Jane Unlimit 2010. Máte ho už niekto?
Máte ho už niekto?
a vazne sa mi to lubi..ked to clovek zbada s tou autosedackou nakliknutou, bohovsky to vyzera. 😵
ked bude lezat, tak to das bud bokom...alebo schovas.
@nunusimi ja naopak nechodim casto ale bola som tam asi trikrat za posledny polrok a naposledy minuly tyzden a maju tam na 100 % fialovy transporter nakliknuty na podvozku rider, ten som mala totiz vybraty ale nakoniec som sa rozhodla pre podvozok slalom, ale mozno tam maju aj matrix len ja som si ho asi nevsimla, a potom tam maju sportaky slalom aj unlimit a aj sportak z ridera ale ten nemaju nakliknuty len polozeny na policke
@tina129 vidis a ja som bola presvecena ze je to Matrix 😀 asi moja tehu demencia, neviem preco. ale pravda, ze je tam na podvozku rider vanicka a sportak unlimit zeleny tam je a slalom tiez ten maju vsade... ten uz akoby niekde rozdavali mam pocit 😵
Transporter je teda dost velky a mohutny na zimne babo super, nam na letne staci aj MAtrix :D
ja sa uz neviem dockat kedy nam dojde nas.
@nunusimi
@tina129 tak teraz ako to je kocky??? 😀 Nieze sa prevezieme do KE zbytocne. Asi budem volat na predajnu ked najdem cislo aby som sa informovala. Ide mi hlavne o to vidiet sportak UNLIMIT a super by bolo aj MATRIX. Transporter som nazivo videla. A kedze my budeme mat letne babo, tak kupou Matrixu by sme usetrili na vajicku. Nunusimi a kedy ti ma dojst kocik??? Tiez si si objednala fialovy? Ja chcem fialovy aj ked tu bude chlapec. Myslite ze sa to nehodi? Lebo podla mna je ta fialova neutral 🙂
radsej tam zavolaj, mohlo sa nieco zmenit, sportak unlimit by tam mali mat a matrix neviem, fialovy sa v pohode hodi pre chlapceka, ja som nevedela co cakame a objednala som fialovy a vobec som neriesila, ze ci sa hodi, ono tej fialovej tam nie je vela, na sportaku je fialova iba ta vlozka a na vanicke iba strieska zvnutra a nanoznik, keby si chcela trojkombinaciu unlimit tak na jednej polskej stranke je v super cene po prepocte cca 650 eur + 30 eur postovne na SK
ale ja som myslela trojkombinaciu, teda vanicka+vajicko+sportak, ci aj ty? tak potom to je dobra cena a neriesila by som PL
@tina129 ano, tiez tak.
a @catcate by to mala mat od niekoho znameho, co ma obchod tusim... cize mozno este lacnejsie
a inak...ked som sa niekde pytala na unlimit, tak kazdy ten nechcite, je maly.. a vsade mi ponukali tie iste kociky. akoze brio go je pekny, ale ..nieco mi na nom vadi. neviem co. tak ale ja chcem kocik do roka a pol..potom to aj tak vymenim.ak nie skor.. u mna sa kociky moc neohreju.
no faaaaaaakt som zvedava pri com skoncim...
Ahojte.Vidim ze iesite transporter...Nasa mala ma 6 mesiacov a stale pouzivame i matrix i transporter...mame fusak lodger do ktoreho ked dam aj tu druhu vlozku tak ju davam do transportera a ked je "teplejsie" ze ide bez tej vnutornej vlozky tak pouzivam matrix lebo tam si ju viem pekne vydvihnut ked nespi a len pozera...
fotky mala v matrixe v lete 2x
a mala v metrixe ako 4 mesacna v novembri
@michaela80 😵 😵 😵
@michaela80 super ze si pridala foto. Cim dalej tym viac je to jasnejsie ze u mna to vyhra urcite Jane UNLIMIT a zvazujem teda velmi aj tu vanicku MATRIX. Baby ked mate este niektora foto, hlavne sportak tak sem s nimi 😉 Ja mam foto uz od Ivky 😉 ale rada uvidim aj ine 😀
@catcate objednala som pred tyzdnom, a pisu ze 5-15 dni. zatial ho nemaju skladom, tak preto cakame, ze dojde co CZ a potom to uz bude rychle
Tam je tiez 3 kombinacia Matrix, vajco, sportak v prepocte ze 640€ a je to z CZ cize doprava je tam zdarma a zarucny v pohode.
Na predajni maju na 100% sportak unlimit zeleny, ten som si asi 5x uz skusala 😀 no ale objednala som fialovy, je najkrajsi 🙂 ale my budeme mat babu.
tak som prave volala na predajnu. Maju na predajni iba sportak zeleny. Vanicky nemaju. Ale pojdem sa pozriet na ten sportak. Takze zajtra vyrazame smer KE 🙂
Ahojte zienky,
ja som sa tiez rozhodla pre Jane Unlimit 2010 ale len sportovu verziu a chcem ho v tej zeleno-ciernej kombinacii, pisali ste tu ze ste ho videli nazivo, chcem sa opytat aky teda je, lebo mne sa moc na foto paci ale nemam to stastie vidiet ho nazivo. A k nemu si prikupim vanicku Transporter ale 2009 lebo ze tie su omnoho vacsie ako 2010.
@catcate matrix som vyuzivala az do decembra kym neprisli mrazy, paci sa mi viac ako transporter a aj lepsie vyzera nakliknuty na kociariku...no s fusakoma s vlozkou a mala v mkombineze sa tam nevprace lebo nie je taky hlboky. Vy uz budete pravdepodobne potom na zimu asi v sportaku.
@zajo79 ahoj moja. Tak boli sme v KE. Mali tam sportak, aj vajicko aj vanicku Transporter. Nemali Matrixa ☹ No ja si myslim, ze ten sportak je uplne v pohodicke. Trosilinku mam obavy z vanicky. Asi vanicku kupime zo starsej kolekcie, vraj boli sirsie. Neviem. Sa bojim, ze ked budeme mat velke dieta, ze ako ho tam nasukam. My merala vanu predavacka tak na vysku mala 75cm a na sirku 26 😨

@catcate v hc 599