Jane Unlimit 2010. Máte ho už niekto?
Máte ho už niekto?
dieta staci v hlbokej vanicke do pol roka, potom sa aj tak davaju vacsina deti do sportoveho kocika, na lezato. a im sa len paci, ked sa im vyzdvihne trosku hlavicka, aby videli na svet. 😉
@majula28 Ahoj ja som ho pozerala na babybazare da sa tam objednať..ale neviem ako dlho trvá dodanie. len šport stoji 370 eur a pasujú aj niektoré staršie vaničky od JANe.
kuk.... http://www.babybazar.sk/Jane-unlimit-2010-id308...
@ninan2 Ja som volala do Čiech, lebo tam som si objednala a kúpila Jane Slalom Pro 2009 a presne na toto som sa pýtala. Už by mali mať koncom januára 2011 novú kolekciu a bude aj s vaničkami 2009 a v nových farbách, len ceny ešte nevedeli. Dúfam, že nebudú veľmi pekné, lebo budem ľutovať ja. Tiež sa mi veľmi páčili 2010, ale tá vanička mi nevyhovovala preto som pomaly v celej EU zháňali 2009. Ale hovorím si, hlavne nech sme zdraví a ostatné už bude dobré.
ahojte. Ja tiez uvazujem nad tymto kocikom. Videla som nazivolen vanicku, nie sportovu cast. je pravda ze vanicka je uzsia. Ja som ju nevidela prazdnu ale s 5tt babatkom naobliekanym a vo fusaku a bolo tam tak akurat. Vacsie babo si tam neviem predstavit vo fusaku. Kedze nam sa narodi malinke v juni, tak to riskem s tou vanickou. A na zimu uz bude v sportaku. Baby neviete niektora rozmery tej sportovej casti? Niekde som sa docitala, ze 61cm, len neviem ci je to vnutorny slebo celkovy rozmer.
@ninan2 myslis, ze sa bude dat nakliknut vanicka z 2009 na konstrukciu 2010??? Tak potom treba kupit len sportak a dokupit k tomu vanicku 2009 a vajicko 2010? Ja uz som z toho fakt debil.
@catcate samozrejme vanicka z 2009 ti bude sediet na 2010. vsetko s oznacenim pro ti na to sadne a to sa robi myslim od 2006. to iste sa tyka vajicka takze ci si kupis 2010,2011 ci 2009 je to uplne jedno.
@ninan2 tak to mas moj obdiv vanicku pouzivat do marca. ja mam oboch synov julových a prvy isiel do sportaku 5.decembra a druhy dokonca v novembri. cpat dieta vo fusaku a do vanicky mi prislo ako za trest. aj ked ten mladsi by sa tam este ten november zmestil. aj ked teraz uz asi dost tazko.
@jankam76 Ahoj, ta kolekcia ktora vyjde v CR nie je oficialna, nebude ani v Jane katalogu. Je to len par ks vyrobenych pre CR a SR, podla poziadaviek ceskeho distributora (nova konstrukcia a stara vanicka)... Na vyber bude len par novych farieb. Oficialna kolekcia bude az o par mesiac neskor, ale o tej este nikto nic nevie. To som citala na tej ich ceskej stranke.
@katy1979 Ahoj, ja mam termin az koncom jula. Zaciatkom januara bude mat babo len 5 mesiacov, tak si myslim ze tie dalsie 2 mesiace by sa v tom este dali prezit, ked je vanicka teplejsia a budu akurat vtedy najvacsie mrazy... Ved mala by byt polohovatelna, tak by tam babo nemuselo uplne lezat. Co myslis?
@ninan2 No to je ďalší problém. Preto som ho ja kúpila, ale ho nechala som ho tam preskladniť. Lebo všade už bol set 2009 vypredaný a už som k nemu chcela aj originál nánožník v rovnakej farbe a tie už normálne tiež nemajú,tak sme ďalej neváhali. Nebojkaj, určite sa rozhodneš správne. Cítim to v kostiach 🙂 .
