Jane Muum 2012
Ahojte baby, kupili by ste si tento kocik? Bola som rozhodnuta pre Cam Dinamico, ale vcera mi v obchode ukazovali tento, a celkom sa mi zapacil, aky je lahky, dobre sa ovlada a je aj lacnejsi. Ma nejake muchy, ktore by som zistila az pouzivanim? Nie je vanicka prilis uzka? Vdaka za kazdy nazor.
Holky, nevíte, kde můžu v Ostravě vidět kočárky Jané? Díky
Jané mumm,chcela by som sa spytat na jeho plusy a minusy,ci si nieake zaregistrovala.Som pren rozhodnuta tak na 99% Ja budem mat dietatko v auguste,cize aj celu zimu v hlbokej vanicke.A myslím,ze nema polohovatelnu vanicku,to je chyba? ved male babo nepotrebuje mat,ci? A este som sa chcela spýtat na to hojdanie,ked sa s kocikom ide.To sa mi zda trosku nestabilne.
Dakujem velmi pekne.
@zuzio polohovat sa neda, je to trochu nevyhoda, napr. ak ma dieta reflux
hojdanie som ziadne nezachytila
najvacsia nevyhoda je podla mna strieska, ktora je strasne otvorena, a v zime je to zle, napr. ak fuka, ja som to riesila plienkou
vyhoda je, ze velmi dobre ide, je lahky, velmi lahko sa sklada, zmesti sa do naseho mini vytahu, ma velku tasku a kosik
a sportovy je tiez dobry, akurat ma kratku striesku, ale ja to riesim zase plienkou, ked svieti slnko
@zuzio mne to hojdanie práveže veľmi vyhovuje. Keď je malá nepokojná, stačí ju len jemne hojdať a môžem pri tom aj sedieť. 🙂 Inak to hojdanie sa dá zablokovať takými popruhmi, ale to sme zatiaľ neskúšali.
Polohovanie mi tiež trochu chýba, ale ja som nikdy nemala hlboký kočík s polohovateľnou vaničkou, to asi nie je bežné.
@molka Ved prave,tolko som vyberala ten kocik aby mi zapasoval a hlavne aby bol lahky.Uz radsej ani nechcem pocut negativa 🙂 a este sa spytam.Chodila si s kocikom aj v zimnom obdobi? Aky bol,co kolecka? A cesty nie zrovna hladkym terenom?Na tie popruhy sa teda spytam v predajni ako sa tam daju dat.
@zuzio kolesa su slabsia stranka kocika, velmi rychlo je na nich vidno pouzivanie, ale na funkcnost to nema vplyv, nam zatial funguju dobre. Kocik pouzivam od februara, takze trochu zimy zazil a v pohode, ja som s nim nemala zatial ziadne problemy.
Tento kocik sa hodi na rovny teren, do lesa by som s nim urcite nesla.
@zuzio no ved to, ze ziadny nie je uplne dokonaly...ja som mala vyhladnuty Cam Dynamico, ale nakoniec ma presvedcili v predajni na Jane, a to hlavne kvoli konstrukcii, na Jane je jednoznacne lepsia, ale zase Cam je ovela krajsi kocik, vnutro je polstrovane, ma aj nanoznik...niekedy mi je to aj luto 🙂
Ale uz ti nema co byt luto,uz je to jedno...🙂
Maminky, chcem sa opýtať, ako sa vám s jané muum jazdilo v zime po snehu? Velmi sa mi páči tento kočík, ale obávam sa, že v zime to nebude med lízať. U nás totiž mestu zimná údržba chodníkov nič extra nehovorí :-/ Ďakujem za rady 🙂
@jenta ahoj, kočík jane muum som mala od marca do novembra. Asi pred 2tyzdnami som predala trojkombinácii a vymenila za brio go. S vanickou som bola max. spokojná. Vanička dostatočne dlhá, 77cm...moja 7mesacna sa do nej zmestila keď sme ho predavali. Vajíčko úžasné...najozaj kvalitné pro...to nové koss s tým neporadim...ale sportiak super len na leto s dáždnikom...bála som sa, že jej bude v zime fúkať. V tomto je s briom neporovnatelny. Škoda, že sa nedá kúpiť len bez sportiaku. Druhý krát by som kúpila zachovali z druhej ruky. Ja som moj predala neposkodeny, konštrukcia, ak sa o kočík starate, je neposkriabatelna. Nechápem mamičky, ktoré cez nápis na konštrukcii pripevnila dáždnik. To je pre mňa nepochopiteľné, keďže je na konštrukcii kopec miesta. K terénu....nemala som problém, aj dedinské chodníky zvládol a nerozhegal sa. Látka super neprefukava, nepremokava, aj keď pôsobí tenko. Sneh som zažila len asi 2tyzdne a s bábätkom...neviem ako by to vyzeralo s tahsim dietatkom, ale zaaretujes v hlbšom snehu predné kolieska a lahucko prejdes. A čo sa týka veľkosti športovej časti...určite to nie je kočík pre 2rocne dieťa...podľa mňa ani nevydržis pri jednom kociku, ale do rok-rok a pol na najvys v pohode. Samozrejme všetko je subjektívne ako bude dieťatko veľké.
