sa mi zdalo, ze tam ma malo miesta.
@ikula2 ako si spokojna s pp si?
tak ze som kde som bola, ze neviem. 🙂
@ikula2 no to som si ani neuvedomila. zatial sme boli von len 2x s kociarikom a spala v nom v pohode, a ked bola hore tak hned chcela hopat cize som ju dala.... ale ano, keby sa potiahla za to madielko tak v principe vytiahne aj opierku so sebou :( no ale to je asi na vsetkych kociarikoch tak, ci? lebo aj my co mame teutoniu, tak sa to "uvolnuje" len na lahnutie a smerom hore sa to len potlaci dohora. .... no uvidime este. 🙂
@koksatko no ja som sa nakoniec rozhodla pre PP Si. Bola som veeeelmi nerozhodna naozaj, manzel uz zo mna nemohol! 🙂 Ja si stale myslim, ze i'coo je urcite super kociarik, ale chcela som ho vidiet aspon raz na zivo pred kupou. Jeden obchod ho tu u nas ponuka, ale nema na sklade (cize len na objednavku) a teda sa nedal vidiet. cize toto bol pre mna dost zlomovy bod. PP sme mali sancu vidiet a vyskusat v predajni v BA a zdal sa nam uplne v pohode.. je super, ze ma aj nanoznik lebo v chladnejsie dni sa zide podla mna. Inac zatial sme s nim spokojni, ale este uvidime ked sa uz pocasie naozaj umudri a budeme ho vyuzivat naplno... v Aprili aj cestujeme letecky a preto sme ho uz chceli. Ale celkovo PP sa mi zda byt super vo svojej "triede" lebo ma len 7,2kg ale zaroven je pevnejsi a stabilnejsi nez taketo lahke golface. Je skladny a ma rel.dobre kolieska... drzim palce. ak mas otazky, kludne sa pytaj. Mne sa o kociarikoch uz aj snivalo 🙂
@koksatko v podstate som spokojna aj ked na zaciatku, som bola sklamana. V prvom rade tak ako pisali baby nemozme cakat ze to bude ako sportak. Ja som videla na zivo icoo, lenze ziadny kocik ti v predajni nepovie ako sa s nim bude manevrovat po chodnikoch. Takze z mojho pohladu pp si je fajn do mesta idealny, ale na dedinu nie, ale to bude pri kazdom golfaci. Zasa tazko povedat ci icoo by zvladol aj dedinske chodniky a cesty, lebo ma este mensie kolieska ako pp si. Co sa mi paci tak top je skladnost kocika a skladanie plus vybava a lepsia cena ako icoo. A rozdiel je este v strieske na icoo sa neda pohybovat na pp si ano a pri sede alebo pololahu sa da super zatiahnut. Ja mam synceka chudeho a jemu je kocik akurat a v prvom rade velmi dobre sa v nom citi a je spokojny 🙂 , vyzera elegantne a teraz som si kupovala aj vlozku do kocika. A este ak si nizsej postavy tak lepsie sa daju napolohovat rucky.
@petadud ahoj kolieska nehrkocu vobec, zvladla som s nim rozne tereny a v pohode. mala som moznost skusit si viacero kocikov ale tento je jeden z najtichsich. akurat tesne po tom ako som ho kupila, prva jazda, vtedy hrkotal az som sa zlakla ze co to ale to bolo len od novoty asi pretoze potom uz sa ako keby 'usedel' a je uplne tichy. tak ak budes kupovat novy tak prvu jazdu sa nezlakni (neviem teda ci to maju vsetky nove ale moj mal) 🙂
Super dakujem

@ikula2
cca 92 cm a váži 12,5 kg