@catcate ja som ho videla len s autosedackou, co sa da polohovat.
😕
ako... niektory napisu, ze ma malo miesta..no ale dieta je malicke, a ja osobne neplanujem mat jeden kocik dva roky. po roku aj tak sup do neakych bud golfiek, alebo sportaku a nieje o com.
to pisali aj na pp pliko, ze straaasne uzke sedadlo ma...tak som kupila pp ariu - ze pre matka na teraz, a pliko mam pre babo na potom na autosedacku...a matko sa mi vmesti uplne v pohodicke aj do plika switch, cize mam doma dva kociky, tak ariu predavam.
ak sa mozem pridat k tejto debate. Ja som sa nato pytala, na vsetky Jane 2010 sa daju nakliknut tie vanicky s 2009 🙂
@catcate unlimit je rovnaky ako slalom ale rok 2010 nie rok 2009. rocnik 2009 bol o dost sirsi - niekomu to vyhovuje niekomu nie. ja mam slalom 2010 ale sedacku na sportak mam z unlimitu lebo som strasne chcela ten fialovy a fialovy sa ako slalom nevyraba. sirka sedaku je 30 - 31 cm a dlzka je 91 cm, teda t.j. chrbtova cast+sedak+opierka na nohy
a starsie vanicky sa daju urcite nakliknut, dokonca som v jednej predajni videla nakliknutu vanicku od concordu na podvozku jane, ale do tychto vaniciek je rovnako problem dat 8 mesacne babo a este aj vo fusaku.
foto dolozim, nasa mala ma 6 tyzdnov, takze sirku zatial posudzovat nemozem, vanicka je nam zatial dobra uvidime dokedy 😉 pre mna bolo dolezite aj to, aby sa dala vanicka pouzit aj v aute, lebo vela cestujeme aj ked len kratsie trasy a neviem si predstavit take male babo sediet vo vajicku
@catcate tu ho mas celkom pekne pofoteny, tiez som si uz objednala fialovyyy
http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Jane...
vidiet ho mozes v KE ak to nemas daleko, v Optime v Alltoys, ale maju tam zeleny sportak a fialkovu vanicku
Tiez si neviem predstavit 5m babo vo vanicke, nas maly siel 4m do sportaku, ale on je aprilovy a teraz to bude tiez tak, uz myslim v lete bude ficat sportak, vyhoda je, ze sa da dat do lahu uplne ak bude spinkat a babo je rado od tych 3-4m ak vidi svet 😎
dnes som ho bola okuk, a teda.. dojmy nad ocakavanie. a nekupovala by som vanicku - ale staci autosedacka matrix- da sa dat do lahu a je vraj len o dva cm mensia ako vanicka.
😵 😵 😵 a ta cierna latka nema chybu, je taka akoby s potlacou, a tak isto oranzova ma prekvapila.
jedno jedine - strieska, ten neopren - vraj to neprepusti vodu, no ak by prisiel lejak, tak urcite ano. nieje vobec podsita 😕

Ahojte, tiez sa mi tento kocik velmi paci, ma super vlastnosti atd., ale ta vanicka Transporter je vraj naozaj velmi mala, takze by som mala problem tam nasukat dieta narodene v juli - hlboky kocik by som chcela pouzivat asi do marca, takze nehrozi, aj s fusakom ho tam dat... co je velka skoda. Vanicka z minulej kolekcie bola ovela vacsie. Co som citala, tak da sa skombinovat nova konstrukcia + stara vanicka. Modely 2011 budu v predaji az pocas jari, o vanicke zatial nic neviem, ak bude opat vacsia tak ho urcite kupujem (aj ked novy model bude drahy), resp. kupim 2010 a vanicku 2009 (ak sa este bude dat)... Takze asi tak 🙂
@oliee