Dúfam, že som ti aspoň trošku pomohla pri rozhodovaní, ale určite v cenovej kategórii je to najlepšia voľba. Ja som vyberala medzi ním a cam dinamico a dinamico by som nechcela ani zadarmo. Podľa mňa je krásny, ale čistá plastová hrkalka.
Tak veľa šťastia a som zvedavá na tvoje rozhodnutie 🙂
@vziskova ďakujem za rady 🙂 už máme doma muum kúpený tu na bazáriku, s matrix vaničkou. dúfam, že v marci už nebude sneh, alebo aspoň nie metrové záveje, v ktorých by som sa musela brodiť 😀 zatial sa mi zdá super, a dokonca som nasáčkovala aj môjho takmer trojročného syna do šporťáka a v pohodke, aj na ležato...ani nechcel ísť von odtial 😀 ale máš pravdu, pri jednom kočíku neostanem. ja som mala pri prvom polský kočík, ktorý bol zbytočne velký, tak som si kúpila nunu pepp na jazdenie pokial nebude sneh. s tou som bola maximálne spokojná, tak som si ju nechala a budem to potom striedať, po prvej zime 🙂 a na zimu mám vyhliadnutú flísovú clonu dooky čo sa upevňuje na strechu, na šporťák, aby mimču nefúkalo do tváričky 🙂
@jenta to je super volba 🙂...a keby sa mi ho nepodarilo predat teraz a ostal by mi na zimu tiez by som riesila so striezkou 🙂...a mne sa micro vanicka zda praktiskejsia kedze nemas babo na zimu, ale tak uvidis...no a rocne babo do sportiaku s fusakom mestis, ale mam synovca 2rocneho a ten sa tam ledva vpratal s fuskom, preto si myslim ze 2r. uz v zime nie...ja uvidim do kedy budeme vozit v briu, ale asi ho po zime o rok predam este so zarukou 🙂 aby sa mi vratili aspon nejake korunky 🙂
tak prajem prijemne vozenie 🙂
@vziskova no ja som chcela ten matrix, kvôli praktickosti, že nemusím skladovať aj vaničku aj vajíčko. a aj keď pojdeme do PD na nákup, tak vyberiem z auta a mimčo môže pekne na rovnom búvať 🙂 no ono dva roky je ešte dlhá doba, ak by sa tam nezmestil, tak by som potom možno niečo iné poriešila na zimu. ale my sme už nemali velký kočík ani minulú zimu, len nunu. fungovali sme so sánkami alebo pešibusom 😀 uvidíme tento druhý drobec, či bude taký chodec ako prvý 🙂
@liz_lemon ahoj, chcem sa spytat ci aj tebe pri jane muum sa hybe konstrukcia v klbe dakujem
@biancaadamko nie, je to pevne
ahoj baby neviete niektora poradit ci bude do muum sediet podlozka elodie details? dik.
Ake su prosim priemery kolies?
Nevybledla vam rychlo strieska?
Baby daval niekto uz reklamovat tento kocik???? Ak hej tak co.
Mne dnes t nicoho nic praskla konstrukcia na chodniku. Idem si idem a zrazu puk!!!! To v tom klbe ako sa kocik sklada mi v tej hlinikovej konstrukcii vo vnutri ostala ulomena plastova cast.
@layla06 Asi sa to stava.Lebo som prave kupila Jane muum 2012,ktory je napevno zosrobovany,lebo sa tiez tej pani zlomil v klbe.

@martina092012 Nie ten sa už dávno predal.....