Jane Slalom Pro trojkolka
Ahojte mamičky a budúce mamičky ... mala by som na Vás jednu otázočku .... v januári (5.1.2013) čakám svoje druhé dieťatko a uvažujem o tom, že budem kupovať iba športový kočík a to Jane Slalom Pro trojkolku, ten mám už osúšaný a je fakt dosť veľký ... aký máte na to názor?
Ahoj
Ja osobne nedam dopustit na hlboku vanicku .Jednak je to najlepsie na chrbticu pre dieta a kedze sme mali tiez 2 dieta a mali sme koliky a nevdela spat a stale tu starsiu budila tak mini spvala do 4 mesiaca vo vanicke 🙂)
Pokial sa v noci zobudila nemusela som stahovat postielku a vsetko mozne jednoducho som ju odkocikovala do obyvacky a tam som ju nasledne aj uspala a ulozila a spala dalej v obyvacke a nemusela som sa obavat ,ze ak sa zobudi a zacne zase plakat tak musim zbuntosit cely dom 🙂
Bolo to super prakticke a aj vonku to bolo pohodlne 🙂)
ja si tiež myslím, že pre babo je oveľa lepšie, aby aspon zopár mesiacov bola v klasickej hlbokej vaničke, predsa len, tá chrbtová časť je tam pevnejšia a myslím si, že pre svoje dieťa chceš to najlepšie. aby si si v neskoršom veku, keď by sa vyskytli nejaké problémy s chrbticou, nevyčítala, že si urobila chybu pri bábätku.. hlboký kočík je jednoducho určený pre bábätká a športová časť až pre deti, ktoré už vedia sedieť a majú akú takú stabilitu hlavičky a chrbátika....
@daduska
Samostatný športový kočik využivať už od narodenia moze byt neprakticke - ak sportak nema otocnu sedacku, tak na dietatko nevidíte a taktiez dietatko je viac chránené vo vanicke, lahsia manipulácia, osobne by som pouvazovala aspon nad vloznou taskou pre novorodeniatko.
ja mam tiez jane a mozem len odporucat.ale neviem si predstavit bez vanicky.je velka a drobec si tam veeelmi rad pospinka,ked ho vynesiem aj do izby alebo ma balkone.ale zasa sport.cast sa da az do lahu,takze uz je na tebe...

ja mam gessslein trojkolku a je to viackombinacia moja ma teraz len 4 mesiace , ale pre jej pohodlie mam ju uz v sportovej casti mam aj tasku a na zimu fusak a moj kocik je tiez dost velky a som s nim velmi spokojna kludne si kup ten svoj a budes urcite spokojna kocik som vyuzivala uz pri starsej dcerke tak ho mam super vyskusany 🙂 🙂 🙂