Jane Unlimit 2010. Máte ho už niekto?
Máte ho už niekto?
dieta staci v hlbokej vanicke do pol roka, potom sa aj tak davaju vacsina deti do sportoveho kocika, na lezato. a im sa len paci, ked sa im vyzdvihne trosku hlavicka, aby videli na svet. 😉
@majula28 Ahoj ja som ho pozerala na babybazare da sa tam objednať..ale neviem ako dlho trvá dodanie. len šport stoji 370 eur a pasujú aj niektoré staršie vaničky od JANe.
kuk.... http://www.babybazar.sk/Jane-unlimit-2010-id308...
@ninan2 Ja som volala do Čiech, lebo tam som si objednala a kúpila Jane Slalom Pro 2009 a presne na toto som sa pýtala. Už by mali mať koncom januára 2011 novú kolekciu a bude aj s vaničkami 2009 a v nových farbách, len ceny ešte nevedeli. Dúfam, že nebudú veľmi pekné, lebo budem ľutovať ja. Tiež sa mi veľmi páčili 2010, ale tá vanička mi nevyhovovala preto som pomaly v celej EU zháňali 2009. Ale hovorím si, hlavne nech sme zdraví a ostatné už bude dobré.
ahojte. Ja tiez uvazujem nad tymto kocikom. Videla som nazivolen vanicku, nie sportovu cast. je pravda ze vanicka je uzsia. Ja som ju nevidela prazdnu ale s 5tt babatkom naobliekanym a vo fusaku a bolo tam tak akurat. Vacsie babo si tam neviem predstavit vo fusaku. Kedze nam sa narodi malinke v juni, tak to riskem s tou vanickou. A na zimu uz bude v sportaku. Baby neviete niektora rozmery tej sportovej casti? Niekde som sa docitala, ze 61cm, len neviem ci je to vnutorny slebo celkovy rozmer.
@ninan2 myslis, ze sa bude dat nakliknut vanicka z 2009 na konstrukciu 2010??? Tak potom treba kupit len sportak a dokupit k tomu vanicku 2009 a vajicko 2010? Ja uz som z toho fakt debil.
@catcate samozrejme vanicka z 2009 ti bude sediet na 2010. vsetko s oznacenim pro ti na to sadne a to sa robi myslim od 2006. to iste sa tyka vajicka takze ci si kupis 2010,2011 ci 2009 je to uplne jedno.
@ninan2 tak to mas moj obdiv vanicku pouzivat do marca. ja mam oboch synov julových a prvy isiel do sportaku 5.decembra a druhy dokonca v novembri. cpat dieta vo fusaku a do vanicky mi prislo ako za trest. aj ked ten mladsi by sa tam este ten november zmestil. aj ked teraz uz asi dost tazko.
@jankam76 Ahoj, ta kolekcia ktora vyjde v CR nie je oficialna, nebude ani v Jane katalogu. Je to len par ks vyrobenych pre CR a SR, podla poziadaviek ceskeho distributora (nova konstrukcia a stara vanicka)... Na vyber bude len par novych farieb. Oficialna kolekcia bude az o par mesiac neskor, ale o tej este nikto nic nevie. To som citala na tej ich ceskej stranke.
@katy1979 Ahoj, ja mam termin az koncom jula. Zaciatkom januara bude mat babo len 5 mesiacov, tak si myslim ze tie dalsie 2 mesiace by sa v tom este dali prezit, ked je vanicka teplejsia a budu akurat vtedy najvacsie mrazy... Ved mala by byt polohovatelna, tak by tam babo nemuselo uplne lezat. Co myslis?
@ninan2 No to je ďalší problém. Preto som ho ja kúpila, ale ho nechala som ho tam preskladniť. Lebo všade už bol set 2009 vypredaný a už som k nemu chcela aj originál nánožník v rovnakej farbe a tie už normálne tiež nemajú,tak sme ďalej neváhali. Nebojkaj, určite sa rozhodneš správne. Cítim to v kostiach 🙂 .
a neviete kde sa da vidiet nazivo Jane Unlimit 2010????
