I'coo Pluto verzus Peg Perego Si Completo
Ahojte;
Rozhodujeme sa ktory golfovy kociarik kupit. Vela cestujeme aj s nasim drobcom (9 mes.) a preto si chceme kupit aj golfovy kociarik kvoli skladatelnosti a manipulacii.
Momentalne mam 2 favoritov (i'coo - Pluto alebo Peg Perego - Si Completo) a preto som chcela vediet aj vase nazory, hlavne ak uz mate aj osobne skusenosti s tymito kociarikmi. Je pre nas dolezite aby sa dal lahko zlozit, aby bol lahky, pohodlny na lezanie ( a teda sklapatelna chrbtova opierka)....
Dakujem za nazory.
@mery7 ahoj nuz mne vadi asi to ze je to golfac 😀 , ta konstrukcia sa neda porovnat so sportakom. My ho pouzivame iba vynimocne ked cestujeme autom niekam a na to je vlastne aj urobeny. Tym ze je tak skladny 🙂 a lahky co je jeho super prednost tak do nejakeho terenu alebo na zlu cestu nie je stavany. Ak ho chces vyuzivat ako druhy kocik na nakupy alebo do mesta tak je bezchybny a velmi pekny.
Co by som mu este vytkla je madlo, je z peny a neda sa dobre cistit, je dobre dokupit ochranu madla a tu prat. A este polohovanie, ale taketo polohovania tymi bocnymi akoze packami su hadam na vsetkych golfacoch a lahkych kocikoch. Nie je to taky preklikavaci system ako na beznom sportaku.
SUper je ze je v plnej vybave, nanoznik krasne drzi, madlo je dalej od dietatka takze aj vacsie deti sa zmestia, plastenka sa super pripevnuje na cvoky, zlozeny za 2sekundy, lahky, nepremokavy, strieska tieni. 🙂 🙂
Ja som s PP velmi spokojna. Je velmi pohodlny na manipulaciu- je pevny na golfac, cize aj v terene je lepsi. Naozaj my uz pouzivame len tento kociarik ked vobec, a to ma nasa mala 23mes.a je vysoka na svoj vek.
@mery7 my sme nakoniec kupili gesslein swift 🙂
@mery7 ahoj chcela som sa spýtať či si si PP Sí nakoniec kúpila a ako si s ním spokojná ? Ja tiež rozmýšľam nad ním alebo ešte nad Cybex callisto a neviem sa rozhodnúť 😒
@kacatko ahoj.nakoniec som ho nekupila ale len s toho dovodu ze uz ani velni nechodime do kocika.ale ked som ho bola skusat v predajni bol super.aj paradne sa s nim jazdilo.co som sa ajrozpravala s viacerimi predajcami taksa zhodli v tom ze to pp si je jeden s tych lepsich golfacov.skusala som aj to nove pliko mini ale tazko sa mi s nim jazdilo a mala v nom nechcela sediet. Ale s toho pp si som ju vyberala s placom 🙂Ten cybex callisto nepoznam tak v tom ti neporadim.ale najlepsie je ho vidiet a poskusat si ako sa s nimi jazdi.

chcem sa opytat ci pouzivate tento kociar aj v zime je to mozne???