@catcate ja som ho videla len s autosedackou, co sa da polohovat.
😕
ako... niektory napisu, ze ma malo miesta..no ale dieta je malicke, a ja osobne neplanujem mat jeden kocik dva roky. po roku aj tak sup do neakych bud golfiek, alebo sportaku a nieje o com.
to pisali aj na pp pliko, ze straaasne uzke sedadlo ma...tak som kupila pp ariu - ze pre matka na teraz, a pliko mam pre babo na potom na autosedacku...a matko sa mi vmesti uplne v pohodicke aj do plika switch, cize mam doma dva kociky, tak ariu predavam.
ak sa mozem pridat k tejto debate. Ja som sa nato pytala, na vsetky Jane 2010 sa daju nakliknut tie vanicky s 2009 🙂
@catcate unlimit je rovnaky ako slalom ale rok 2010 nie rok 2009. rocnik 2009 bol o dost sirsi - niekomu to vyhovuje niekomu nie. ja mam slalom 2010 ale sedacku na sportak mam z unlimitu lebo som strasne chcela ten fialovy a fialovy sa ako slalom nevyraba. sirka sedaku je 30 - 31 cm a dlzka je 91 cm, teda t.j. chrbtova cast+sedak+opierka na nohy
a starsie vanicky sa daju urcite nakliknut, dokonca som v jednej predajni videla nakliknutu vanicku od concordu na podvozku jane, ale do tychto vaniciek je rovnako problem dat 8 mesacne babo a este aj vo fusaku.
foto dolozim, nasa mala ma 6 tyzdnov, takze sirku zatial posudzovat nemozem, vanicka je nam zatial dobra uvidime dokedy 😉 pre mna bolo dolezite aj to, aby sa dala vanicka pouzit aj v aute, lebo vela cestujeme aj ked len kratsie trasy a neviem si predstavit take male babo sediet vo vajicku
@catcate tu ho mas celkom pekne pofoteny, tiez som si uz objednala fialovyyy
http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Jane...
vidiet ho mozes v KE ak to nemas daleko, v Optime v Alltoys, ale maju tam zeleny sportak a fialkovu vanicku
Tiez si neviem predstavit 5m babo vo vanicke, nas maly siel 4m do sportaku, ale on je aprilovy a teraz to bude tiez tak, uz myslim v lete bude ficat sportak, vyhoda je, ze sa da dat do lahu uplne ak bude spinkat a babo je rado od tych 3-4m ak vidi svet 😎
dnes som ho bola okuk, a teda.. dojmy nad ocakavanie. a nekupovala by som vanicku - ale staci autosedacka matrix- da sa dat do lahu a je vraj len o dva cm mensia ako vanicka.
😵 😵 😵 a ta cierna latka nema chybu, je taka akoby s potlacou, a tak isto oranzova ma prekvapila.
jedno jedine - strieska, ten neopren - vraj to neprepusti vodu, no ak by prisiel lejak, tak urcite ano. nieje vobec podsita 😕
das plastenku, nic sa nedeje

Ahojte, tiez sa mi tento kocik velmi paci, ma super vlastnosti atd., ale ta vanicka Transporter je vraj naozaj velmi mala, takze by som mala problem tam nasukat dieta narodene v juli - hlboky kocik by som chcela pouzivat asi do marca, takze nehrozi, aj s fusakom ho tam dat... co je velka skoda. Vanicka z minulej kolekcie bola ovela vacsie. Co som citala, tak da sa skombinovat nova konstrukcia + stara vanicka. Modely 2011 budu v predaji az pocas jari, o vanicke zatial nic neviem, ak bude opat vacsia tak ho urcite kupujem (aj ked novy model bude drahy), resp. kupim 2010 a vanicku 2009 (ak sa este bude dat)... Takze asi tak 🙂
@oliee